А шо з міні не так? Воно ж якраз рівнесенько гібрид фольксвагена і бмв.
Ймовірно ти читав неуважно. Автору більше до смаку атмосферна Toyota (або Lexus), на яку сьогодні тулять CVT (неїдучий тролейбус). І щоб двигун був не калічний трициліндровий на 1.000 (одну тисячу) надутих коней.
Тому озвучені у першому повідомленні авто - це наслідок "вибору без вибору". От така біда.
Дякую за пояснення. Припускаю, що моя лікарка сказала щось таке: "Маю ікс четвертий з двигуном 2.5D дизельний зібраний на заводі під мене з механічною трансмісією. Друга така машина є у Дніпрі. Третя у... Всього їх три в Україні." А я сприйняв її слова "два і п'ять" - як об'єм двигуна (дизельного). Тому весь час у пам'яті жив саме з цим уявленням "два і п'ять".
До слова: вище визнав, що міг припуститися помилки". Тому після цього намагатися "бити лежачого", як роблять деякі інші тутешні співрозмовники, ну досить сумнівна спроба.
Глянув на технічні характеристики, зокрема двигуна - ну таке собі, літати воно не літатиме, але стабільно по трасі мало б "перти". Плюс економія на паливі. Плюс зв'язок між водієм та дорогою прямий, без прокладки у вигляді АКПП. На любителя, одним словом (просто тому, що дизель у комерційних авто визнаю, у цивільного використання - ні, але то власні таргани, не агітую).
це наслідок "вибору без вибору".
Чим більше років, чим більше пробіг - тим більше ймовірність, що це буде перефарбований "біток". Добре, якщо ніякого шахрайства з Карфаксом і історія авто позначена там. В реальності часто - потенційний продавець навіть номер кузова не дасть для перевірки, вони люблять запрошувати "оглянути авто на місці". Це дуже прикольно звучить, коли до останнього "на місці" мені 1.700 кілометрів, а до передостаннього - під 5 тисяч.
Знаходиш скажімо потенційно цікаву машинку 2023 року, пробіг 34.000+ (тонування - не пасує, можна було б обдерти).
Добре, якщо ніякого шахрайства з Карфаксом і історія авто позначена там.
Конкретно це авто - продавав дилер. Інформацію не жмотив. Доступ до Карфаксу дали одразу. Я навіть подякував дівчинці з якою спілкувався за відвертість на старті (це справді так).
Але історія конкретно цього екземпляру 2023 року - поки що мій переможець у табелі рейтингів. Це просто джек-пот!
Я так одразу подумав . То деякi пани месцевi так намагаютсься пiдтримати розмову
Друга проблема - "колхозани", які обрізають пружини підвіски, ріжуть випускну систему, чіпують двигуни на 450/500 коней. Такі дрова навіть розглядати нецікаво.
Наочний приклад. Продається за ціною приблизно на 5-6 тисяч нижче ніж стандартний автомобіль, але... Часто такі авто можна побачити по 3-4 місяці у продажу, потім ціна падає ще і хтось таки бере (зазвичай молодь до 30 років).
Пройшовся сьогодні власними нотатками, закладками - продалася і ця машинка. Та і багато інших розібрали, переважно 3-серію. За яку ціну невідомо. Можливо ту яка була вказана, але аналіз показує що з високою ймовірністю могли скинути 1.500-3.000. Новорічні свята скоро, люди роблять собі подарунки. Термін продажу - менше чотирьох тижнів.
Автору більше до смаку атмосферна Toyota (або Lexus), на яку сьогодні тулять CVT (неїдучий тролейбус). І щоб двигун був не калічний трициліндровий на 1.000 (одну тисячу) надутих коней.
Які думки має спільнота відносно такого двокольорного фарбування? Це мода якась нова? Чи "село без газу"?
Інше фото, інше освітлення.
Для порівняння - звичайна, звична класика.
Вже не перший раз бачу такі екземпляри двокольорні.
Які думки має спільнота відносно такого двокольорного фарбування?
Тойота ж. Повна відсутність естетичного смаку - їх фірмова риса. Вони спеціально. Так і задумано, точно як в тому анекдоті про дізайн гівна.
А мені для того щоб їздити і не ламалося. Основний акцент стоїть на цьому.
Атмосферний 2.0 літровий двигун на цьому кузові накатує 315-325 тисяч, бачив у оголошеннях. Просто нудно їздить, мозок не виносить, заливай бензин, міняй мастило, обслуговуй іноді по пробігу (гальма, тощо). Та й ладно.
З цієї точки зору, імхо, треба робить за принципом when in rome do as romans do, тобто, купить такий самий трак як у всіх на автоматі, і не видєлуваться.
Так я з ними награвся досхочу, вже дивитися не можу: щодня одне й те ж саме. На дорозі +100 до твого рейтингу не додає, всім навколишнім тупо пофіг хто на чому їде. До того ж, коли у тебе F-150, то на це якось і не дивляться. А от коли у якійсь свіжого року легковушці бачать "ручку", то дехто каже щось на кшталт: "Вау, ти справжній водій!" Іноді розповідають власну історію, мовляв "я теж нє лох какой-то, вмію керувати авто з МКПП і у мене була тоді то й тоді то така тачка".
Однак на тому розмови й закінчуються, бо справді тут байдуже на чому ти, хоч на корчі за тисячу доларів.
Так я з ними награвся досхочу, вже дивитися не можу: щодня одне й те ж саме.
Місцеві - точно щось знають, чого ще не знаєш ти. Ну і інші переваги масовості - доступність сервісу і розходників.
Автору більше до смаку атмосферна Toyota (або Lexus), на яку сьогодні тулять CVT (неїдучий тролейбус). І щоб двигун був не калічний трициліндровий на 1.000 (одну тисячу) надутих коней.
Які думки має спільнота відносно такого двокольорного фарбування? Це мода якась нова? Чи "село без газу"?
Цілком норм. Щось схоже здається було ще на шкоді фабії з 2008 року.
Цілком норм. Щось схоже здається було ще на шкоді фабії з 2008 року.
Дякую за думку. Запросив поробити фото косяків які є, морозилися (на тому боці)... Потім таки пакістанський канадієць індійського походження надіслав відео досить посередньої якості, на якому він ходить навколо машини, розказує яка вона хороша і вся пофарбована (питання тільки чи в Японії, чи вже у Канаді в гаражі, віником? ).
Кажу, ні, так діла не буде. Давай фотки детальних пошкоджень, які ти показував у відео (бампер, кузов, то да сьо). І надіслав йому зразки як саме потрібно зробити.
На диво, хлопчина надіслав те що просили. Молодець.
А от щодо косяків...Є у мене сумніви, що вона в оригінальній фарбі. Воно звісно по фото така собі експертиза, ніяка, однак... коли вже тих тачок перемацав хоч з десяток, другий, то якась чуйка ніби є.
До прикладу: ось тут мені дуже схоже, що це подряпина не по оригінальній фарбі з заводу, а по шпатлі пофарбованій. З огляду на умови задачі - "бітка" брати неохота, тим паче гаражного фарбування.
"бітка" брати неохота, тим паче гаражного фарбування.
До речі, додам власний досвід вражень відносно купляти "бітка" який зазначений у Карфаксі чи "тіхушного бітка". Тобто по Карфаксу машина "небита-некрашена, бабка в церкву їздила". По факту, їх тут лупашать будь-здоров, фарбують втіхаря у гаражах якоюсь глиною. Головне, щоб потім за страховку не платити більше грошей (а вона і так коштує добіса). І так потім один одному, кліпаючи очима машини й продають. Чим старіше авто - тим більше ймовірність, що буде якесь відро. Навіть, якщо обслуговування робиться у офіційного дилера, то після ДТП фарбувати можуть в гаражі.
Однак, мені доводилося мацати і офіційного "бітка". Так от враження досить позитивні, окрім хіба що морального фактора (ну і можливо для корозії є різниця бите/небите).
Переваг офіційного "бітка" декілька, ось лише основні: 1) Ця машина буде цілком легальною і у випадку її продажу комусь наступному до продавця ніхто не прийде зі звинуваченнями у шахрайстві з Карфаксом (а це може бути такий собі серйозний "зальот"). 2) Технічно робота буде виконана на досить хорошому або й високому рівні (колір, якість поверхні). Тобто, двері чи крило будуть замінені на нові оригінальні, підготовлені під фарбування, пофарбовані. А не ригалово з глиною, витяжками, вистукуваннями. 3) Офіційний "біток" буде коштувати трошки менше, ніж небитий автомобіль (приблизно на 10-20 відсотків). Але якщо це якась популярна тачка, то такого "бітка" продаватимуть за ціною цілих авто, просто можливо довше у часі. Все одно хтось та купить, кому дуже хочеться.
Наочно. Дилер. Авто які здали клієнти, щоб купити собі нове. Ось тут - Карфакс показує одне зіткнення (ДТП) і вказана вартість (щось близько 4.600) При перевірці виявив, що фарбувалося лише переднє крило (скоріше за все крило замінили на нове оригінальне). Весь інший кузов - у оригінальній фарбі. Виглядає - як звичайне, нормальне авто. Кузовщина не крива, не коса, зазори як треба.
З цієї точки зору, імхо, треба робить за принципом when in rome do as romans do
Немає тут такого нагібалова і потужної єдності. Більш підходить: "Хто як хоче - так і мастурбує" (з певними обмеженнями, звісно, як то обіг контрольованих речовин, зброї та інших моментів).
тобто, купить такий самий трак
З огляду на стартові умови звучить дуже оригінально:
Хотілося б на перспективу щось невелике та вертляве, з претензією на "аби ще трошки їхало".
- - - Йдемо далі.
як у всіх на автоматі, і не видєлуваться.
Тільки у цій схемі немає місця для мене самого. Вважаю геніальна ідея! Нада брать! Жити не для себе, а "для людей". Хоч цей пункт також був прописаний:
Головна вимога до трансмісії - тільки механічна (МКПП).
Ні, "для людей" і раніше не жив, тим паче не буду й починати. Мені тут лишилося як на рулетці (вимірювальній стрічці, де сантиметри/роки написані) років 30-40 покоптіти і в ящик. Тому жити для когось - "неначасі".
такий самий трак як у всіх на автоматі, і не видєлуваться.
Давай унаочнимо твої пропозиції "на папері", для порівняння "вагових категорій".
такий самий трак як у всіх на автоматі, і не видєлуваться.
Або пріснопам'ятний F-150 порівняно з невеликим легким (1400-1500кг.) хетчбеком/седаном