Мабуть вийде довгий пост. Почались трабли в середині літа, коли вмикаю клімат на охолодження - йшло холодне але дуже сире повітря - запах був як від цвілі чи гнилого листя. Повітряний фільтр був чистий, було зрозуміло що треба робити дезинфекцію для випаровувач кондиціонера. Купив банку піни - і зробив усе по мануалу, задув і через дефлектори і навіть задував через скинуту трубку дренажу. Все було ок протягом кількох днів, завжди приемний запах у салоні в не залежності від вибору режиму клімату. Пройшло кілька днів - запах приемний (квітковий) зник, під час роботи клімату - запахів не приємних не має, але тільки виключаю клімат - одразу з дефлекторів погнало кислий запах - як від оцету (щось таке кислотне). Я подумав що піни малувато залив - ще додав - резульат - протрималось авто без запаху десь тиждень - потім знов кислотна історія. Потім я захворів на застуду (може ковід, точного діагнозу не має лікарі по аналізам кажуть що була і вірусна і бактеріальна інфекція). Вилікувався - вирішив продовжити чистку, уже пів банки тої піни використав - знов допомогло десь на 1-1.5 тижня. Купив інший засіб - від іншого бренду, велику банку де багато усякого тексту - вбиває бактерії, грибок, і взагалі усі форми життя що живуть у системі кондиціонування. Задув, зробив все по мануалу - лишилось трошки тої рідини в вент каналах - на наступний день - шприцом її відкачав. Досить липуча виявилась рідина. Наче все ок зараз - стороніх запахів при роботі клімату і після його вимкнення вже не має. Але новий клопіт додався - помилка B1443. Тепер дефлектори обдува працють аби як. Я скинув клему, сподівався що перекалібровка клімату допоможе, але не дуже. Зараз виставляю обдув лобового а дує на мене, виставляю обдув на мене - а дує десь під торпеду - на лобаш не попадає. По обдуву ніг - взагалі не зрозуміло. Є в мене підозра що ця липуча піна десь склеїлась з рештками пилу в воздуховодах і попала або в зазори між заслонками і вони підкликюють або десь на сервопривід. От і питання - хто з такою проблемою стикався?
Брав собі К2 забував через отвір де фільтр салону, знімав його і туди задував, все ок, спробуйте через отвіри продути повітрям під тиском може допоможе
egorka 07.10.2025 19:24 пишет: Брав собі К2 забував через отвір де фільтр салону, знімав його і туди задував, все ок, спробуйте через отвіри продути повітрям під тиском може допоможе
я можу власноруч витягнути магнітолу та дефлектори центральні і отримаю доступ до тієї зслонки що відповідає за напрямок обдуву. Я от думаю якщо там була липка рідина то може краще не тиском продувати а якоюсь рідиною специфічною? у мене є банка контактклінеру і є санітайзер (з часів ковіду валяється в бардачку, там має бути спирту багато).
дякую за поради. Поки не готовий коментувати. Дивлюсь в ютубі відосіки по коду цієї помилки. Часу зараз на розбирання не має. МОжливо на вихідних спробую розібрати боковину з сторони бардачка і магнутолу с центральними дефлекторами. Із того що я бачив на лексусі NX200 можна з водійскьої сторони розібрати платик і добратись до цього сервоприводу і його шестерень. По рав4 я поки такого відосу не бачив - там зазвичай тупо всю торпеду скидують. На демонтаж торпедо я не готовий. Сьогодні покатався, дощ періще на дворі, пічка гріє добре, центральний обдув працює ідеально - обдув ніг також, що лобаш щось трошки попадає - але проблем з запотіванням лобаша не було. Можливий такий варіант - що до весни не буду нічого фіксити.
kkk_GAZ240 09.10.2025 00:00 пишет: Ну дивись - шоб не прийшлося посеред зими шукати теплий бокс на три дні
на щастя є план Б. Там архітектура така - що у разі якщо перестане працювати заслонка клімату - через демонтаж магнітоли можна буде отримати доступ до неї і виставити її у будь яке положення і зафіксувати. В ютубі багато роліків різного виду варварства. Так ці ютуб роліки знімали переважно кацапи з північних регіонів кацапії, вони там саморізами блокували положення заслонки або якісь брусочки ставили щоб заклинити її у потрібному положенні. Я точно саморізи крутити не збираюсь у якості плану Б - але до весни гарно зафіксувати заслонку точно зможу без сверління дірок.
kkk_GAZ240 09.10.2025 10:57 пишет: без каментариев.
ну я точно не пошкоджу пластик і туди дерево кидати не буду, але на якісний двустороній скотч зможу зафіксувати заслонки. Але поки вони працюють. Далі буде видно, ще відоси дивлюсь по окремо знятому блоку клімату.
В ответ на: ну я точно не пошкоджу пластик і туди дерево кидати не буду, але на якісний двустороній скотч зможу зафіксувати заслонки. Але поки вони працюють. Далі буде видно, ще відоси дивлюсь по окремо знятому блоку клімату
Там мабуть вже все висохло і кіпішувати немає сенсу
кожен день за кермом, і кожного дня дощі періщять сильно. Також через день опади у вигляді кацапських мопедів, хата підстрибує і машина теж. Сьогодні покатався - почали адекватно працювати напрямки обдуву - натискаю фронтальний обдув - дує на мене, вмикаю обдув на ноги - дує на ноги, по обдуву на скло ще є проблеми (50 на 50 ) - але це уже значний прогрес. Перекалібрувалсь режими самі або вологою десь розчинило залишки тої піни. Може підсушило за рахунок обігріву салону, може за рахунок вібрацій від прильотів. Поки продовжую кататись, не заважаю техніки працювати - сподіваюсь що клімат сам відновится, якщо на 100 відсотків не відновится - скину клеми ще раз спробую щоб він зробив знову автоматичну калібровку при старті.
В ответ на: ну я точно не пошкоджу пластик і туди дерево кидати не буду, але на якісний двустороній скотч зможу зафіксувати заслонки. Але поки вони працюють. Далі буде видно, ще відоси дивлюсь по окремо знятому блоку клімату
Там мабуть вже все висохло і кіпішувати немає сенсу
з 16 жовтня обіцяють потепління в більшості областей, а до тих пір будуть опади - спочатку може волога трошки вимиє рештки липучої тої піни а потім вже просохне авто на сонці.