які зараз ціна-якість, щоб і з мак ос, віндовс і з телевізорами і тп бо ось зараз є диск зробив на ньому 3 окремі диски ( один працює з телевізором та віндовс але не з мак, інший з мак ос, а третій ще і з стримером) і ще питання суд диски розраховані щоб постійно щось перезаписувати і тп? типу серіали, фільми , глянув записав інший дякую
і ще питання суд диски розраховані щоб постійно щось перезаписувати і тп? типу серіали, фільми , глянув записав інший дякую
Карман з 1тб , і все ок В мене так
які зараз ціна-якість, щоб і з мак ос, віндовс і з телевізорами і тп бо ось зараз є диск зробив на ньому 3 окремі диски ( один працює з телевізором та віндовс але не з мак, інший з мак ос, а третій ще і з стримером)
дякую
проблема в тому що основні системи файлові на дисках - NTFS, ExFAT, FAT32 мак - читає NTFS, ExFAT, FAT32, а пише тількі ExFAT, FAT32 вінда читає і пише NTFS, ExFAT, FAT32 ТВ - читає NTFS, FAT32 проблема FAT32 - максимальний розмір файлу 4ГБ тож або навчити мак писати NTFS, або залишити як є
і ще питання суд диски розраховані щоб постійно щось перезаписувати і тп? типу серіали, фільми , глянув записав інший
ссд не люблять торрент програми, а використання в якості перезапису серіалів - норм
1тб уже мало даже для музона, в итоге покупал синолоджи, там особенная ценность в по
які зараз ціна-якість, щоб і з мак ос, віндовс і з телевізорами і тп бо ось зараз є диск зробив на ньому 3 окремі диски ( один працює з телевізором та віндовс але не з мак, інший з мак ос, а третій ще і з стримером)
дякую
проблема в тому що основні системи файлові на дисках - NTFS, ExFAT, FAT32 мак - читає NTFS, ExFAT, FAT32, а пише тількі ExFAT, FAT32 вінда читає і пише NTFS, ExFAT, FAT32 ТВ - читає NTFS, FAT32 проблема FAT32 - максимальний розмір файлу 4ГБ тож або навчити мак писати NTFS, або залишити як є
і ще питання суд диски розраховані щоб постійно щось перезаписувати і тп? типу серіали, фільми , глянув записав інший
ссд не люблять торрент програми, а використання в якості перезапису серіалів - норм
саме через це три диска зробив на одному …торент качаю на мак скидаю на диск, якщо великий файл, то з того диску на віндовс ПК перекидаю на інший ( в тому ж кармані ) і тоді на ТВ і це подвійне копіювання трішки незручне модна увімкнути НАС але він старий і тупить і там місця мало вже
в мене в зоопарку мак, вінда, лінух та андроїд. Найбільш універсальне рішення, це все ж нормальний НАС, якщо є можливість через юсб підключатись, то взагалі супер.
Юсб у них медленные, в синолоджи то точно
Юсб у них медленные, в синолоджи то точно
в мене якийсь qnap, 4 роки тому купував. Там ніби швидкий юсб, але я його реально один раз використав, коли 120 гб музики на флешку потрібно було скинути.
саме через це три диска зробив на одному …торент качаю на мак скидаю на диск, якщо великий файл, то з того диску на віндовс ПК перекидаю на інший ( в тому ж кармані ) і тоді на ТВ і це подвійне копіювання трішки незручне модна увімкнути НАС але він старий і тупить і там місця мало вже
Проще всего попробовать Мак настроить, вроде есть выбор из бесплатных но медленных и относительно платных драйверов. Или как вариант, при размонтировании конвертировать раздел в NTFS, для такого типа файлов это может быть быстро. А НАС какой модели? На некоторых достаточно понизить прошивку, чтобы залетало, а то апдейты софта под них не оптимизированы, или поискать альтернативную. У меня например еще древний WD MyBook Live но после тюнинга полностью устраивает.
Трохи не в тему. Якщо проблема тільки в бажанні закачувати фільми та серіали для перегляду на телевізорі і потім їх видаляти, то чи не простіше взяти якийсь ТВ-бокс. Новий диск по вартості дорожче. ТВ-бокс і так дасть змогу переглядати будь-що з різних ресурсів.
Фух. Зовнішні диски. Це питання знається трохи кращим ніж Reichweiter. Я до сих пір не бачу потреби у зовнішніх дисках. Але казали про зоопарк. Для зоопарку мені знадобився, на сам перед, пассворд менеджер. І начебто не дуже й потрібно іСloud фотки синхронізувати. А більш того важливо акаунти туди сюди не переносити. А там ще той паскей, з його відбитком. А корпус з охолодженням для м2 я колись куплю, так. Бо зараз гвинти ще до usb не дотягнули.
Придбав SSD Transcend на 256 Gb. Пропрацював 1,5 роки та крякнув. Благо повернули кошти по гарантії
Взяв окремо диск, окремо кишеню. Саме з такою метою.
Мне когдато хтото писал, зачем сейчас hdd, я пишу, а что в нас вставлять?)) Например с нас лучше звук в системе (из-за сети), удобнее возится с фотками и фильмами, хотя фильмов у меня почти там нет
Мне когдато хтото писал, зачем сейчас hdd, я пишу, а что в нас вставлять?)) Например с нас лучше звук в системе (из-за сети), удобнее возится с фотками и фильмами, хотя фильмов у меня почти там нет
до того ж з хдд, якщо він гавкнеться, при потребі ще й відновити інфу можна, якщо вона там дуже цінна і незабекаплена.
не вимруть ті хдд мабуть ніколи. їх зараз террабайт за 10 баксів у майкрософт продають. та уся бухгалтерія у подарунок. але друзі кажуть що найкраще що у майкрософт виходило це To Do.
Synologi зручна штука для дому. Але це не про ціна/якість, а про якість.
Ще можна використовувати в якості зовнішнього ноутбучний HDD 2.5", вони більш живучіші, ніж десктопні. І компактні.
НАС Длінк дуже старий девайс-)
якесь є щоб мак писав фільми для ТВ7 скачав Туксеру але щось не виходить