Насправді , більшість і слова як хайрез не знає І який там бітрейт їм до , головне щоб щось грало
то їм і ютуб мюзік норм
мені в авто ютуб мьюзік нормально, грає та й грає на магнітолу, я не гурман в цьому
...
для чого його качати там мр3-)
а мп3 це погано?
як це?-) якість звучання ......ну дивлячись на чому слухати-)
та я слухаю на 99% в авто то менє все влаштовує і вже нічого не качаю так як поставив магнітолу на андроїд, то все онлайн
Все отличается, правда если мастеринг качественный, тогда сложнее. Я вон всё искал helloween the keeper of the seven keys в качестве, так сказать обновить очучения юности, не нашел((
Мабуть погано шукав. Це занадто відомий альбом щоб його на торентах у losless форматі не було. Як буде час то знайду і скину посилання.
Вот именно этот альбом верю в дискредитацмю, даже на форумах чердачка советовался, вроде лосси, а играет как кассета в 88году))
Вот именно этот альбом верю в дискредитацмю, даже на форумах чердачка советовался, вроде лосси, а играет как кассета в 88году))
Пропала тема . Чувак запитав де можна флешку забити музиеою, набігли аудіофіли і пиздєць - лоулес, хайрез, вініл, бітрейт
Дякую, ввечері заценю)
...
тоді нафіга вони треба таке качати?-)
хіба в авто слухати такі треки
Розумію вас. Де качати якісні формати?
та є спеціалізовані сайти з хаейрозм платні і торенти безкоштовні
З яких конкретно сайтів з України можна зкачати треки, не прив'язані для відтворення до материнського сайту, як deeser чи apple? Стрімінги не підходять, я старовір, хочу мати на флешці. По репертуару підходять Qobuz, 7digital, але оплата не проходить. Дякую
Bandcamp
Bandcamp
Раніше дивився, не дуже є те, що шукаю. Є цікавий мені трек за 999 євро.
Bandcamp
Ось другий з переліку: сторінка Перший мабуть занадто новий і маловідомий.
Рутрек сегодня зеркало кобуза и тидала))
Рутрек сегодня зеркало кобуза и тидала))
А це принципово? Є де скачати безкоштовно, а далі вже кому що зручніше. Я ще й на nnm багато скачував. Тим більше що музика це ж не кіно в ідеальній якості, яке може потягнути на 60+ Гб. Тут 3 гіга максиму, то ж навіть не дуже швидка роздача не є проблемою.
Bandcamp
Якщо не велика таємниця то що це за трек такий? Мабуть сіді/супераудіосіді можна замовити із доставкою за 5%и цієї суми.
Ніколи такого не чув, але на торентах лежить уся дискографія однією роздачею. Але в МП3 320 (насправді може і гірше якість буде), але з урахуванням часу, коли записувалися більшість треків та країни, та малопопулярність виконавиці то може там і оригінали були записані не дуже.