Вже давно поремонтували покриття на Смородинському узвозі. Недавно проїхався вгору. Отримав задоволення. Рекомендую.
Розчулився тршк.... Є ще люди,які вірно цю вулицю називають.
По темі-дякую!
а які є варіанти? ще жодного разу там не був.
Вже давно поремонтували покриття на Смородинському узвозі. Недавно проїхався вгору. Отримав задоволення. Рекомендую.
от скажи навіщо ти про це повідомив на увесь інтернет? я давно про це знаю, але ж мовчу собі тихенько
я давно про це знаю, але ж мовчу собі тихенько
(цензоред),Саша....
Якщо ніколи там не їздив, то і нє починай, бо цікаво порівнювати до і після
Якщо ніколи там не їздив, то і нє починай, бо цікаво порівнювати до і після
та вже пізно. в суботу знайду суху годину і буду тарахтіти там мотоциклом.
Та невже. З тією якоюсь забудовою там внизу до війни таке було, що потужний позашляховик як на тріалі ледь проповзав.
Та невже. З тією якоюсь забудовою там внизу до війни таке було, що потужний позашляховик як на тріалі ледь проповзав.
Костя,наші Фабії ту дорогу в двотисячних добре "через себе" пропускали!
тут Сергуччо навіть відео викладав. І ще хтось на л200 ланцюги вдягав на колеса аби там проїхати.
тут Сергуччо навіть відео викладав. І ще хтось на л200 ланцюги вдягав на колеса аби там проїхати.
Було )))
Коля,то відео з особистими авто. А в нас-службові були. Різницю улавліваєш? Смородинське поле експериментів!
Коли були ті фабії там я і на таврії їздив. А в 2021му ледь на монтереї з 32ми колесами не сів на пузо
Коли були ті фабії там я і на таврії їздив. А в 2021му ледь на монтереї з 32ми колесами не сів на пузо
Колись дуже давно на ВАЗ 21083 вирішили там зимою спускатись щоб скоротити маршрут... Десь біля банку Ажіо ми наршеті змогли зупинитись... Пам'ятаю тільки що усі 4 колеса були "розуті". Потім коли працював на Татарці - часто пішки спускався звідти. Там напроти як раз була пивна ресторація на Кирилівській. Навіть музика жива була. Назву не пам'ятаю тільки. А от на авто більше ніколи туди не совався.
Радий, що щось змінилось на краще.
Коли були ті фабії там я і на таврії їздив.
А на Волзі?
Коли були ті фабії там я і на таврії їздив.
А на Волзі?
Вже не пам'ятаю.
легендарна дорога, а я тільки зараз взнаю?))
нда. треба було слухати розумних людей і не лізти туди. хочу вам сказати, що там прям ромбо було для мене: брущатка, мокро, опале листя. добре хоть нікого на зустріч. більше не поїду.
І щоб що?
Катаюсь там регулярно і мовчу. А тим хочеш там затори???
До речі від Лугової до Куренівскої площі теж асфальт зробили. Можно тепер їхати нормально