Кормлю котків чисто РК, собаку вранці мʼясо, ввечері РК. Читаю по відгуках, да по відосам в тік-току))), що РК вже повний шлак і фігня. Думаю може перейти на кращий. Хто чим кормить? Може хтось розбирався в тих складах різних кормів і якісь дійсно класної якості? Бажано свою думку і досвід, а не питомників, ветеринарів і іншого зброду.
Barsic 01.10.2025 17:08 пишет: Кормлю котків чисто РК, собаку вранці мʼясо, ввечері РК. Читаю по відгуках, да по відосам в тік-току))), що РК вже повний шлак і фігня. Думаю може перейти на кращий. Хто чим кормить? Може хтось розбирався в тих складах різних кормів і якісь дійсно класної якості? Бажано свою думку і досвід, а не питомників, ветеринарів і іншого зброду.
А навіщо тобі чиясь людська думка про те, у чому ці люди не розуміються ? У тебе є коти. Вони РК їдять? Мабуть так. Проблеми із здоров'ям котів є? Мабуть немає. То навіщо собі мастити голову? П.С. Мій кіт 4,5 роки сидить на РК. Проблем нуль і невдоволення кота - нуль.
Barsic 01.10.2025 17:08 пишет: Кормлю котків чисто РК, собаку вранці мʼясо, ввечері РК. Читаю по відгуках, да по відосам в тік-току))), що РК вже повний шлак і фігня. Думаю може перейти на кращий. Хто чим кормить? Може хтось розбирався в тих складах різних кормів і якісь дійсно класної якості? Бажано свою думку і досвід, а не питомників, ветеринарів і іншого зброду.
А навіщо тобі чиясь людська думка про те, у чому ці люди не розуміються ? У тебе є коти. Вони РК їдять? Мабуть так. Проблеми із здоров'ям котів є? Мабуть немає. То навіщо собі мастити голову? П.С. Мій кіт 4,5 роки сидить на РК. Проблем нуль і невдоволення кота - нуль.
Раніше РК був взірцем кормів, зараз все частіше бачу, що цей корм хаять всі кому ни лінь, в основному все сходиться до "дорого, а по складу як найдешевші корми", хоча РК і не є дорогим кормом. От може хтось із форумчан проаналізував для себе ринок кормів і особливо їх склад і поділиться інфою дійсно класних кормів. Зараз їх появилось як грязі, зернові, беззернові, холістики, херистики, хотілося б краще для своїх тваринок.
В ответ на: А чого відповідають про кота а питання про собаку?
В принципі більше про собаку, але не сильно більше))), просто с котками все сильно простіше. Які в DE корми користуються попитом?
В ответ на: А чого відповідають про кота а питання про собаку?
В принципі більше про собаку, але не сильно більше))), просто с котками все сильно простіше. Які в DE корми користуються попитом?
На жаль наша собака померла два роки тому. Ми купували bosch і ще щось, вже не пам’ятаю. Але замовляли через інтернет, не з массмаркету Заводчики рекомендували тільки сухим кормом годувати.
Жере все по знижками знайду. Останній рік фріскас з аврори по 11 грн пачка. Шотландець, 16 років, здоровіший чим я точно. Хіба що обригатися може як переїсть)