autoua
Autoua.netФорумШини та диски

Вибір зима Bridgestone vs Michelin (3/3)

СуперСтар **
60 лет (46 лет за рулем), Киев
С нами с 20.01.2004

Re: Вибір зима Bridgestone vs Michelin [Re: harald67]
      8 октября 2025 в 16:15 Гілками

harald67 08.10.2025 14:55 пишет:

Я їздив на пілот альпін 5 в сніг на передньопривідному авто. До мене у двір не заїхало. Бо це не зимова гума. На службовій кемрі 70.

естественно - на Michelin X-Ice Snow вы спокойно (как пример) заехали во двор...
а на шипованной Goodyear UltraGrip Arctic 2 или Michelin X-Ice North XIN4 вы бы вообще на гору Джомолунгма взобрались без проблем...
А может вы просто не умеете ездить на переднем приводе???!!! и боитесь нам здесь признаться в этом???

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір зима Bridgestone vs Michelin [Re: krabik]
      8 октября 2025 в 16:20 Гілками

krabik 08.10.2025 16:15 пишет:

Я їздив на пілот альпін 5 в сніг на передньопривідному авто. До мене у двір не заїхало. Бо це не зимова гума. На службовій кемрі 70.

естественно - на Michelin X-Ice Snow вы спокойно (как пример) заехали во двор...
а на шипованной Goodyear UltraGrip Arctic 2 или Michelin X-Ice North XIN4 вы бы вообще на гору Джомолунгма взобрались без проблем...
А может вы просто не умеете ездить на переднем приводе???!!! и боитесь нам здесь признаться в этом???

Мені не треба "вміти їздити на передньому приводі" у вашому розумінні цього терміну. Мене віз професійний водій службового авто. Він мабуть також не вміє заїжджати на незимовій гумі на засніжену гірку. Бо ця гума - єврозима, не призначена для використання в умовах, коли на дорозі присутні сніг, а тим більше крига. Це для країн типу Греції, Іспанії, Італії і щоб навіть там не заїжджати у гірські райони. Для Україні і Києва зокрема ця гума практично не придатна для щоденної їзди взимку.

СуперСтар *
Lviv
С нами с 26.09.2007

8 октября 2025 в 16:25 Гілками

harald67 08.10.2025 16:20 пишет:

Бо ця гума - єврозима, не призначена для використання в умовах, коли на дорозі присутні сніг, а тим більше крига...
...
Для Україні і Києва зокрема ця гума практично не придатна для щоденної їзди взимку.

В Україні останні 2 роки сніг на дорогах не присутній.
Польща - це подібний до нашого клімат. Вимогами закону не передбачене використання сезонної резини...

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір зима Bridgestone vs Michelin [Re: vvvolf]
      8 октября 2025 в 16:27 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

vvvolf 08.10.2025 16:25 пишет:

Бо ця гума - єврозима, не призначена для використання в умовах, коли на дорозі присутні сніг, а тим більше крига...
...
Для Україні і Києва зокрема ця гума практично не придатна для щоденної їзди взимку.

Польща - це подібний до нашого клімат. Вимогами закону не передбачене використання сезонної резини...

Попередньої зими сніг у Києві був. Мій колега навіть впав на ожеледиці десь у січні і зламав ногу на рівному місці. У Польщі минулої зими сніг також був, навіть у найтеплішому малопольському воєводстві.
На фото Тарнув, Стрелецький парк, 15 січня 2025 року.

Попередньої зими сніг у Києві був. Мій колега навіть впав на ожеледиці десь у січні і зламав ногу на рівному місці

Змінено harald67 (16:32 08/10/2025)

XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: Вибір зима Bridgestone vs Michelin [Re: vvvolf]
      8 октября 2025 в 16:36 Гілками

vvvolf 08.10.2025 16:25 пишет:

Те, що переважно залишається присутнім, дійсно не є снігом, а більше льодом.

СуперСтар **
С нами с 20.01.2004

8 октября 2025 в 16:38 Гілками

Мені не треба "вміти їздити на передньому приводі" у вашому розумінні цього терміну. Мене віз професійний водій службового авто. Він мабуть також не вміє заїжджати на незимовій гумі на засніжену гірку. Бо ця гума - єврозима, не призначена для використання в умовах, коли на дорозі присутні сніг, а тим більше крига. Це для країн типу Греції, Іспанії, Італії і щоб навіть там не заїжджати у гірські райони. Для Україні і Києва зокрема ця гума практично не придатна для щоденної їзди взимку.

мне тяжело с вами спорить...судя по всему - у вас сложилось свое устойчивое мнение по поводу зимних шин...это ваше право..
у вас так же свое видение погоды зимой в Украине последние 10 лет - вы видите снег даже там, где его нет ("Видишь суслика?... Нет. ...И я не вижу. А он есть!" (фильм ДМБ))

СуперСтар **
С нами с 20.01.2004

8 октября 2025 в 16:41 Гілками

какой прекрасный зимний пейзаж!!!
а позвольте узнать: "Это точно Украина??? А какой год???"

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

8 октября 2025 в 16:43 Гілками

krabik 08.10.2025 16:41 пишет:

А Ви читати вмієте? Там же написано над світлиною: "На фото Тарнув, Стрелецький парк, 15 січня 2025 року".
Можу ще додати: саркофаг генерала Йозефа Бема (він же - Амурат паша)

Змінено harald67 (16:44 08/10/2025)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

8 октября 2025 в 16:57 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

krabik 08.10.2025 16:41 пишет:

Київ, 16 лютого 2025 року

Київ, 16 лютого 2025 року

СуперСтар **
С нами с 20.01.2004

8 октября 2025 в 17:20 Гілками

где вы такое в Киеве находите???!!!
у нас на Сырце как только ночью снег выпадает - к утру уже весь потает...очень редко когда день или два лежит...а на асфальте - так вообще не лежит...мокрый асфальт и все...
ПС а кот - пухнастый арктический...

Змінено krabik (17:22 08/10/2025)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

8 октября 2025 в 17:26 Гілками

krabik 08.10.2025 17:20 пишет:

у нас на Сырце как только ночью снег выпадает - к утру уже весь потает...очень редко когда день или два лежит...а на асфальте - так вообще не лежит...мокрый асфальт и все...

Кіт - арктичний (навіть зараз шукає в квартирі найхолодніші місця, лежить на кахелі на спині лапами догори), сніг - справжній, Київ також справжній - Верхній Печерськ, пора доби - судячи із тіні від кота - після 15:00.
Сніг таки був і лежав, у т.ч. і на дорогах, але якщо топити за недозимову гуму то це можна і не помічати.

V.I.P ***
      8 октября 2025 в 17:50 Гілками

Значить не заїхало б і на будь-якій іншій не шипованій гумі. Скоріше за всього просто skill issue, це типова ситуація на гірці у малодосвідчених водіїв на передньому приводі. Морда розвантажена, зачепу немає.

важничающий писатель ***
47 лет, Украина
С нами с 05.02.2012

8 октября 2025 в 21:29 Гілками

harald67 08.10.2025 17:26 пишет:

krabik 08.10.2025 17:20 пишет:

Кіт - арктичний (навіть зараз шукає в квартирі найхолодніші місця, лежить на кахелі на спині лапами догори), сніг - справжній, Київ також справжній - Верхній Печерськ, пора доби - судячи із тіні від кота - після 15:00.
Сніг таки був і лежав, у т.ч. і на дорогах, але якщо топити за недозимову гуму то це можна і не помічати.

Їздив в лютому цього року, перевал - снігу не було, але волого і мінус, навкруги в селах сніг був; Словаччина снігу яг гівна, а в гірських містечках його кожен ранок гейзерами не встигали вигрібати, так само думаю в Польщі з іншої сторони гори від словаків. Рівненська обл де я живу - сніг був. Не так багато, як в сніжні роки, але був, особливо коли зїжаєш з основних дорог. Для мене єврозима, це не виїжджати з міст з великим трафіком де він сам тане і де його активно чистять.

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

Re: Вибір зима Bridgestone vs Michelin [Re: Paulskit]
      9 октября 2025 в 09:51 Гілками

Paulskit 08.10.2025 13:10 пишет:

[

Pilot Alpin 5 прекрасно себе почуває в снігу,

тобто пілот альпін 5 по снігу гребе норм?
не дивлячись на доволі дрібні ламелі протектору?
він мені теж візуально більше подобається ніж брідж та нокіан

СуперСтар *
42 года (24 года за рулем), Киев
С нами с 23.08.2010

9 октября 2025 в 11:45 Гілками

krabik 08.10.2025 16:15 пишет:

Терміново треба писати технологам Michelin і їх керівникам, щоб звільнили тих не освідчених технологів. "Професійний" водій не зміг заїхати в горку. Професія водія службового авто не дає статусу "професіонал". Як каже моя дружина "да мені все одно скільки ви років цим займаєтесь, якщо робите це через одне місце".

V.I.P ***
Re: Вибір зима Bridgestone vs Michelin [Re: axon]
      9 октября 2025 в 11:58 Гілками

axon 09.10.2025 09:51 пишет:

Paulskit 08.10.2025 13:10 пишет:

[

Pilot Alpin 5 прекрасно себе почуває в снігу,

тобто пілот альпін 5 по снігу гребе норм?
не дивлячись на доволі дрібні ламелі протектору?
він мені теж візуально більше подобається ніж брідж та нокіан

У мене з ним жодних проблем не було. По засніженій трасі зачеп шикарний, виїхати-заїхати кудись також жодних проблем. Авто без кліренсу, але повнопривідне, якщо це важливо.

Autoua.netФорумШини та диски
Додаткова інформація
0 користувачів і 6 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, AVB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1556

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія