Более прагматичного и экономного, чем дизельный меган, наверное не существует ))
Тільки один форумчанин економно віддав щось біля 1,5 куо на ремонт робота
Пробігся темою - які суперби за 12к? Це буде на 1-х поколіннях ТСІ або буде дизель. Не краще рішення.
В цьому бюджеті взяв Октаву - в сегменті С-класу одна з найпросторіших по місцю на задньому ряду сидінь.
Двигун або 1,4 або 2,0 дизель, який йде на DSG381
Гольф краще по шумці, але менший по салону.
Віддав, бо запасні частини на світовому ринку коштують світових цін. А з огляду на те, що в Україну дуже часто ввозять ті запасні частини "сіряком", або взагалі "вчорну", тим паче гріх плакатися.
Припускаю, що з тих 1.5 тисячі безпосередньо вартість роботи складала 300-400, все інше - запасні частини, матеріали, можливо відновлення якихось запасних частин, металообробка, аргонне зварювання.
На автошини нові гроші ж є, на паливо є за світовими цінами? То чому на ремонт двигуна, трансмісії не буде?
На автошини нові гроші ж є, на паливо є за світовими цінами? То чому на ремонт двигуна, трансмісії не буде?
Бо шини і паливо - це товар, а ремонт - робота. Перше імпортне, друге вітчизняне.
Ну гольф зараз фаворит. але треба міряти. оскільки в теплу пору року то буде чисто дружини автівка, то і її голос буде вирішальним.
а буси в ці гроші зовсім дрова? чисто щоб поговорити...
Подібний вибір товариша сьогодні закінчився Гольфом 7 1,6 ТДІ МТ. 2019 р і 80 тис пробігу. Низькуватий трохи, але в цілому все класно. Катеувся трохи, згадав яка ж все-таки класна а ВАГа механіка. До речі в ньому ще якась функція підняття обертів при рушанні і переключенні. Класна фіча. Рушає впевнено і мʼяко без газу. Сів і поїхав. Взагалі не треба звикати до машини.
Дуже складне питання про цю битову автівку. Воно як би то по грошах та задачах. Але що у грошах що у потребах сплошна земляника. І це замкнуте коло. По типу хто що бажає. Я бажаю 400 момента, але навіщо двигун з Vito на цешці, теж не ясно. У лізинг кажу хочу, теж не те. Кажуть треба збирати гроші. Тому так, мабуть Октавія, але дизайн, не той. Абард мені не потрібен. Суперб мабуть також. Повертаюсь до ютуба. Я дивився канал Тойота у Німеччині. Його жіночка чорнобрива веде. Ну я доречі просто накурився, ну як просто, під антидепресантами, на той час чатгпт сказав можна. Я включаю відео про королу хибрид. А там вона з мене начебто сміється, а потім каже якбито якбищо про психологів. Але ж до цього вона казала що я доцілив і це смішно. Поляки доречі у топі продаж на цей місяц, чи попередній, мають багато моделей Тойота. Тому, як вище человьяга казав, не понятно чи дизельну Октавію брати, чи бензинову.
Бо шини і паливо - це товар, а ремонт - робота. Перше імпортне, друге вітчизняне.
В роботі немає імпортної складової, на твою думку? Купив ключ на 13 і кладеш плитку квадратами крутиш болти за годинниковою стрілкою, або навпроти. Така логіка?
В роботі немає імпортної складової, на твою думку? Купив ключ на 13 і кладеш плитку квадратами крутиш болти за годинниковою стрілкою, або навпроти. Така логіка?
Тут не логіка, а економіка. Немає
Ну гольф зараз фаворит. але треба міряти. оскільки в теплу пору року то буде чисто дружини автівка, то і її голос буде вирішальним.
Подібний вибір товариша сьогодні закінчився Гольфом 7 1,6 ТДІ МТ. 2019 р і 80 тис пробігу. Низькуватий трохи, але в цілому все класно. Катеувся трохи, згадав яка ж все-таки класна а ВАГа механіка. До речі в ньому ще якась функція підняття обертів при рушанні і переключенні. Класна фіча. Рушає впевнено і мʼяко без газу. Сів і поїхав. Взагалі не треба звикати до машини.
Сеат Альтея з 1.6 тді мт 2015 року. аналогічно. можна трогатися без газу плавно опускаючи зчеплення. двигун добавляе оберти сам. в пробках тягнучках зручно. коробка перемикаеться класно. дружина любить іздити на ній навіть більше ніж на електричному авто. каже, якби не треба було заправляти сеат то іздила б на ньому більше.
Тут не логіка, а економіка. Немає
А хто вартість хоча б цього сплатить?
Сеат Альтея з 1.6 тді мт 2015 року. аналогічно. можна трогатися без газу плавно опускаючи зчеплення. двигун добавляе оберти сам. в пробках тягнучках зручно. коробка перемикаеться класно. дружина любить іздити на ній навіть більше ніж на електричному авто. каже, якби не треба було заправляти сеат то іздила б на ньому більше.
А це з якогось року на всіх машинах таке? Чи це тільки для 1,6 ТДІ запиляли таку класну функцію?
Потрібен великий багажник, бери ГрандСценік, той що я вище описував. Реально безгеморна марка, надійний двигун і коробка. Багажник 560л, колісна база 2.77, при тому довжина 4.56м. Задній ряд 3 окреми сидіння, можна скласти як завгодно, що дуже зручно. Навіщо тобі бус на кожен день?
Яка механіка в 25 році, особливопо місту Київ? Купив автомат, жалію, що років 10 назад на нього не пересів.
Подібну історію знаю - знайомий купив VW Sharan 1.4 TSI. Просто казкова машина по комфорту і стану десь за 12-13 тис. дол. з пробігом +- 130 тис... Конфігурація сидінь 2+2+2. Правда там МТ була. Зрештою ось: https://auto.ria.com/uk/auto_volkswagen_sharan_38976492.html
Двигун такій саме, як за посиланням - з компресором та турбіною?
Подібну історію знаю - знайомий купив VW Sharan 1.4 TSI. Просто казкова машина по комфорту і стану десь за 12-13 тис. дол. з пробігом +- 130 тис... Конфігурація сидінь 2+2+2. Правда там МТ була. Зрештою ось: https://auto.ria.com/uk/auto_volkswagen_sharan_38976492.html
Не знаю. 140 чи 150 сил. А це якраз той проблемний?
Не знаю. 150 сил. А це якраз той проблемний?
Не знаю, зараз, мабуть, вже усі проблеми мають бути вирішені. Кажуть, якщо частіше міняти якісне мастило та не їздити на низьких обертах, то все ОК. У мене простий 1,4 ТSI CAXA, з турбіною, але без компресора. Коли шукав собі п'ятий Гольф, автівки з більш потужними варіантами 1,4 ТSI були дешевше, ніж СAXA та, особливо, 1,6 BSE.
Яка механіка в 25 році, особливопо місту Київ? Купив автомат, жалію, що років 10 назад на нього не пересів.
більше 20 років на механіці проблем не маю, але якщо кожен день в заторах то да автомат краще на всі 100%
Дружина буде їздити на бусі? Чи Ви на бусі? Але знаю і бачив дівчата на бусах їздять , за Ваш бюджет це буде бус як у мене з пробігом 300 і більше тисяч і він трішки дорожчий в обслуговуванні чим гольф але я вже більше 10 років на бусі після школи суперба з салону то вже не хочу ніякою пузотерки, по місту з пересуванням броблем нема звісно не смарт а по довжині як і суперб але це багатофункціональний авто як для роботи так і для родини і тд
оскільки треба багажник, тому універсал, але і людей треба возити. тому на зараз в першу чергу щоб людям було комфортно.
по техніці - автомат та 4-5 місць. бюджет - 12-13 тисяч
а ну накидайте чого краще уникати. може яких ще варіантів підкажіть.
если авто должно удовлетворять этим требованиям, то я бы советовал присмотреться к следующим автомобилям (все на АКП): 1. Французы все автомобили на очень надежных 2,0 турбо-дизелях и АКП - надежный японский гидротрансформатор: а. Рено Гранд Сценик, Пежо 5008, Ситроен С4 Гранд Пикассо - все задние сидения сформированные под каждого из 3-х пассажиров б. Рено Espace и его аналоги у Пежо/Ситроен 2. ВАГ групп: VW Туран/Шаран и его аналоги у Сеата только с 2,0TDI, но правда он будет на роботе...как вариант можно еще рассмотреть Гольф Плюс Минивены от Хонда и Тойота (Одиссей и Сиена) с рынка Америки - будут не менее надежны (если не более надежны, чем ВАГен и французы), большие по объему салона и будут больше потреблять топлива, то же самое можно сказать и о надежном Мицике Грандисе с неубиваемым ламповым 2,4. П.С. когда выбирал себе авто - поездил на всех перечисленных...но мне не было принципиально АКП, поэтому остановился на Гранд Сценике с 1,5 турбо-дизелем. Если АКП для Вас - не очень принципиальное требование - то круг авто расширяется довольно ощутимо...
оскільки треба багажник, тому універсал, але і людей треба возити. тому на зараз в першу чергу щоб людям було комфортно.
по техніці - автомат та 4-5 місць. бюджет - 12-13 тисяч
а ну накидайте чого краще уникати. може яких ще варіантів підкажіть.
если авто должно удовлетворять этим требованиям, то я бы советовал присмотреться к следующим автомобилям (все на АКП): 1. Французы все автомобили на очень надежных 2,0 турбо-дизелях и АКП - надежный японский гидротрансформатор: а. Рено Гранд Сценик, Пежо 5008, Ситроен С4 Гранд Пикассо - все задние сидения сформированные под каждого из 3-х пассажиров б. Рено Espace и его аналоги у Пежо/Ситроен 2. ВАГ групп: VW Туран/Шаран и его аналоги у Сеата только с 2,0TDI, но правда он будет на роботе...как вариант можно еще рассмотреть Гольф Плюс Минивены от Хонда и Тойота (Одиссей и Сиена) с рынка Америки - будут не менее надежны (если не более надежны, чем ВАГен и французы), большие по объему салона и будут больше потреблять топлива, то же самое можно сказать и о надежном Мицике Грандисе с неубиваемым ламповым 2,4. П.С. когда выбирал себе авто - поездил на всех перечисленных...но мне не было принципиально АКП, поэтому остановился на Гранд Сценике с 1,5 турбо-дизелем. Если АКП для Вас - не очень принципиальное требование - то круг авто расширяется довольно ощутимо...
дякую за таку відповідь. акпп точно головний критерій. мотоцикл на механіці і цього достатньо))
от би був гольф електричний в універсалі з норм батареєю, то був би чікавий варіант))
а чого фокус ніхто не пропонує? та інші варіанти від форда?
[Дружина буде їздити на бусі? Чи Ви на бусі?
в житті кожного чоловіка є момент "а не купити мені буса. вантажного..." в ньому можна возити мотоцикла..............