Тут не обов"язково фантазувати, можно просто порахувати) Я залишав бензинову машину на 3 місяці з включеною заводською сигналкою - прийшов, на брелок не реагувала, відкривав ключем, акум розрядився. Після зарядки акумулятора заміряв струм в режимі очікування - спочатку бере 200-300 мА, через деякий час падає до приблизно 50мА. Далі берем калькулятор: 0,05А помножити на 24 години = 1,2 А/г на добу. Акум в мене 60 А/г, тобто повністю заряженого акумулятора вистачить на 50 днів щоб повністю усадити його в нуль Після цього таки клему знімаю.
Я б на сигналку не ставив, якщо вона є. Просто замкнути двері.
а шо це змінює? Типу сигналка не бере електрику якщо не активована? Принаймі радіоканал точно працює завжди. Чекає сигналу з брелка.
100% А більшість сучасних сигналок - GSM. Пофігу, встановлена вона на сигналізацію, чи не встановлена, все рівно буде мережа активною та буде розряджати аккумулятор.
Планую на пару місяців залишити авто. Авто буде на паркінгу з температурою +10-15 градусів. Щось потрібно взагалі робити чи просто забити?
Форд Фієста простояв всю окупацію в Ірпіні, я в травні приїхав, сів, вставив ключа, завів, і поїхав.
Планую на пару місяців залишити авто. Авто буде на паркінгу з температурою +10-15 градусів. Щось потрібно взагалі робити чи просто забити?
Форд Фієста простояв всю окупацію в Ірпіні, я в травні приїхав, сів, вставив ключа, завів, і поїхав.
+ багато Якщо автівка в ісправному стані, то сів і поїхав. В мене заводська сіга не висаджує акум.
+ багато Якщо автівка в ісправному стані, то сів і поїхав. В мене заводська сіга не висаджує акум.
Заводська не висаджує. В мене на автівках ніколи не було іншої крім заводської. Сівік стояв півроку на паркінгу. Завівся з півоберта. Акуму було 8 років. ЦРВ гібридний новий розряджався за 3 тижні. Тому купив пускозарядне у вигляді повербанка.