таке щастя, що на рік вистачає, й задарма не брав би
Я ж уточнював, що використовував його майже кожного дня на підкачку двох колес (десь 350 днів з 365). Тому вважаю гарний результат для кітайця за 700 грн.
я ж, уважно прочитав, ваше повідомлення/уточнення ... просто, в мене геть інше уявлення про гарний результат , бо маю теж китайця(прокрафт) не за 700, а за десь 1200 грн, я його брав...але він вже 3 роки успішно виконує свої функції. Я ж уточнював , що регулярно підкачую колеса, буває й з нуля, на: авто, вело, садовій тачці, мотоблоці). Лишаюся із своєю думкою, що брати якийсь китайський "костиль" за 700-1000 грн/на рік, то є не кожному до вподоби/по кишені
cliv 29.09.2025 09:54 пишет: От саме такий чесно відпрацював у мене цілий рік постійного користування, поки не здох датчик тиску. Брав тут на форумі за 700 грн
вони по акції були 7 чи 8 $ то за такі гроші можна брати
Датчик тиску можна замінити манометром з АТБ за копійки.
Я ж уточнював, що використовував його майже кожного дня на підкачку двох колес (десь 350 днів з 365). Тому вважаю гарний результат для кітайця за 700 грн.
я ж, уважно прочитав, ваше повідомлення/уточнення ... просто, в мене геть інше уявлення про гарний результат , бо маю теж китайця(прокрафт) не за 700, а за десь 1200 грн, я його брав...але він вже 3 роки успішно виконує свої функції. Я ж уточнював , що регулярно підкачую колеса, буває й з нуля, на: авто, вело, садовій тачці, мотоблоці). Лишаюся із своєю думкою, що брати якийсь китайський "костиль" за 700-1000 грн/на рік, то є не кожному до вподоби/по кишені
AlexAudiCoupe 29.09.2025 10:34 пишет: Полу-офф. Про бустер. Є прості, а є зі Smart Clip. Це така штука на дротах між бустером і крокодилами. Що це і нащо воно?
Зазвичай захист(або пуста коробочка) "... 5 major protection: Short circuit protection. Reverse polarity protection. Reverse charge protection. Over discharge protection. Over current protection ..."
Дякую. Так і думав. Користі 0, але ціна більше з ним.
Будь ласка. Так, жодної користі до першої переполюсовки і зворотнього струму