Зараз маю S22+ Цілком ок, але думаю батькам віддати його і неквапливо обираю заміну.
Гнусмас у новій лінійці відійшов від версії плюс, копіюючи епл. Виходить, що лишається стандартний з екраном 6,1" - замалий для мене, ультра з екраном 6,9" - для мене вже завеликий. І між ними лише Edge з 6,7"
По параметрам - він не такий кастрований, як ейр від епла - Дві камери. Основна по оглядам по якості між стандартним 25 та 25 едж. І є надширококутна, яку я часто використовую - 2 динаміка, а не один - акумулятор 4000 - на 500мАх менше, ніж у мене в S22+. Але проц може дати автономність, схожу на ту, що зараз маю
Питання ж з'явилось після того, як почав дивитись варіанти на plx - одразу наткнувся на декілька б.в. Якось дивно для моделі, яка доступна для продажу такий короткий час
Хтось ще розглядає цю модель? Дивився вживу?
А чим 25+ не підходе?
Зараз маю S22+ Цілком ок, але думаю батькам віддати його і неквапливо обираю заміну.
Гнусмас у новій лінійці відійшов від версії плюс, копіюючи епл. Виходить, що лишається стандартний з екраном 6,1" - замалий для мене, ультра з екраном 6,9" - для мене вже завеликий. І між ними лише Edge з 6,7"
По параметрам - він не такий кастрований, як ейр від епла - Дві камери. Основна по оглядам по якості між стандартним 25 та 25 едж. І є надширококутна, яку я часто використовую - 2 динаміка, а не один - акумулятор 4000 - на 500мАх менше, ніж у мене в S22+. Але проц може дати автономність, схожу на ту, що зараз маю
Питання ж з'явилось після того, як почав дивитись варіанти на plx - одразу наткнувся на декілька б.в. Якось дивно для моделі, яка доступна для продажу такий короткий час
Невже сенсу міняти, не буде майже ні в чому якоїсь великої різниці
А Edge - щось нове.
Про відійшов - мав на увазі, що не буде в наступних поколіннях версії плюс
А чим 25+ не підходе?
Я порівнював 25+ зі своїм 22+
А Edge - щось нове.
андроїд гімно, треба брати еппл. Тут немає 3D розпізнавання обличчя, так що це відсталі технології за які не варто переплачувати.
А ще немає плавності,a ще він лагає з коробки,а ще ....Коротше кажучи не емейзінг.
А ще немає плавності,a ще він лагає з коробки,а ще ....Коротше кажучи не емейзінг.
Глючить, немає емейзінгу, не проживе 7 років і ще буду дуже знаходити заздрити власниками айфонів
А по суті?
Глючить, немає емейзінгу, не проживе 7 років і ще буду дуже знаходити заздрити власниками айфонів
А по суті?
по суті відсталий фейс айді, який не дотягує до того, що був ще років 7 тому реалізований на айфонах
А чим 25+ не підходе?
А Edge - щось нове.
Что-то новое - это фолд и флип, а остальное те же яйца, только в профиль
Я дивився фолд. Але в мене майже завжди з собою планшет. Тому більший ніж 6,5"-6,7" екран в телефоні мені не потрібен.
Поки дивився ютуб - натрапив на прототип S26 Edge. Ну "ні разу не схожий" на Про айфони Але має більший акум - 4200 проти 3900.
А по суті?
То був сарказм на попередній допис.А по суті користуюсь s24ultra,який був куплений перед виходом s25ultra,з приємною знижкою, ще як мінімум рік змінювати не планую.Два роки це нормальний цикл заміни будь якого смартфону.Рахую що 25edge вийшов досить цікавим але що там з автономністю?Для мене це було б основне питання.
А чим 25+ не підходе?
А Edge - щось нове.
Так,Фолд дуже прикольний,помацав в магазині але ціна лякає
Як зараз у Гнусмаса з датчиком освітлення, часто доводиться корегувати фізично?
Навіть не згадаю, коли це робив вручну
І це в мене модель, якій не один рік.
Навіть не згадаю, коли це робив вручну
І це в мене модель, якій не один рік.
У батька планшет Самсунг, то там постійно треба корегувати, бісить капєц. Мабуть в топовій лінійці з цим краще ніж в бюджетній.
На m30s 2019 року досить рідко але все д іноді робив. На а55 за рік часу жодного разу це не робив, працює чудово.