це дуже сумно, а ще в мене питання, які "генії" зробили розмітку в кінці Григоренко з виїздом на Радзиня. намалювали замість 3-х полос 2 і тепер зранку завжди тягнучки:((( хоча місця там на 3 полоси....
Їхав сьогодні після обіду, перекрито було від Рибака до Брацлавської, зрізали асфальт вздовж лікарні. Нечисленні паркованці "ялинкою" напроти "Сільпо" позвішували свої зади на смугу, що йде на виїзд з міста, думаю в робочі дні там буде особливо "приємно".
Socrat 04.10.2025 20:06 пишет: це дуже сумно, а ще в мене питання, які "генії" зробили розмітку в кінці Григоренко з виїздом на Радзиня. намалювали замість 3-х полос 2 і тепер зранку завжди тягнучки:((( хоча місця там на 3 полоси....
Мабуть ідея була щоб не тулилися і не заважали там одиницям, які звертають направо. Але зрідка там притиралки траплялися коли якась фура запреться на Григоренка а під неї пузотерка підлізе.
Південний міст працює для всіх! Але ... він також на капітальному ремонті! І там з лівого на правий берег залишилася одна смуга руху.... Думаю, що тепер Дарницький міст захлинеться від машин зовсім....всі будуть Харківське шосе оминати...
Цікаво нащо ці всі шури-мури з розширення ХШ якщо майже посередині є "пляшкове горло" - міст через залізницю, який вже і так розширили як змогли, відібравши 1 колію трамвая, а все одно на ньому майже завжди тягнучка?
opexkiev 06.10.2025 13:33 пишет: Цікаво нащо ці всі шури-мури з розширення ХШ якщо майже посередині є "пляшкове горло" - міст через залізницю, який вже і так розширили як змогли, відібравши 1 колію трамвая, а все одно на ньому майже завжди тягнучка?
opexkiev 06.10.2025 13:33 пишет: Цікаво нащо ці всі шури-мури з розширення ХШ якщо майже посередині є "пляшкове горло" - міст через залізницю, який вже і так розширили як змогли, відібравши 1 колію трамвая, а все одно на ньому майже завжди тягнучка?
там тянучка не из-за "бутылочного горлышка" в виде путепровода, а из-за светофора на перекрёстке с Привокзальной
Ну так кожне перехрестя затик, але якщо на звичайному перехресті хоча б кармани розгінних смуг чи смуг руху наліво\направо можна додати, то на мосту - вже нема місця.
Barrel 06.10.2025 13:23 пишет: Південний міст працює для всіх! Але ... він також на капітальному ремонті! І там з лівого на правий берег залишилася одна смуга руху....
З якого це переляку "для всіх"? З правого берега на лівий лише для вантажівок, ГТ та власників перепусток або посвідчень.
Вибачаюсь , дійсно загально написав, Південний міст з лівого на правий для всіх ( 1 полоса , ремонт), а з правого на лівий - по перепусткам (також 1 полоса, ремонт)