В ответ на: А ти не припускаєш що це свідома провокація?
Все може бути. А може, це просто рівень виконавців. Це ж офіційний сайт, наче нічого не говорили, що хакери зламали чи щось таке. Тихо видалили та й усе.
В ответ на: А ти не припускаєш що це свідома провокація?
Все може бути. А може, це просто рівень виконавців.
В рівень з додаванням одного слова яке міняє зміст я не вірю. Це можна тільки навмисне. Тому питання - винні покарані будуть? Хоча нашо я питвю - звісно не будуть.
spd 04.10.2025 16:33 пишет: Мінюст публікує нагадування:
В ответ на: З 1 січня 2013 року в Україні запрацював єдиний електронний Державний реєстр речових прав на нерухоме майно замість Реєстру прав власності на нерухоме майно та паперових книг БТІ. Дані з попереднього електронного реєстру не потрапили до нового автоматично. Тож власникам, які набули права в той період, необхідно внести цю інформацію в новий реєстр самостійно.
https://minjust.gov.ua/news/ministry/chi...-neruhome-mayno У зв'язку з чим питання: а з чого б це, щось змінилося, з'явилися якісь терміни внесення? Раніше ж можна було не вносити окремо, а відразу під час якоїсь операції у нотаріуса.
Я думаю, це пов'язано з ризиками війни. При частковому або повному руйнуванні житла жодна компенсація не буде надана з боку держави, якщо житла немає в електронному реєстрі. Тому і заохочують мешканців зробити це заздалегідь, а не тоді, коли вже пізно. Коли у мене повилітали вікна, я не тільки свою квартиру зареєструвала, але й примусила всіх своїх родичів зробити те саме зі своєю нерухомістю. Бо ніхто не заморочувався до цього моменту.
А ще хотіла додати не стільки по темі реєстрації, скільки взагалі по темі оформлення майнових справ. Не дуже давно був зруйнований будинок в Києві, в якому знаходився офіс нотаріуса. Хто знає, той знає. Так от, ніхто не постраждав, але архів нотаріуса був повністю знищений. І незакриті справи передають тепер всім власникам великий привіт без можливості відновлення Інфа від юриста.
В ответ на: Я думаю, це пов'язано з ризиками війни. При частковому або повному руйнуванні житла жодна компенсація не буде надана з боку держави, якщо житла немає в електронному реєстрі.
Ніколи держава так не піклувалася заради зручностей громадян, та й ризики тут тільки у втратах часу на внесення. А щодо ризику знищення архівів і т. ін. - ще невідомо, наскільки якісно зберігаються дані держреєстру, може й туди в сервер прилетить і привіт усівм.
spd 07.10.2025 21:27 пишет: Ніколи держава так не піклувалася заради зручностей громадян, та й ризики тут тільки у втратах часу на внесення. А щодо ризику знищення архівів і т. ін. - ще невідомо, наскільки якісно зберігаються дані держреєстру, може й туди в сервер прилетить і привіт усівм.
Хіба я вмовляю? Не хочеш - не реєструй Питання ж було, чому держава так різко почала дбати про реєстрацію житла. Я відповіла, що на мою думку, тому що постраждалі громадяни потім оббивають пороги усіх можливих інстанцій, намагаючись прискорити процес для отримання компенсації. В моєму випадку я чекала три місяці замість одного саме через відсутність Держреєстру. Жити без вікон весь цей час не дуже в кайф.
Всем доброго. Понимаю что мне впаяют за флуд. Но не хочу плодить лишнюю тему. Нужна косультация нотариуса по поводу прав на недвижимость. Консультация онлайн с оплатой соответвенно. Если есть кто напишите плиз в личку.
В ответ на: Питання ж було, чому держава так різко почала дбати про реєстрацію житла.
Насправді нічого вона не почала дбати, це повідомлення з сайту Мінюсту було видалено та названо фейком - вище розібрали вже. Якщо б дійсно держава про це турбувалася - то автоматично вносила б у новий держреєстр усіх власників - і тих, хто з паперовими документами, і тих, хто в електронному реєстрі БТІ.
Цнапи то окрема тема. Цю лавочку вже пора з теплих місць на вулицю виганяти. Тільки сьогодні поки не нагнув в три поверхи - навіть не хотіли слухати. Повіз невістку в соцслужбу вияснити де гроші на дитину. Нема нам нічого не приходило - їдьте в Цнап. Їдемо в Цнап - не вислухавши - їдьте в соцслужбу... Мала приходить в шоці... Ну тоді пішов я - наорав на них дав тиждень знайти документи, або я не в соцслужбу, а в прокуратуру піду. Підняли сраки і нарешті пішли шось шукати.
поорать то можно, только эта услуга сейчас в пенсионный фонд передана
Цнапи то окрема тема. Цю лавочку вже пора з теплих місць на вулицю виганяти. Тільки сьогодні поки не нагнув в три поверхи - навіть не хотіли слухати. Повіз невістку в соцслужбу вияснити де гроші на дитину. Нема нам нічого не приходило - їдьте в Цнап. Їдемо в Цнап - не вислухавши - їдьте в соцслужбу... Мала приходить в шоці... Ну тоді пішов я - наорав на них дав тиждень знайти документи, або я не в соцслужбу, а в прокуратуру піду. Підняли сраки і нарешті пішли шось шукати.
поорать то можно, только эта услуга сейчас в пенсионный фонд передана
Приймає заяви ЦНАП. І вони її поїпали в системі. А потім вже передають в пенсійний.
І навіть якщо так, то якого пенсійний відправляє в цнап розбиратись де заява?