2023 рік. 40th Anniversary По нижній бічній частині кузова мають відповідні плями, які нагадують плями жирафа та напис "40"
Ось про це мовиться.
2023 рік. 40th Anniversary По нижній бічній частині кузова мають відповідні плями, які нагадують плями жирафа та напис "40" - Версія з люком. - Версія з фарбованим у чорний колір дахом, люк відсутній. Один менеджерів, з якими мав діалог, пояснив цей феномен ось так:
For this 2023 Volkswagen Golf GTI 40th Anniversary, the roof is a black-painted steel roof panel as part of the special “black roof” exterior feature for the 40th Anniversary edition
Ось про цей чорний дах мова. Ну, такоє собі, на любителя... Не подобається.
2024 рік. (останній з МКПП на GTI) - Версія з люком. - Версія з люком, дах фарбований у чорний колір (або помиляюся і за чорну фарбу сприймав панорамний дах). - Версія з фарбованим у колір кузова дахом, без люка.
Версія з люком, дах має однаковий колір (pomelo yellow) з кузовом. Не подобається (через наявність люка).
Версія з люком, дах має однаковий колір (pomelo yellow) з кузовом. Не подобається (через наявність люка).
2024 Колір Kings Red Metallic. Не подобається - через наявність люка.
2024 Колір Kings Red Metallic. Не подобається - через наявність люка.
2024 Колір Kings Red Metallic. Пробіг задекларовано 10.000 З суцільним фарбованим дахом, як стара, звична класика.
З суцільним фарбованим дахом, як стара, звична класика.
2024 Колір Kings Red Metallic. Пробіг задекларовано 10.000 З суцільним фарбованим дахом, як стара, звична класика.
Стеля зсередини виглядає так. Чи подобається? Ну...на поціновувача. Принаймні відсутність додаткових механізмів гріє душу. Стеля та й стеля, згодиться.
Стеля зсередини виглядає так. Чи подобається? Ну...на поціновувача. Принаймні відсутність додаткових механізмів гріє душу. Стеля та й стеля, згодиться.
Передня частина. Стеля як стеля, най буде. Годиться. Сидіння - фірмова "ганчірка" в кольорах для GTI ("ганчірку" люблю більше, ніж шкіру молодого дерматіна). Прекрасно, можна брати! Це єдина машина 2024 року, з повноцінним чотирициліндровим двигуном, малим пробігом, яка зараз виставлена у продаж по Канаді, з суцільним дахом, пофарбована як треба у прийнятний (бажаний) колір.
Де чекає облом? Правильно, цей автомобіль не має МКПП.
А BMW 1 F20 в ваших краях водится? Очень интересный авто с точки зрения драйва. Технически это та же тройка F30, только легче и в другом кузове.
Нажаль, з вибором цивільних седанів/хетчбеків тут раз, два і на тому край, моя хФамілія - Обломов. Маєш гроші? На тобі Mercedes, BMW, Audi. Не маєш? Бери Toyota, Honda, Hyundai (у меншій мірі ще VW) і не вийожувайся. До Toyota часом навіть на тест-драйв не достукаєшся. "Купляй в дорозі, через 2-3 (іноді 5-6) місяців забереш, тестуй собі на здоров'я. Не сподобається - продасиш".
Основний акцент, як мені видається, на паркетники усілякого покрою: корейці, японці, трохи німців і безліч американських. Найменші манюпаси паркетників мають недо-двигуни від м'ясорубки 1.2/1.3 (турбовані трициліндрові). Ну і традиційно цей зоопарк доповнюють малотонажні вантажівки (F-150) та похідні від них.
Щодо хетчбека від BMW, про який ти кажеш. Наживо - не бачив таких. Але знаходив у Британський Колумбії (це на західному березі, 5.000 кілометрів) подібні. Рік випуску 2008. Праве кермо. З Японії. Найновіше з можливого.
Щодо хетчбека від BMW, про який ти кажеш. Наживо - не бачив таких. Але знаходив у Британський Колумбії (це на західному березі, 5.000 кілометрів) подібні. Рік випуску 2008. Праве кермо. З Японії. Найновіше з можливого.
Свіжа історія, розкажу поки не забув деталі.
Знайшов нібито за всіма ознаками хорошу пропозицію. Головне - поруч (ну майже). Принаймні, в три рази ближче, ніж Британська Колумбія. На острові.
Newfoundland and Labrador. Столиця - St. John's (дехто плутає з Saint John, що у моїй провінції і помилково залітав не туди де треба).
План простий, як дві копійки. У четвер допрацювати до обіду. Поїхати у наш місцевий аеропорт. Сісти на літак. Пропелерну "маршрутку" (два ряда сидінь зліва, два ряди зправа). Летиш півтори години. Посадка на 20 хвилин. Хтось з пасажирів вийшов, хтось зайшов. Летиш ще півтори години. Посадка у St. John's. Власник авто жив десь поруч, в умовних "Броварах" (а літак сідає в умовному "Києві"). Варіант 1. Зустрітися з власником ввечері. Перевірити авто, забрати. Варіант 2. Зустрітися з власником у п'ятницю вранці. Перевірити авто, забрати. Оплатити чеком. Чи банківським переказом, тут є варіанти.
У п'ятницю сідаю на авто. Їду на західно-південний бік острова. Там одна дорога, не заблукаєш. Доїхати до океану, до місця куди прибуває пором. Поромів начебто 2 штуки на добу. Стаєш у чергу. Доїхав до шлагбаума. Купив квиток. Заїхав на паром. Пором океаном прямує 4-6 годин, залежно від погоди (прекрасна нагода поподорожувати, особливо якщо у денний період). Пором прибуває на континент. Виїхав. Проїхав (округляю) 500 кілометрів і все. Вдома. У понеділок пішов на роботу.
Наочно мапа маршруту виглядає наступним чином.
Знайшов нібито за всіма ознаками хорошу пропозицію.
Не GTI, ні.
Але ніяких люків, панорам, ніяких турбо, звичайна класика на кожен день, щоб накатати 300 тисяч (якщо буде треба). Чотири циліндри (як я хочу). Кузов більш стійкий до іржі, порівняно з GTI. Запасні частини - "відро за долар". Машина не бачила трафіку Монреаля чи Торонто. Звичайний сільський асфальт, де олені бігають через дорогу іноді частіше, ніж авто. Отже, Бери і тікай!
З мінусів - 2020 (не останній для цієї моделі 2022). З плюсів - схоже на гаражне зберігання. Пробіг (умовна загальна зношеність) - приблизно 15-16%, ну нехай буде 20%.
Toyota Corolla XSE, low kms Immaculate condition. Comes with winter tires on rims. Engine: 2.0L 4-cylinder Horsepower: 168-169 hp @ 6,600 rpm Torque: 151 lb-ft @ 4,800 rpm Drivetrain: Front-Wheel Drive Transmission: 6 spd manual Fuel Economy (City/Hwy): 7.5/5.8 L/100 km Exterior 18-inch alloy wheels with a machined aluminum finish Sporty styling with a rear spoiler Blue Flame Toyota Multimedia system with an 8-inch touchscreen Wireless Apple CarPlay® and Android AutoTM compatibility 7-inch digital speedometer Heated front seats and heated steering wheel Automatic climate control JBL sound system
Додам, що про витрати палива - то він загнув, вказав книжну інформацію. У мене взимку з тривалими прогрівами виходило щось в районі 9.15; влітку 8.5. Щоправда, стиль їзди переважно не пенсіонерський, швидкість по трасі 118-120км/год.
Сидіння - не "ганчірка", як я люблю. Ну ладно, пережити можна. Зато не виглядає зариганим. А як для сільської місцевості - це ще капець як чисто. Власник - якийсь начальник у будівельній компанії, машина у родині не єдина.
Зато наявні: підігрів сидінь, підігрів керма. Якщо стан хороший, то можна заплющити очі на той 2020 рік.
Власник - контактний. Мінімально, але контактний. Нібито машиною користувалася сестра, потім вже його родина. Зіткнень - не було. Карфакс має бути чистий. Глиною у гаражах не мазали.
Потім він питає у мене, чи живу я у Newfoundland and Labrador? Бо він не горить бажанням організовувати транспортування автомобіля ще кудись поза межі його рідної провінції. Відповідаю, що ні. Але у мене є канадійські долари, а у нього є тачка яку він хоче продати. Не бачу ніякої різниці, якщо я прилечу і віддам йому гроші, заберу машину. Той відповідає, мовляв "в принципі ОК, можна і так".
Ну, кажу, лишилася тоді дрібниця: надішли мені VIN кузова, зроблю перевірку і потім ми погодимо дату можливої зустрічі та кінцевої угоди. А щоб продавану було спокійно на душі, навіть надішлю йому трохи грошей переказом, чому б ні!? Відповідає, не треба грошей, потім на місці заплатиш і все. Я такий..."Хм....тоді чекаю на номер кузова". Якщо все добре, будемо рухатися далі в бік угоди. Прилітаю у четвер, маю діагностичний сканер, маю прилад для вимірювання товщини фарби. Підключаю сканер, перевіряю товщину фарби, після цього укладаємо угоду про продаж, віддаю тобі гроші, отримую машину і розбіглися.
Показую власнику "детектор брехні", ось цей (на фото).
Події наступного дня.
Продавець прочитав повідомлення. Номер кузова - не надіслав. Оголошення - стає недоступним (він просто заблокував мене). Для чистоти експерименту, це оголошення перевірили з іншого акаунта. Авто стояло у продажу. Але? Не для тих, хто має "детектор брехні" та просить VIN-код для перевірки. Завіса.
Це історія про досвід.
P.S. Щоразу дивуюся, як люди в Україні вміють купляти "небиті-нефарбовані бітки в оригінальній фарбі з Північної Америки"?
Возможно машина была в порядке, а продавец просто решил с тобой не связываться. Присылать продавцу фото толщиномера - це занадто. Да и с диагностическим прибором не каждый продавец хотел бы подпускать.
Присылать продавцу фото толщиномера - це занадто. Да и с диагностическим прибором не каждый продавец хотел бы подпускать.
За тих же умов чоловічок з Торонто просто надіслав купу фото і два відео замірів товщини фарби "по колу" на BMW 3-й серії, за що йому велика подяка. І до слова, по оригінальності фарби на кузові питань не виникало на попередньому етапі взаємодії. Але це був представник дилера.
Щодо власників, то основна частина відповідала згодою, якщо були впевнені у своєму авто. А у декількох випадках власники й самі могли не знати (або вмикали дурня), що їх авто було фарбоване, бо виявлялося це лише під час перевірки і у них очі були на лобі.
Возможно машина была в порядке, а продавец просто решил с тобой не связываться.
Інший приклад. Квебек. Закуток якийсь, на відстані 1.700км. "Небита-некрашена, в оригіналі, чиста історія". 2022 рік в оголошенні вказано. Кажу "Для початку дайте фото таблички з VIN-кодом, перевірю інформацію". Отримую ось це (на фото)...
До слова: в Україні було два випадки, коли купляв авто у власника, друге - у "бариги-продавана" (приганяв з Європи тачки на продаж). Купляв "по-інтернету", "нє глядя". Ніхто з них не ховався, обидва транспортних засоби відповідали задекларованому стану.
Висновок простий: З огляду на всі ці ігри в схованки, вважаю що вбити 2-3 доби, плюс тисячу/півтори грошей на те, щоб зганяти у якесь село поміряти товщину глини на кузові? Ну така собі ідея, "з душком".
Отримую ось це (на фото)...
Оскільки фоток у оголошення було небагато ("аж чотири"), та й ті пальцем роблені, попросив додати ще, щоб хоча б поверхнево можна було бачити щось - глухо.
До слова: під час нашого діалогу пояснив власнику, що авто ну ніяк не може бути 2022 року. Той "відморозився". А на наступний день таки змінив рік на 2021 і скинув ціну на тисячу/дві.
Вже було нецікаво гратися у ці піжмурки, тому "забив". Бачив це оголошення ще впродовж 3-4 тижнів, потім зникло. Зазвичай - безпроблемні, потенційно цікаві авто продаються за декілька годин чи одну/дві доби. Найменший період, про який знаю, 38 хвилин (від виходу оголошення до пропозиції сплатити задаток, аби нікому іншому не пішла).