Всім привіт. Зараз обираю другу приставку і стало таке питання. Зараз маю Kickpi KP1 на Android TV. Коли купував магазин встановив купу додатків і самому нічого допилювати не довелося.
Зараз дивлюся на щось трохи потужніше в ціну біля 3500грн. Розглядаю RockTek GX1 на Google TV. Зателефонував і в магазині пояснили, що впринципі можуть встановити ці всі додаткові кінотеатри та додатки для перегляду торентів. Але сопчатку я повинен завести окремий Гугл акаунт і повідомити їм. Бо в іншому разі нічого не вийде. І жодним чином потім не змінювати той акаунт, бо все злетить. Наче це не проблема, але чи само воно не може "обнулитися" в якийсь час?
Як варіант ще дивлюся на Vontar RT-X2 на Android TV. Тут наче все зрозуміло і дешевше.
Влаштовує. Але хочу спробувати чи дійсно є різниця в зайвій оперативці, саме чи працює швидже запуск додатків, вихід в маню, перемикання між додаткоми. Крім того планую спробувати встановлення ігр для малого, щоб відтягнути від смартфону і мабуть на більшій оперативці не повинно бути заторможень. Хоча заради справедливості я на і Кікпі можу їх встановити і, можливо все буде норм, але поки руко не дійшли
Теж обираю - вимоги - андроїд/гугл тв + фізичний lan порт? Не бачу взагалі що взяти, раніше були якісь з амазона, хоча б відтестовані якось, зараз все махровий китай.
Researcher 03.10.2025 11:01 пишет: Теж обираю - вимоги - андроїд/гугл тв + фізичний lan порт? Не бачу взагалі що взяти, раніше були якісь з амазона, хоча б відтестовані якось, зараз все махровий китай.
Технозон хвалить нову NEXON X11. Кажуть майже повний аналог Vontar RT-X2. Наче й можна підтримати відчизняного виробника (зрозуміло що Китай) і два роки гарантії. Але не знаю про надійність. Щоб потім кожен місяць не звертатися в підтримку. Може є на форумі власники NEXON?
Так не Китаю я взагалі з lan портом не бачу.
Можна щось і "імените" китайське глянути Ugoos чи Mecool
egorka 03.10.2025 14:02 пишет: А чому не хіаомі? Вони е і на андроїді і на Гугл тв, в мене ще перша версія працює нормально без глюків
Сенс? Вже ж є Kickpi Kp1, який за функціоналом не відрізняється від хіаомі. Більше року праціє без нарікань. Крім того у хіаомі не має ЛАН порту і версії з 4 гіг не має.
egorka 03.10.2025 14:02 пишет: А чому не хіаомі? Вони е і на андроїді і на Гугл тв, в мене ще перша версія працює нормально без глюків
Сенс? Вже ж є Kickpi Kp1, який за функціоналом не відрізняється від хіаомі. Більше року праціє без нарікань. Крім того у хіаомі не має ЛАН порту і версії з 4 гіг не має.
може Ви і праві мене влаштовує ще перше покоління хіаомі воно і по вайфай працює і кіно з торентів в 4к показує, більше мені і не треба та і вмикаю я ту приставку не часто
4 гб для такої приставки скоріше маркетинг. хіба що в ігри грати. для програвання контенту цілком достатньо 2 гб.
Так в другому моєму повідомленні я якраз писав, що планую ігри для малого встановити пограти. А так згоден, що для перегляду фільмів і 2гіг цілком достатньо
Researcher 03.10.2025 11:01 пишет: Теж обираю - вимоги - андроїд/гугл тв + фізичний lan порт? Не бачу взагалі що взяти, раніше були якісь з амазона, хоча б відтестовані якось, зараз все махровий китай.
Технозон хвалить нову NEXON X11. Кажуть майже повний аналог Vontar RT-X2. Наче й можна підтримати відчизняного виробника (зрозуміло що Китай) і два роки гарантії. Але не знаю про надійність. Щоб потім кожен місяць не звертатися в підтримку. Може є на форумі власники NEXON?
Так не Китаю я взагалі з lan портом не бачу.
Можна щось і "імените" китайське глянути Ugoos чи Mecool
11-го нету , а два 9 или 10 а может один 9, второй 10 - не дивився давно. Працюють - а більше мені не треба.
Researcher 03.10.2025 21:03 пишет: А які саме ігри? Бо судячи по обзорам, в цьому рокчипі доволі специфічний процесор - не самий потужний, але заточений під відео декодування.