Може умовному куму тойво, на легенду пересісти від 104кє?
Подивився відео, легенда за ~€104k дійсно виглядає цікаво. Диски трохи дисонують, але їх можна і потім замінити. Не принципово.
От тільки "проблемка" - таких авто аж один екземпляр. Тобто реальна можливість щось обрати з'явиться лише серед варіантів за ~€120k (~$140k), при заявленому кумом бюджеті $105k.
Так і умовний кум же ж один) Ось ще є це авто Навіть пишуть ціну 101кє.
Подивився відео, легенда за ~€104k дійсно виглядає цікаво. Диски трохи дисонують, але їх можна і потім замінити. Не принципово.
От тільки "проблемка" - таких авто аж один екземпляр. Тобто реальна можливість щось обрати з'явиться лише серед варіантів за ~€120k (~$140k), при заявленому кумом бюджеті $105k.
А чого сoupе? судячи по фото, там зовсім не сoupе;
Так і умовний кум же ж один)
Якщо встигне забронювати за собою один з тих авто, то чудово. Я просто підозрюю, що екземпляри за мінімальну ціну (цікаве визначення для суми €100k ) розберуть в числі перших.
В порівнянні з варіантами, з яких розпочиналася тема (XC90 та GLE), мені особисто Cayenne подобається найбільше. Я б вже біг до салону Porsche Про вподобання кума пана Скаута не в курсі, але якщо в нього були сумніви (чи упередження) стосовно жорсткості підвіски X5, то Cayenne в цьому сенсі точно не краще.
порше?? не на часі!
порше?? не на часі!
Не просто Порше. А Порше (майже) за ціною XC90 / GLE.