пробіг 34т км vin: 7SAYGDEE7NF352790 застосунок працює - оновлюється Пошкодження по ссильці АутоуаБазар Вартість 26$ без торгів (буде тільки дорожати)
По-моему, текста про машину даже слишком много, столько информации...
пробіг 34т км vin: 7SAYGDEE7NF352790 застосунок працює - оновлюється Пошкодження по ссильці АутоуаБазар Вартість 26$ без торгів (буде тільки дорожати)
как дела с подушками?
Вот на них ставят евро зарядки 3 фазы, а сколько он при этом квт может взять?
думаю перебільшено. їх стільки навезли - страшне, що той пдв на початках картини не зробить. Хоча сподіваюсь теж, бо буду свою 23го продавати з НР.
как дела с подушками?
замінені тільки штори даху...нічого не відновлювалось...якщо ви про це...
Вот на них ставят евро зарядки 3 фазы, а сколько он при этом квт может взять?
не в темі...заряджаюсь вдома
думаю перебільшено. їх стільки навезли - страшне, що той пдв на початках картини не зробить. Хоча сподіваюсь теж, бо буду свою 23го продавати з НР.
впевнений що так і буде...нові битки електро вже ніхто не везе... з 1 січня всі піднімуть вартість ))) час покаже...
для того хто бажає купити авто інфи достатньо...а для діваних експертів не маю бажання писати твори
11кВт
для того хто бажає купити авто інфи достатньо...а для діваних експертів не маю бажання писати твори
А якої саме інфи достатньо? Жодного фото поточного стану, жодної інформації про те що було пошкоджено і замінено/полагоджено.
Так вона ж 2021 року
Так вона ж 2021 року
12/2021 якщо бути точнішим...але це модельний 2022 з всіма свома бонусами, а саме 82 квт батарейка...інший процесор, якісніша камера та монітор і так далі... тому було вказано що 2022- ті хто в темі розуміють про що саме річ
Так вона ж 2021 року
12/2021 якщо бути точнішим...але це модельний 2022 з всіма свома бонусами, а саме 82 квт батарейка...інший процесор, якісніша камера та монітор і так далі... тому було вказано що 2022- ті хто в темі розуміють про що саме річ
Хтось не в темі, що де не де, а на Автоюа таке робити не можна...
Так вона ж 2021 року
Раньше часто писали особенно по Субару MY 2022
Сам в такой же ситуации Авто 12.2018 Модельный 2019 Платформа авто 19г включая электронику и ид 2018 год совсем другое авто(
Так вона ж 2021 року
Y до 11/2021 та після це зовсім різні по властивостям авто. щоб уникнути розпис-було й написано що авто 2022. А що можно а що не можно то ви вирішуєте?
А що можно а що не можно то ви вирішуєте?
просто це недостовірна інформація. Необхідно вказувати точну дату випуску. А в описовій частині пишіть, що хочете.
з 1 січня всі піднімуть вартість ))) час покаже...
піднімуть, півроку покурять бамбук, потім опустят нижче ніж зараз...
А що можно а що не можно то ви вирішуєте?
просто це недостовірна інформація. Необхідно вказувати точну дату випуску. А в описовій частині пишіть, що хочете.
нажаль мені не відома точна дата випуску саме цього авто... чи можливо ви знаєте точну дату випуску мого чи свого авто то чекаю її - та обовязково вкажу
з 1 січня всі піднімуть вартість ))) час покаже...
піднімуть, півроку покурять бамбук, потім опустят нижче ніж зараз...
та після такої ночі можливо взагалі нікому не цікаво буде електро - а може й навпаки---з паливом вже проходили нажаль