Ну и про попоболь при переходе с винды на макось уже писали
Вот это реально контраргумент, блин. Как-то привык к винде все ж
на свой стренький макбук аир с вентилятором второй осью поставил винду - в итоге легкий, прочный, удобный, мобильный, не сильно шумный ноутбук для оперативной работы на каждый день.
Як на мене це все відносно і залежить від звички.
Я вінди не бачив 10+ років, а зараз матері треба інколи налаштовувати ноут, то я просто гублюся з цим, бо все незвично і виглядає криво.
Як на мене це все відносно і залежить від звички.
Я вінди не бачив 10+ років, а зараз матері треба інколи налаштовувати ноут, то я просто гублюся з цим, бо все незвично і виглядає криво.
так і після 7 вінди 11-ю користуватися неможливо
ви ж не операційною системою постійно користуєтеся, а сортом. а він не відрізняється. так, іноді потрібно користуватися системою, але скільки тої зими... тому в першу чергу треба дивитися, чи сумісний софт. до іншого звикаєш швидко. сучасні системи дуже дружелюбні. та і це не собаку завести: не сподобається - легко поміняти.
особисто я не зустрічав ноутбуків, які б мені були такими зручними, як від епла. дорогі, але кайфові. один вже 10 років працює кожен день.
до всього можна звикнути, але перед тим як користуватися софтом (їхати) ти запускаєш систему (сідаєш в машину). і от коли ти бачиш педалі на стелі, руль в багажнику, а двері взагалі тільки одні і відкриваються через додаток на телефоні, то жодного бажання продовжувати немає.
поки я зможу встановлювати 7 винду на новий комп, я продовжу це робити. а потім мабуть на лінукс піду бо хмарна концепція софту для мене взагалі не прийнятна.
до всього можна звикнути, але перед тим як користуватися софтом (їхати) ти запускаєш систему (сідаєш в машину). і от коли ти бачиш педалі на стелі, руль в багажнику, а двері взагалі тільки одні і відкриваються через додаток на телефоні, то жодного бажання продовжувати немає.
поки я зможу встановлювати 7 винду на новий комп, я продовжу це робити. а потім мабуть на лінукс піду бо хмарна концепція софту для мене взагалі не прийнятна.
як добре що є альтернативи.
Гейминг на маке виглядає як гейминг на плейстейшен, де є фпс 60 на 4к як стандарт. На Assassin's Creed в мене фпс 30, та я навіть не знаю яка роздільна здатність. Але я не геймер. Для мене Apple пропатчили кде під фрібсд. У Принца Персії граю потроху. Xbox джойстик підключився, супер. Хочу грати час від часу.
Ну и про попоболь при переходе с винды на макось уже писали
Вот это реально контраргумент, блин. Как-то привык к винде все ж
Нічо там такого особливо больного. Дещо незвично-невдобно якийсь час, да і все. З часом - звикаєш, і все. Нефірмова периферія працює через пень-колоду, і це ніяк не лікується, бо просто геть немає куди встромить викрутку і подкрутить, от де реально больно. Банальні third-party навушники, наприклад, через раз вмикаються з нормальним кодеком, і нічого з цим не зробить.
Нічо там такого особливо больного. Дещо незвично-невдобно якийсь час, да і все. З часом - звикаєш, і все.
Це якщо не треба скакати з вінди на мак і назад три рази на день
кожен день працюю мак, вінда та убунту найбільш калічна - вінда. не розумію як можна так поважати користувачів, щоб було 3 (ТРИ) контрольні панелі.... ну а ви далі розповідайте яка вінда гарна
кожен день працюю мак, вінда та убунту найбільш калічна - вінда. не розумію як можна так поважати користувачів, щоб було 3 (ТРИ) контрольні панелі.... ну а ви далі розповідайте яка вінда гарна
Винда - калечная, макось - калечная, убунта - калечная, фря - ка... ладно Все калечное и ко всему можно долюбиться. Тут прикол в том, что обычному юзеру не нужно по пять раз в день лазить в настройки оси, потому, по большому счету пофиг, в скольких панелях они находятся, гугл все знает. Основное отличие только в софте и привычке.
помітив, що коли запитає хтось про комбінацію клавіш чи сам згадати захочеш, то не скажеш так одразу ( багато з комбінацій точно),а коли просто щось робиш на компі, то на автоматі користуєшся ними-)) причому в офісі на вінді, дома на маку саме цікаво коли буває віддалено підключаєшся з маку до офісного компа, на вінді, то автоматом бачачи інтерфейс програми на офісному ПК через екран н така і з клавіатури така натискаєш потрібні комбінації саме для тої програми на офісному ПК-)))))))
одразу було незвично, а зараз можу сказати. що це найзручніший ноутбук яким користувавсь ( ігри не граю), дуже круто продумані деякі речі, шикарний функціонал, трек пад просто неймовірний-)) єдине, що еркан 13" в моєму ейрі замалий якщо використовувати його дома, але якщо десь з собою брати то це зручно акум тримає нормально за весь час лаги це вайбер і тг ( довго чати прогружатись можуть)
О, якраз про софт - на Мак же все терба купувати, включно з офісом?
майже все можна знайти на торентах або профільних сайтах задарма
а на вінду не треба? доречі, хто знає скількі коштує ліцензія вінди і ліцензія офісу під вінду? і скількі коштує ліцензія мак ос і офіс епловий під мак ос?
а на вінду не треба? доречі, хто знає скількі коштує ліцензія вінди і ліцензія офісу під вінду? і скількі коштує ліцензія мак ос і офіс епловий під мак ос?
Лицензия винды включена в стоимость ноута, вычленить ее оттуда сложно, т.к. у всех производиелей оно по разному. Мак без макоси купить нельзя. Что такое "офіс епловий під мак ос"? Если ты про предустановленный бесплатный айВорк, то это как сравнить пейнт с фотошопом.
Лицензия винды включена в стоимость ноута, вычленить ее оттуда сложно,
без ліцензіі вінди ноути не продаються? чи може продаються? все так складно....
Лицензия винды включена в стоимость ноута, вычленить ее оттуда сложно, т.к. у всех производиелей оно по разному. Мак без макоси купить нельзя.
я запутався, ноут без вінди не можливо купити і ноут без мак ос неможливо купити... а перейти з вісти на 10-ку можна безкоштовно?
Что такое "офіс епловий під мак ос"? Если ты про предустановленный бесплатный айВорк, то это как сравнить пейнт с фотошопом.
тут більшість не вміє пеінтом користуватись, нашо фотошоп? п.с. я вже мовчу про ліцензіі вінди типу хоум.... з чим ти її порівняєш?
без ліцензіі вінди ноути не продаються? чи може продаються? все так складно....
А макбуки без макоси продаются? Сейчас найти два абсолютно идентичных по ТТХ ноута, но один с виндой, а второй без винды практически невозможно. Я честно пытался найти одинаковые модели среди деллов, хп и асеров, но не смог. Они хоть чем-то да отличаются помимо ОС: то диагональ не та, то проц другой модели, то ссд не того объема, еще что-то. Если ты найдешь два полностью одинаковых ноута, но один на винде а второй без - то скинь, посмотрим на цену винды
я запутався, ноут без вінди не можливо купити і ноут без мак ос неможливо купити... а перейти з вісти на 10-ку можна безкоштовно?
Ноут без винды купит можно, нельзя купить макбук без макоси. А при чем тут "перейти"? Я бесплатно перешел с 10 на 11 и чо? Мы ж за покупку новых ноутов говорим, не?
тут більшість не вміє пеінтом користуватись, нашо фотошоп?
Так нахрена сравнивать несравнимые вещи? В винде тоже есть бесплатый вордпад, его тоже 90% хватит для работы. Или гугл доки. Или вообще Libre Office поставить - он бесплатный и есть что под винды, что под макось, что под убунту
п.с. я вже мовчу про ліцензіі вінди типу хоум.... з чим ти її порівняєш?
Сначала покажи мне стоимость макоси, потом будем сравнивать
Сначала покажи мне стоимость макоси, потом будем сравнивать
до, здається, 10.7 - мак ос коштувала 20$ Windows 11 Home - 5 399,00 грн; порівнюй