autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Попинайте вибір Mercedes за 10к

важничающий писатель **
31 год за рулем, Szczecin, Poland
С нами с 09.01.2016

Попинайте вибір Mercedes за 10к
      14 октября 2025 в 23:40 Гілками

Усім привіт! Давно тут не писав. Треба допомога у виборі авто. Я деякий час без машини у Німеччині, то потрохи підбирав що купити далі. До цього любив японськи авто, та і зараз поважаю. Останнє авто була Toyota Auris останнього року випуску. 2012. 132лс, аутомат. Я її називаю квадрат, бо то був хетчбек. Стояв газ зі скоростними форсунками. Гідрики у подарунок. Купив, тому що деякий час підбирав авто під газ. Зараз поки у Німеччині. Прийшов час щось купляти. Є рішення, але на ютубі кажуть що коробка непонятна. 7 передач. Не така надійна. А авто доволі моментне. Це W204. 651 мотор. З двома турбинами. 2012-2014 рік. Седан. Мені себе возити. Люблю по шосе іноді прокотитись. Момент чисто для обгонів потрібен, рваний темп по стільки по скільки. Конячок там навколо 170. Пробіги навколо 300, але це нормально. Поставити нові турбіни зможу. Екологія не проблема. Хвилює, як їздить дизеля на автоматі. Бо якщо коробка вниз падає, та працює починаючи з верхніх обертів, то 170 конячок для Д класу, не так вже і багато. І ще, може була у когось у експлуатації подібна автівка, вкажіть будь ласка на слабкі місця.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар *
Киев
С нами с 04.05.2008

Re: Попинайте вибір Mercedes за 10к [Re: Демьян_Dnepr]
      15 октября 2025 в 00:35 Гілками

Я читаю німецький Реддіт по автотематиці. То мені здається, що більш культового мотора не існує, німці той 2.2 боготворять.
Також завжди згадують, яке то іржаве відро той 204й, тож ти за кузов хвилюйся.

важничающий писатель **
31 год за рулем, Szczecin, Poland
С нами с 09.01.2016

Re: Попинайте вибір Mercedes за 10к [Re: Васюня]
      15 октября 2025 в 01:07 Гілками

Васюня 15.10.2025 00:35 пишет:

Я читаю німецький Реддіт по автотематиці. То мені здається, що більш культового мотора не існує, німці той 2.2 боготворять.

його, я так поняв, боготвори чи ні, а іншого немає, якби то. у наступної моделі він теж дуже гучний, чи просто гучний. їздив на останній ешці. там дволітровий. так він тихіше. але то треба у лізінг брати, через бухгалтерію.

за кузов, звісно треба дивитись, та з кимось. але я бачив чисті машини тих років. по наружі вони усі чисті, а далі, так, треба дивитись.

Змінено Демьян_Dnepr (01:18 15/10/2025)

СуперСтар *
Киев
С нами с 04.05.2008

15 октября 2025 в 09:02 Гілками

Демьян_Dnepr 15.10.2025 01:07 пишет:

Васюня 15.10.2025 00:35 пишет:

його, я так поняв, боготвори чи ні, а іншого немає, якби то. у наступної моделі він теж дуже гучний, чи просто гучний. їздив на останній ешці. там дволітровий. так він тихіше. але то треба у лізінг брати, через бухгалтерію.

за кузов, звісно треба дивитись, та з кимось. але я бачив чисті машини тих років. по наружі вони усі чисті, а далі, так, треба дивитись.

То він, мабуть, тихіше, бо Єшка, а не Цшка. Не в моторі справа. В А6 я, щоб свої 3 пакети соку почути, маю музику вимкнути і дуже сильно прислухатись. Це навіть трохи дратує, адже звук гарний, в насолодитись їм важко.

Я як раз в передостанню Єшку зараз цілюсь і з подивом дізнався, що там вже 2л, а не 2.2. Це міняє справу для мене, бо саме про 2.2 я чув тільки позитив. Тепер треба читати знов.

Супер писатель! **
33 года за рулем, Бровары
С нами с 23.06.2009

15 октября 2025 в 10:58 Гілками

Демьян_Dnepr 14.10.2025 23:40 пишет:

Усім привіт! Давно тут не писав. Треба допомога у виборі авто. Я деякий час без машини у Німеччині, то потрохи підбирав що купити далі. До цього любив японськи авто, та і зараз поважаю. Останнє авто була Toyota Auris останнього року випуску. 2012. 132лс, аутомат. Я її називаю квадрат, бо то був хетчбек. Стояв газ зі скоростними форсунками. Гідрики у подарунок. Купив, тому що деякий час підбирав авто під газ. Зараз поки у Німеччині. Прийшов час щось купляти. Є рішення, але на ютубі кажуть що коробка непонятна. 7 передач. Не така надійна. А авто доволі моментне. Це W204. 651 мотор. З двома турбинами. 2012-2014 рік. Седан. Мені себе возити. Люблю по шосе іноді прокотитись. Момент чисто для обгонів потрібен, рваний темп по стільки по скільки. Конячок там навколо 170. Пробіги навколо 300, але це нормально. Поставити нові турбіни зможу. Екологія не проблема. Хвилює, як їздить дизеля на автоматі. Бо якщо коробка вниз падає, та працює починаючи з верхніх обертів, то 170 конячок для Д класу, не так вже і багато. І ще, може була у когось у експлуатації подібна автівка, вкажіть будь ласка на слабкі місця.

У мене була е-шка з цим мотором коробкою. І так, непонятна - це влучно) На вищі передачі вона на догоду економії не скидала, але в певних умовах при включенні були удари. Про розташування важіля не пишу) Потім був zf, зараз pdk, та навіть dsg на першому поколінні q3 - всі кращі. Мотор норм. Правда у мене був дефорсований, але кнопка спорт вирішувала питання при повній загрузці авто на обгонах. До речі, той режим спорт був самим нормальним. Він додавав потужності, але не тримав довго надто високі оберти, що мене особисто дратує.

V.I.P ***
Re: Попинайте вибір Mercedes за 10к [Re: Gonchik74]
      15 октября 2025 в 11:38 Гілками

Остання красива С-шка
Я особисто преміум в роках боюсь, особливо мерседес. Можливо щось простіше, але більш свіже?

СуперСтар **
52 года (34 года за рулем), Кропивницкий/Киев
С нами с 22.04.2009

15 октября 2025 в 14:11 Гілками

Зараз катаю таку связку на Е-шці.
Тільки двотурбінний мотор на 204 сили, 170 то одна тірбіна. Коробка 7.
Перевір, якщо можешь чи мастило міняли в коробці кожні 50-60 тис. і все буде добре.
Моменту, тяги - за очі.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
3 користувачів і 159 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 405

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія