Maksimus 08.10.2025 13:19 пишет: плагін нормально живе без розетки, розетка це можливість економії
Ну то зрозуміло, але ж сенс в ньому тоді який?
В ответ на:
1,6+електро має разом 360Нм і 225 коней - наче достатньо
Я коли писав - загуглив і по першій-ліпшій ссилці було 250Нм. 360Нм, звісно, краще, але 2-3 літра дизель буде 400-500Нм.
В ответ на: максималку в 233 заявлено
Та я не сумніваюсь, що він 200 їде. Але в мене в такому режимі середній трохи за 7л. А на цій бричці буде в районі 15!
В ответ на:
з трейлером звісно питання для гібрида, але 8ст айсін і електро з моментом на всіх обертах теоретично мають тягнути нормально. але тут бажано питати у тих хто їв устриць.
Тут, мабуть, треба пояснити, що саме є больним питанням в обслуговуванні. Я, нарешті, знайшов адекватне СТО, де ціна/якість мають гарний баланс. Але там слюсар все життя займався вантажівками і комерційним транспортом. Досвіду з гібридами він не має. А мало що там вилізе в тому гібриді? Я ж не новий обираю. І от тоді мені треба буде або на не фірмове, але спеціалізоване СТО, з вартістю нормогодини десь 120 євро. Або на фірмове. Я був тут на фірмовому Мерседесі раз, то за 15 хвилин з розумним виглядом подивитись на проблему і за 5 хвилин проїхатись віддав 300 евро. Зате на фірмовому Авді безкоштовно ПЗ оновили і машинку помили (була відзивна кампанія типу) Отже дизельний Хюндай буде не проблема обслуговувати, а от гібрид хз.
Саме в США. В Європі продажі - навколонульові. Отже і сервіс буде такий самий.
Таки да. Европейцы другого менталитета, жадные или ХЗ что с ними...они быстрее рено 1.0 купят, чем генезис.
Просто європейці більш терезвомислячі і консервативні. Вони розуміють що лайнороб (хюндаї) не може зробити якісне авто. І також у них вже ментально ніша люксових авто зайнята - там німці (для декого ще англійці). Навіть Лексус особливо попитом не користується. А вже корея то взагалі для них ні про що. Європейці швидше в ДС повірять, аніж у генезіс.
Ви подивіться на той Генезіс. Оце маленьке ДжиВі30, що я часто бачу... блін, він неймовірний! Ззаду таке враження, що кришка багажника, фари, задні крила - то цільнолита деталь. Там ідеальні зазори і підгонка, ніби його найтоншими наждаками шкурили. Попа - персик! А запчастини? То ж Соната чи Грандьор який, я впевнений. Двигло-коробка від Санти-Соренти. З чим там можуть бути проблеми? Ну кузовня так, навряд в кожній майстерні в наявності. Не розумію хейту. ДС, доречі, я б теж радо подивився, але ДС9 - тіко зідан, нажаль
Абрвалг 08.10.2025 14:29 пишет: Внешне конечно он местами интересный. Hyundai решил поиграть в Лексус и не знаю насколько у него получилось, но все же, в США , продажи вроде бы больше, чем у Ягуара
Кстате Игуар тоже подходящий езь - ХФ в универсале. Но не нравится, модель уже лет 15 не меняется почти. А с учетом того, шо Игуаров-Роверов может больше и не быть...
Oleg42 06.10.2025 22:47 пишет: Середня ціна на таку інсігну десь 12-13 тисяч, так, але цей автохаус під Бременом гігантский, і часто бачу там ціни нижче ніж будь де.
Краще скажи, чи там так само проблемні двигуни, як в попередній?
Ніт, в цій PSA двигун. Як і все інше. Це по суті Піжо 508.
Ніт, це опель з B20DTH. Жодної деталі від пежо він немає.