На день народження дружині подарували ще й вакуматор. Давно приглядався до них, але "ну не настільки він потрібен" Ну а тут з'явився.
Вже для себе зрозумів , що краще брати рулон і нарізати якого треба розміру. А от які краще? Повністю рифлені, чи може є типу одна сторона прозора, а інша чорна гадка ,проте в них можн а одразу і готувати - кидати в окріп або в микрохвильовку. Ціни +/- в рамках курсової похибки.
Є рекомендації?
В комплекті трохи є, вже спробували - ВАУ ефект отримано
kkk_GAZ240 27.09.2025 12:04 пишет: На день народження дружині подарували ще й вакуматор. Давно приглядався до них, але "ну не настільки він потрібен" Ну а тут з'явився.
Вже для себе зрозумів , що краще брати рулон і нарізати якого треба розміру. А от які краще? Повністю рифлені, чи може є типу одна сторона прозора, а інша чорна гадка ,проте в них можн а одразу і готувати - кидати в окріп або в микрохвильовку. Ціни +/- в рамках курсової похибки.
Є рекомендації?
В комплекті трохи є, вже спробували - ВАУ ефект отримано
Бонус ще що наприклад вакуумоване м'ясо може зберігатись просто в холодильнику днів п'ять-сім без необхідності заморожування.
Дякую, але ризикувати нема бажання. Невідомо що воно насправді
Думаєте, на промі воно з лісів Лотлорієна?
Ну хочаб якийсь сертифікат є в продавця. Ніби-то німецька. Ну і з алі поки доїде - вона мені вже на не треба буде. При ціні 350грн тут і зараз проти чекати місяць невідомо що за 250? Де сенс?
а ще це перевірений засіб відправити зятю сало під видом вакуумованої кави головне шмат під вакуум підбирати розміром як кавова пачка інакше японськи митники чи мусульмани чи іудеї та сало не пропускають у поштовому пересиланні.
Дякую, але ризикувати нема бажання. Невідомо що воно насправді
Думаєте, на промі воно з лісів Лотлорієна?
Ну хочаб якийсь сертифікат є в продавця. Ніби-то німецька. Ну і з алі поки доїде - вона мені вже на не треба буде. При ціні 350грн тут і зараз проти чекати місяць невідомо що за 250? Де сенс?
не перебільшуй, вже більше року, як з алі такі легкі/дрібні посилки "прилітають" іноді скоріше, ніж з прома як вони це роблять, хз?...7-10 днів й отримаєш у найближчому відділенні пошти...якщо питання релігії, то інша справа, тут згоден, з прому буде значно швидше, дешевше та приємніше
При ціні 350грн тут і зараз проти чекати місяць невідомо що за 250? Де сенс?
Ну я дивлюся, що на промі написано, що виробник Україна, тоді має сенс. Щодо 100 грн, коли постійно збираєш на щось військове і пишеш "будь-який внесок важливий", то інше ставлення до 100 грн розвивається:)
Але я не можу сказати, що він без недоліків і 100% раджу його, є нюанси.
типу трохи розбираюся (у теорії питання) ...хочеться практичних/прикладних відгуків, думок. Бо маю мультиварку із програмою су-від...але ще не дойшли руки ії спробувати, бо діло за придбанням вакууматора, отих плівок до нього...от й думаю, чи варте воно того? Бо сало/каву вакумувати я точо не буду)