Ну Вольво каже шо то прям нова-нова модель Але однорідність зі старою очевидна. А Мерс... виявляється з 2018 випускають поточний) Я думав він свіжіший. Ну так, ті ж археологи, тільки трохи молодші.
так отож, все кроме Х5 - старое в новой (не очень) обертке
Воно то теж до речі з 18 чи 19 року випускається . Таке собі "нове"
вірогідність завжди 50/50 на одному робочому туарезі за 3 роки робили тільки планове ТО, а на інший пілся закінчення гарантії потратили додатково 1 млн грн.
Це, доречі, цікаво. У VW куланц прекрасно працює, якраз після закінчення гарантії. Що саме там було, не знаєш?
Куланц на ВАГе работает...но не по всем позициям и там скидка тоже варьируется...
Paulskit 07.10.2025 17:24 пишет: Він і їде найцікавіше Мені взагалі рестайл дуже подобається, як зовні, так і всередині. Дорест відразу трохи застарілим відчувається.
А мені всередині рестайл X5 / X6 не зайшов.
Ззовні - так, освіжили гарно, виглядає сучасніше. А по салону деякі речі відверто зіпсували.
Ну Вольво каже шо то прям нова-нова модель Але однорідність зі старою очевидна. А Мерс... виявляється з 2018 випускають поточний) Я думав він свіжіший. Ну так, ті ж археологи, тільки трохи молодші.
Крамольне питання (до всіх): а точно всім хочеться сучасного нового покоління з усіма сучасними тенденціями автомобілебудування, а не останньовагонного старого?)
Крамольне питання (до всіх): а точно всім хочеться сучасного нового покоління з усіма сучасними тенденціями автомобілебудування, а не останньовагонного старого?)
Саме тому, що не в захваті від сучасних трендів, обрав дорестайловий X5. Хоча в наявності були різні автівки. То ж для мене питання не крамольне, а риторичне
Igorchyk 07.10.2025 23:04 пишет: Крамольне питання (до всіх): а точно всім хочеться сучасного нового покоління з усіма сучасними тенденціями автомобілебудування, а не останньовагонного старого?)
Зараз межі хотєлок стали надто обмеженими. Тут хоча б двигун стояв не від міксера кухонного на три циліндри - вже щастя.
Поточні покоління тієї ж БМВ X5 і Ауді Q8 - дуже достойні. Я саме їх і брав би. Власне, в профілі також останнє покоління трійки, бо саме воно і є найкращим.
skov 03.10.2025 23:08 пишет: Не фанат 2л двигунів на авто подібного розміру, але між ціми двома обрав би GLE. При всій повазі до Вольво, до німецької «трійки» трішки не дотягує.
бред...достаточно качество материалов отделки салона/багажника сравнить...Вольво даст фору всей немецкой "тройке"...
Прям захотілося подивитися - що там так сильно змінилося вбік преміальності, бо передостаннє покоління XC не сильно вразило, типовий soccer mom car.
Paulskit 08.10.2025 10:25 пишет: Власне, в профілі також останнє покоління трійки, бо саме воно і є найкращим.
интересно, а если сравнивать с Ф серией, в чем будет разница? ну кроме экранчиков
Оу, та я б сказав, що між ними навіть не покоління, а два. На G пофіксили кермо, не Порше, але все ж набагато краще, ніж на F. Кузов очевидно більш жорсткий, авто відчувається більш монолітним, салон мовчить, підвіска просто на голову краще. Реально, G навіть на 19 ранфлетах комфортніше за F на 18 звичайних. Двигуни стали краще, як по надійності, так і по потужності. Про салон і мультимедію і так відомо, це стрибок в якості. F30 прям сильно бідніша за прямих конкурентів була, тієї ж B9. Зараз, навіть з появою нової B10, G20 все ще найкраща в класі. Звісно, авто не без недоліків, я багато про них писав в сусідній темі, але прогрес складно не помітити.
Paulskit 08.10.2025 10:25 пишет: Власне, в профілі також останнє покоління трійки, бо саме воно і є найкращим.
интересно, а если сравнивать с Ф серией, в чем будет разница? ну кроме экранчиков
Оу, та я б сказав, що між ними навіть не покоління, а два. На G пофіксили кермо, не Порше, але все ж набагато краще, ніж на F. Кузов очевидно більш жорсткий, авто відчувається більш монолітним, салон мовчить, підвіска просто на голову краще. Реально, G навіть на 19 ранфлетах комфортніше за F на 18 звичайних. Двигуни стали краще, як по надійності, так і по потужності. Про салон і мультимедію і так відомо, це стрибок в якості. F30 прям сильно бідніша за прямих конкурентів була, тієї ж B9. Зараз, навіть з появою нової B10, G20 все ще найкраща в класі. Звісно, авто не без недоліків, я багато про них писав в сусідній темі, але прогрес складно не помітити.
спасибо, сохраню, чтобы показать жене почему я хочу новую 3
Paulskit 08.10.2025 11:43 пишет: Домовляйся відразу на G80, не повторюй моїх помилок.
не, мне 330 хватит
Немає бажання спробувати 3л? Це інший рівень зовсім, назад вже буде важко. Навіть, якщо не їздиш швидко, плавність, тонна моменту знизу, ніякого надриву як на 2л, просто робить те що ти хочеш.
Paulskit 08.10.2025 11:43 пишет: Домовляйся відразу на G80, не повторюй моїх помилок.
не, мне 330 хватит
Немає бажання спробувати 3л? Це інший рівень зовсім, назад вже буде важко. Навіть, якщо не їздиш швидко, плавність, тонна моменту знизу, ніякого надриву як на 2л, просто робить те що ти хочеш.
возможности не совпадают с желаниями. но будешь продавать свою - пиши