Softkpk 10.10.2025 07:51 пишет: А що можно а що не можно то ви вирішуєте?
просто це недостовірна інформація. Необхідно вказувати точну дату випуску. А в описовій частині пишіть, що хочете.
Вы не понимаете всю суть… попробуйте вникнуть
Например в моем авто другая кпп И все горе покупатели начитавшиеся ютуба, просят вин и жалуются что в Гугле не бьется ( у меня оф авто) и доказывают что дсг у меня не мокрая… и даже на фото масляный фильтр им ни о чем не говорит)
просто це недостовірна інформація. Необхідно вказувати точну дату випуску. А в описовій частині пишіть, що хочете.
нажаль мені не відома точна дата випуску саме цього авто... чи можливо ви знаєте точну дату випуску мого чи свого авто то чекаю її - та обовязково вкажу
Верхній лівий куток, який сором, знову намагання налюбити автоюшників я вже мовчу про техпаспорт...
WalkmandT 10.10.2025 13:28 пишет: Наскільки я зрозумів продаж розрахований виключно на тих хто в темі, а ті хто не в темі хай купують в іншому місці та не турбують продавця.
Давайте будемо відвертими...в цій темі хоч є один зацікавлений авто? відповідь очевидна...а папіз деть )))
Тому про налюбілово уважаемого автоушника можно просто забути))) 12.21 це звісно 2021 рік...всьо))) Преступление раскрито ))) лягайте спати )))
а по суті ...є пропозиція..є авто...америком її також при продажу показав 2022...можно Трампу пожалітись...і тут найобка )))
нажаль мені не відома точна дата випуску саме цього авто... чи можливо ви знаєте точну дату випуску мого чи свого авто то чекаю її - та обовязково вкажу
На фотках з аукціону є завжди фотографія з шильдіком, де вказано рік і місяць випуску. Навіть якщо це 12 місяць 2021 року, то це все одно 2021 рік випуску а не 2022.
WalkmandT 10.10.2025 13:28 пишет: Наскільки я зрозумів продаж розрахований виключно на тих хто в темі, а ті хто не в темі хай купують в іншому місці та не турбують продавця.
Давайте будемо відвертими...в цій темі хоч є один зацікавлений авто? відповідь очевидна...а папіз деть )))
Тому про налюбілово уважаемого автоушника можно просто забути))) 12.21 це звісно 2021 рік...всьо))) Преступление раскрито ))) лягайте спати )))
а по суті ...є пропозиція..є авто...америком її також при продажу показав 2022...можно Трампу пожалітись...і тут найобка )))
гыгы. человек, который написал про "тех, кто в теме..." ищет купить электричку
basket -man 09.10.2025 22:49 пишет: Так вона ж 2021 року
12/2021 якщо бути точнішим...але це модельний 2022 з всіма свома бонусами, а саме 82 квт батарейка...інший процесор, якісніша камера та монітор і так далі... тому було вказано що 2022- ті хто в темі розуміють про що саме річ
Я тобі так скажу. Батарейка, камера, монітор.... все це добре, АЛЕ деякі страхові, наприклад, мають різні тарифи на авто ДО 5 років и Більше 5 років, наприклад.