juiT 10.10.2025 22:21 пишет: Різниця між китайцями і Шини Goodyear UltraGrip Ice 2 = 100 баксів на 4 колесах, це суттєва різниця з сьогоднішнім цінами на все?
А де 100 доларів різницю між 4 колесами в розмірі 205 60 16 між гудьєр і сайлун? Більша помітно.
Купував якось дружині зимовий тріангл на ніссан джук. Жодних проблем не було. Гума як гума. Або навіть можу сказати, що значно краща ніж всесезонний ранфлет з США. По комфорту маю на увазі. Гальмівний шлях по снігу або льоду не тестував, бо не було нагоди.
juiT 10.10.2025 22:21 пишет: Різниця між китайцями і Шини Goodyear UltraGrip Ice 2 = 100 баксів на 4 колесах, це суттєва різниця з сьогоднішнім цінами на все?
А де 100 доларів різницю між 4 колесами в розмірі 205 60 16 між гудьєр і сайлун? Більша помітно.
Не вистачило аргументів, замовив Сайлун 205 60 16, 2 комплекти. Треба той "кетай" попробувати щоб знати що воно таке. Сподіваюсь із 8 колес хоч один рівний збереться
HDC1 14.10.2025 15:39 пишет: Не вистачило аргументів, замовив Сайлун 205 60 16, 2 комплекти. Треба той "кетай" попробувати щоб знати що воно таке. Сподіваюсь із 8 колес хоч один рівний збереться
HDC1 14.10.2025 15:39 пишет: Не вистачило аргументів, замовив Сайлун 205 60 16, 2 комплекти. Треба той "кетай" попробувати щоб знати що воно таке. Сподіваюсь із 8 колес хоч один рівний збереться
чекаемо на відгук
Отримав 8 коліс вчора самовивозом біля Видубичів. Гарні рівні колеса, не знайшов до чого придертись. Боковина у них із захистом серйозним, протектор виглядає як для траси - мокрого асфальту - голольоду, ну не така щоб прямо із снігу 1 метр викопуватись. Поки стоять і чекають коли знайдеться час накинути їх на 2 комплекти 16-х дисків. Зроблю це коли знайду час і розберусь із датчиками тиску на Болтах. P.S. Але відгук навряд чи буде обєктивним, бо на якійсь іншій резині зимовій на цих машинах не їздив.
Про KAPSEN/HABILEAD скажу своя враження.Стоїть kapsen RW501 на Опель фронтера,зараз буде 3 зима.Використовую як всесезонну,думаю,що майбутню зиму та літній період ще буде встрою,поки міняти щось на нове не планую.На іншу машину шукаю KAPSEN/HABILEAD AW-33 в розмірі 255/55 R19 результатів не має....
чекаемо на відгук
Отримав 8 коліс вчора самовивозом біля Видубичів. Гарні рівні колеса, не знайшов до чого придертись. Боковина у них із захистом серйозним, протектор виглядає як для траси - мокрого асфальту - голольоду, ну не така щоб прямо із снігу 1 метр викопуватись. Поки стоять і чекають коли знайдеться час накинути їх на 2 комплекти 16-х дисків. Зроблю це коли знайду час і розберусь із датчиками тиску на Болтах. P.S. Але відгук навряд чи буде обєктивним, бо на якійсь іншій резині зимовій на цих машинах не їздив.
Вітаю з придбанням. Нехай їздять безпечно та довго. Але ти не вбачаєш протиріч між оцією цитатою і твоїм придбанням Хоча я вважаю що вибір вірний. Якщо і брендова єврозима взимку не тримає, то китайська мабуть і подавно. А так китайська арктична має хоч якось їхати узимку.
не на тому економите( китай на зиму я б не розглядав. дружині поставив тігар я)
Ну як продавець шин стидно було б своїй жінці ставити китайську А мені не стидно. Щось намагався знайти погані відгуки про китайців типу тріангл, сайлун, і не знайшов, і не зрозуміло чому, чи то тому що це нормальна резина, чи тому що люди не розчаровані бо знали зразу що купляли гівно дешеве
Про зимову не скажу, у мене нокіан, а от з виїздом нарешті мерса з реставрації по трасі вже їжджу винятково на ньому, а підхатній старий друг перейшов у розряд повністю міського. І весною купив на ню тріангл взамін уже доношеного бріджстоуна Му-02 спортстайл, бо "навіщо платити більше". Чекав гіршого, але був приємно вражений, якоїсь різниці (принаймні, поки нові) у відчуттях не помітив. Це, звісно, суб'єктивно, але нарікань після літнього сезону досі не маю. Навіть зараз, коли температура вже нижче 10 - не дубіють. То ж може і зимові будуть теж норм. Ну і завжди здоровий глузд вирішує, в смислі вибору адекватної до погоди щвидкості та манери їзди. Їздив я в буремні 90-ті на псевдосліках взимку, і якось не розклався ні разу. А скільки людей на найкращих шинах намотуються на стовп, бо вірять в зачеп?