autoua
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Хто де робить Детейлінг_Київ(ПБ)? (2/2)

V.I.P **
42 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 08.08.2008

Re: Хто де робить Детейлінг_Київ(ПБ)? [Re: YSK]
      3 октября 2025 в 12:37 Гілками

YSK 03.10.2025 12:09 пишет:

Завжди дивуюсь на самомийках як люди отією щіткою, якої я тільки но колеса помив, шкребуть все авто.

класика. як казав один менеджер - так працює ринок.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Хто де робить Детейлінг_Київ(ПБ)? [Re: igg]
      3 октября 2025 в 14:28 Гілками

igg 03.10.2025 11:49 пишет:

DimonDSV 03.10.2025 11:01 пишет:

іноді бачу як труть щітками: ще знущання над лаком. навіть сніг щіткою не можна. пошкоджує лак. можете на сусідському авто перевірити))

іноді бачу черги на тунельну контактну мийку із щітками...причому в черзі дорогезні нові тачки...не бояться ж
мабуть вони після тих щіток і є основними клієнтами модних детейлінг-центрів))

Половині власників начхати, на 3-4 роки вистачить ЛКП, інші в черзі - наймані водили, їм пох де мити машину, аби була чиста.

YSK
V.I.P **
46 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: Хто де робить Детейлінг_Київ(ПБ)? [Re: AlexAudiCoupe]
      3 октября 2025 в 16:18 Гілками

AlexAudiCoupe 03.10.2025 14:28 пишет:

Половині власників начхати, на 3-4 роки вистачить ЛКП, інші в черзі - наймані водили, їм пох де мити машину, аби була чиста.

Колись з другом їздили дивитись 2-х річне авто. Була зима, трохи снігу і власник вийшов до нас з віником в руках, і при нас обмів те авто від снігу. Стан ЛФП був вже в стані мертвого, при цьому авто мало пробігу щось в районі 30 ткм і як я казав йому було 2 роки. Також регулярно спостерігаю сусідів в дворі які після дощу перетирають своє брудне мокре авто ганчіркою. Тобто більшості реально плювати, аби їхало.

Достоевский *
59 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

3 октября 2025 в 17:36 Гілками

В ответ на:

Також регулярно спостерігаю сусідів в дворі які після дощу перетирають своє брудне мокре авто ганчіркою. Тобто більшості реально плювати, аби їхало.

Я вже х.з. як тоді бути коли птахи трохи сернули , та що тоді роблять з цим гімном ті кому не плювати . Відразу на детейліг чи є якийсь безконтактний засіб . А взагалі , то таке враження що це якийсь культ на колесах який треба покрити усякими восками та целафанами по принципу айфона , та мати купу засобів в багажнику щоб недай боже якусь риску не зробити .

Михалыч **
Киев
С нами с 29.01.2004

Re: Хто де робить Детейлінг_Київ(ПБ)? [Re: Gavik]
      3 октября 2025 в 18:01 Гілками

Gavik 03.10.2025 17:36 пишет:

Я вже х.з. як тоді бути коли птахи трохи сернули , та що тоді роблять з цим гімном ті кому не плювати .

пташине гімно кисле та реально їсть лак на авто - після змивання лишається матова пляма.
можна відразу просто стерти, наприклад, вологими серветками.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

3 октября 2025 в 19:21 Гілками

Взяв вологу серветку і прибрав ту какуню, це не важко і багато часу не забере. Догляд за авто включає і догляд за ЛФП, якщо шо.

igg 1
V.I.P **
61 год (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

3 октября 2025 в 23:37 Гілками

YSK 03.10.2025 16:18 пишет:

Колись з другом їздили дивитись 2-х річне авто. Була зима, трохи снігу і власник вийшов до нас з віником в руках, і при нас обмів те авто від снігу. Стан ЛФП був вже в стані мертвого, при цьому авто мало пробігу щось в районі 30 ткм і як я казав йому було 2 роки...

у цій зворушливій історії, дуже не вистачає назви марки та моделі того 2-річного авто 30 тик пробігу ...
покаюся, я майже з усіх своїх автівок змахував сніг, не віником, але щіткою...та на жодній, хоч успішно їх продавав із значно більшим віком та пробігом, навіть близько не було "мертвого стану", більше того, до ЛКП не було жодних зауважень, тобто було воно, як нове.
Не полінуюся перерахувати ті авта: Венто, Октава Тур, Октава А5, Рено Флюенс, Гольф-7...

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

3 октября 2025 в 23:48 Гілками

igg 03.10.2025 23:37 пишет:

YSK 03.10.2025 16:18 пишет:

Колись з другом їздили дивитись 2-х річне авто. Була зима, трохи снігу і власник вийшов до нас з віником в руках, і при нас обмів те авто від снігу. Стан ЛФП був вже в стані мертвого, при цьому авто мало пробігу щось в районі 30 ткм і як я казав йому було 2 роки...

у цій зворушливій історії, дуже не вистачає назви марки та моделі того 2-річного авто 30 тик пробігу ...
покаюся, я майже з усіх своїх автівок змахував сніг, не віником, але щіткою...та на жодній, хоч успішно їх продавав із значно більшим віком та пробігом, навіть близько не було "мертвого стану", більше того, до ЛКП не було жодних зауважень, тобто було воно, як нове.
Не полінуюся перерахувати ті авта: Венто, Октава Тур, Октава А5, Рено Флюенс, Гольф-7...

Була це Лачетті. Що з нею робили, що довели до такого стану майже нове авто я не знаю. В сім'ї є Лачетті 12 року, блистить як у кота яйкі.

Достоевский *
С нами с 18.12.2008

4 октября 2025 в 09:41 Гілками

В ответ на:

Взяв вологу серветку і прибрав ту какуню, це не важко і багато часу не забере. Догляд за авто включає і догляд за ЛФП, якщо шо.

Справа в тому , що в мене стоянка саме під деревами і благо що вона є і її зробили . Я в пятницю приїхав , в понеділок на роботу . Після вихідних може бути в тому гімні . І що ? Про зиму , коли всі змітають сніг щітками , а коли обмерзне то та крига з пів см з'їзжає з даха та капота + ще на порогах льодяна багнюка Трохи іронічно це , але завжди посміхає як кожну пятницю бачу чергу на мийку самообслуговуння , де всі як черви в банці біля своїх авто копошаться , та труть їх , пилососять і т.д. , причому я ну дуже сумніваюся що в них вдома ідеал чистоти , та все стерильно

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

4 октября 2025 в 18:39 Гілками

Gavik 04.10.2025 09:41 пишет:

В ответ на:

Справа в тому , що в мене стоянка саме під деревами і благо що вона є і її зробили . Я в пятницю приїхав , в понеділок на роботу . Після вихідних може бути в тому гімні . І що ? Про зиму , коли всі змітають сніг щітками , а коли обмерзне то та крига з пів см з'їзжає з даха та капота + ще на порогах льодяна багнюка Трохи іронічно це , але завжди посміхає як кожну пятницю бачу чергу на мийку самообслуговуння , де всі як черви в банці біля своїх авто копошаться , та труть їх , пилососять і т.д. , причому я ну дуже сумніваюся що в них вдома ідеал чистоти , та все стерильно

Машина не мита вже 3 тижні і митися поки не буде бо дощ. Так, брудна, бо ще й по трасі в дощ їздив. Але при цьому в салоні практично ідеально чисто. Для мене не проблема витрусити раз в пару днів килимки. Дома теж зажди чисто, не можу сказати, що стерильно бо це не операційна, але чисто. Не можу зрозуміти, тебе харить, коли люди доглядають за своїми авто?

Змінено YSK (18:40 04/10/2025)

Достоевский *
С нами с 18.12.2008

5 октября 2025 в 07:47 Гілками

В ответ на:

Не можу зрозуміти, тебе харить, коли люди доглядають за своїми авто?

Та , звичайно що ні На мою особисту думку , гарними речами треба просто користуватись , а не навпаки труситись над ними . Я от курю в машині , для багатьох це капець якийсь . Головне , щоб було комфортно та приємно . До речі якось бачив на сто , салон вилизиннай до ідеала , а під капотом корч в мазуті та все засране Якось так .

СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

5 октября 2025 в 08:28 Гілками

Gavik 05.10.2025 07:47 пишет:

В ответ на:

Не можу зрозуміти, тебе харить, коли люди доглядають за своїми авто?

Та , звичайно що ні На мою особисту думку , гарними речами треба просто користуватись , а не навпаки труситись над ними . Я от курю в машині , для багатьох це капець якийсь . Головне , щоб було комфортно та приємно . До речі якось бачив на сто , салон вилизиннай до ідеала , а під капотом корч в мазуті та все засране Якось так .

якщо за гарною річчю не доглядати, то вона дуже швидко перестає нею бути і користуватися нею може стати неприємно Я більше бачу випадків, що коли авто засране, то воно і технічно недоглянуте. Звісно у кожного є своя ступінь цього, але мені навіть приємно раз на 1-2 місяці зробити в теплу погоду повне прибирання, помити, і т.п. А так швидку мийку роблю частіше

Достоевский ***
35 лет за рулем, Київ <--> Білогородка
С нами с 31.08.2001

5 октября 2025 в 10:52 Гілками

а давайте повернемось до теми питання
Мене не стільки детейлінг цікавить, скільки акуратна поліровка кузова. НЕ така, що за квартал видно, що автівку напідар....ли як в останнє, а акуратна, що не кидається в очі, але яка прибере (чи не прибере) на кузові наслідки щоденного використання автівки...

igg 1
V.I.P **
61 год (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

5 октября 2025 в 23:30 Гілками

Я от курю в машині , для багатьох це капець якийсь . Головне , щоб було комфортно та приємно .

Цікаво, попіл у попільничку ж, струшуєте та недопалки туди ж ретельно складаєте?...щось давно мені не попадалися автівки з попільничками, якщо у вас таке є, то це прям ексклюзив

Й так, я відношуся до тих багатьох, для кого палити у авто це не капець, а просто жах ...хоч сам, у минулому (починав ще у шкільні роки ) завзятий курильщик, куріння у салоні особистого авта/таксі/маршрутки...є для мене огидним, а викидання бичків через вікно - бидляцтво

Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

6 октября 2025 в 10:07 Гілками

igg 05.10.2025 23:30 пишет:

Я от курю в машині , для багатьох це капець якийсь . Головне , щоб було комфортно та приємно .

Цікаво, попіл у попільничку ж, струшуєте та недопалки туди ж ретельно складаєте?...щось давно мені не попадалися автівки з попільничками, якщо у вас таке є, то це прям ексклюзив

Й так, я відношуся до тих багатьох, для кого палити у авто це не капець, а просто жах ...хоч сам, у минулому (починав ще у шкільні роки ) завзятий курильщик, куріння у салоні особистого авта/таксі/маршрутки...є для мене огидним, а викидання бичків через вікно - бидляцтво

Раніше і сам курив, і в машині було пофіг на це.
Зараз попільничка для монет І їздили з хлопцями - вони тех в машині ні-ні. Стали по каву, покурили, поїхали далі. Навіть це оговорювали це, бо в машині дитина їздить

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

6 октября 2025 в 10:17 Гілками

igg 05.10.2025 23:30 пишет:

згоден теж не курю в авто і нікому не дозволяю

Достоевский *
С нами с 18.12.2008

6 октября 2025 в 11:17 Гілками

В ответ на:

Розумію про що ви , і ні я не із тих Для недопалків в мене є спеціальна емкість ( в вікно не викидую ) . І так , попільничка в мене є , ще й з підсвіткою

V.I.P **
42 года (25 лет за рулем), Киев
С нами с 08.08.2008

6 октября 2025 в 16:48 Гілками

коли курив, дуже то любив в машині. навіть попіл не викидав у вікно. їдеш по трасі і палиш ту цигарку.
потім народився син і перестав курити в авто. тим паче що купив "новий" авто. а потім взагалі перестав.

у мене біля роботи була мийка. за 200 грн комплекс. так я там мив машину раз на тиждень. потім закрилась і мив авто час від часу. а зараз розібрався в тонкощах, і мию коли маю настрій. бо воно не так багато часу займає, а результат подобається. мотоцикл також.
я більше скажу - у мене дружина полюбила то дійство. чиста медитація.

PS. для боротьби із запахами є гарний прилад (не плутати з озонатором). видаляє навіть куриво. дорого))
PPS. у форді був таймер. коли я побачив скільки часу я проводжу в авто, зрозумів що треба уважніше дбати про чистоту.

Autoua.netФорумЗапитати Autoua
Додаткова інформація
0 користувачів і 34 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1440

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія