Кормлю котків чисто РК, собаку вранці мʼясо, ввечері РК. Читаю по відгуках, да по відосам в тік-току))), що РК вже повний шлак і фігня. Думаю може перейти на кращий. Хто чим кормить? Може хтось розбирався в тих складах різних кормів і якісь дійсно класної якості? Бажано свою думку і досвід, а не питомників, ветеринарів і іншого зброду.
Кормлю котків чисто РК, собаку вранці мʼясо, ввечері РК. Читаю по відгуках, да по відосам в тік-току))), що РК вже повний шлак і фігня. Думаю може перейти на кращий. Хто чим кормить? Може хтось розбирався в тих складах різних кормів і якісь дійсно класної якості? Бажано свою думку і досвід, а не питомників, ветеринарів і іншого зброду.
А навіщо тобі чиясь людська думка про те, у чому ці люди не розуміються ? У тебе є коти. Вони РК їдять? Мабуть так. Проблеми із здоров'ям котів є? Мабуть немає. То навіщо собі мастити голову? П.С. Мій кіт 4,5 роки сидить на РК. Проблем нуль і невдоволення кота - нуль.
Що таке "РК"?
purina pro plan
purina pro plan
Мабуть усе ж таки Royal Canin
purina pro plan
Мабуть усе ж таки Royal Canin
Проблем нуль і невдоволення кота - нуль...
А чого відповідають про кота а питання про собаку?
Перший рядок цієї гілки: "
Кормлю котків чисто РК,"
Перший рядок цієї гілки: "
Кормлю котків чисто РК,"
Аааа. Вже побачила. Вибачте, я собачниця
А навіщо тобі чиясь людська думка про те, у чому ці люди не розуміються ? У тебе є коти. Вони РК їдять? Мабуть так. Проблеми із здоров'ям котів є? Мабуть немає. То навіщо собі мастити голову? П.С. Мій кіт 4,5 роки сидить на РК. Проблем нуль і невдоволення кота - нуль.
Раніше РК був взірцем кормів, зараз все частіше бачу, що цей корм хаять всі кому ни лінь, в основному все сходиться до "дорого, а по складу як найдешевші корми", хоча РК і не є дорогим кормом. От може хтось із форумчан проаналізував для себе ринок кормів і особливо їх склад і поділиться інфою дійсно класних кормів. Зараз їх появилось як грязі, зернові, беззернові, холістики, херистики, хотілося б краще для своїх тваринок.
В принципі більше про собаку, але не сильно більше))), просто с котками все сильно простіше. Які в DE корми користуються попитом?
В принципі більше про собаку, але не сильно більше))), просто с котками все сильно простіше. Які в DE корми користуються попитом?
На жаль наша собака померла два роки тому. Ми купували bosch і ще щось, вже не пам’ятаю. Але замовляли через інтернет, не з массмаркету Заводчики рекомендували тільки сухим кормом годувати.
Можеш savory спробувати, досить якісний корм. Склад наче нормальний щодо вмісту білка.
Жере все по знижками знайду. Останній рік фріскас з аврори по 11 грн пачка. Шотландець, 16 років, здоровіший чим я точно. Хіба що обригатися може як переїсть)
Можеш savory спробувати, досить якісний корм. Склад наче нормальний щодо вмісту білка.
Однаковий вміст бжу і у фріскаса і у акани, саворі і т.д., при різниці в ціні в 10+ раз.
Хороший корм для кота (не только сухой) это 10% и ниже углеводов в составе. Ни один массовый и близко такого не имеет. Большая часть премиум тоже. Так что надо брать тот который дешевле и меньше углеводов.
Хороший корм для кота (не только сухой) это 10% и ниже углеводов в составе. Ни один массовый и близко такого не имеет. Большая часть премиум тоже. Так что надо брать тот который дешевле и меньше углеводов.
Навіщо?
Навіщо?
Тому що.
Навіщо?
Тому що.
Аргумент -
У людей живе купа домашніх котів, яких годуть звичайними кормами. Дешевими і середніми. І у цих котів усе нормально. Але ж з'являються "гуру" які розповідають, що цих котів годують невірно, от треба саме отакий корм купити.
Ми свого коржика на Hill`s перевели. проблем наче немає.
Acana, Orijen - корма только из сушеного мяса и немного зелени/ягод. 15 лет полёт идеальный.