а сама стає жертвою, оскільки, як пишуть: station wagons become less popular in the automotive industry... як співається "I'm asking why?!" хіба некрасиво напротивагу "огидним" кросоверам?
не знаю як додавати кілька фото в одному повідомленні
очевидно, вживу, виглядає ефектніше
Оце сучасне покоління - мені жодна з них не подобається. Попередні - мабуть ззовні то МБ-Ауді-БМВ, внутрі то Ауді-БМВ-МБ. S6 то любов
Прголосовал за Ауди. ИМХО она делает самые красивые универсалы. Особенно хорош RS6. а с чего это пишут что их стало меньше? В Европе универсалов точно не меньше чем седанов. Во всяком случае во Франции и в Германии.
хіба некрасиво напротивагу "огидним" кросоверам?
У крос заходиш і виходиш, а у це треба залазити і вилазити. Не голосував ні за кого, мені воно все якесь таке, у чому сенс того сараю не зрозуміло.
можливо через ціни. в нас, наприклад, Audi A6 Allroad 2025 коштує майже як GLS350D, тут якби не подобались універсали, але ІМХО вибір очевидний.
можливо через ціни. в нас, наприклад, Audi A6 Allroad 2025 коштує майже як GLS350D, тут якби не подобались універсали, але ІМХО вибір очевидний.
очевидный кому?
За оллроад проголосував би Але 2025 - це де таке?
хіба некрасиво напротивагу "огидним" кросоверам?
Сама концепція універсала передбачає (чи орієнтована) на повноцінне дорожне покриття, а не "горбилі". Тому звісно таке авто живе нижче до землі, більш "липуче" до дороги.
Однак, BMW з отими ніздрями? Нє... Хоч я і ніщєброд, але той випадок коли "і задурно не треба". Десь 2022, може 2023 рік максимум була схожість на машину, але не більше. Це виключно на мій хлопський смак, ні за що не агітую.
Принаймні, порівняно з BMW та ж Audi виглядає набагато приємніше (аби така існувала "на ручці" можливо навіть десь би там потайки помріяв).
Не голосував. Але з того що є на фото, то: Audi для бідних мільйонерів, Mercedes - для багатих. Десь так.
Найжирніші версії які бачив наживо, RS.
Для мене тут очевидний в бік А6 Оллроуда. Бо це ж насамперед про вподобання.
в нас, наприклад, Audi A6 Allroad 2025 коштує майже як GLS350D, тут якби не подобались універсали, але ІМХО вибір очевидний.
Ну звісно Allroad
За оллроад проголосував би Але 2025 - це де таке?
на авторіа є одна
на авторіа є одна
Та це якийсь нафарширований оверпрайс якийсь. Простіше з Німеччини пригнати щось майже нове на зразок цього.
Прголосовал за Ауди. ИМХО она делает самые красивые универсалы. Особенно хорош RS6. а с чего это пишут что их стало меньше? В Европе универсалов точно не меньше чем седанов. Во всяком случае во Франции и в Германии.
Ну, седаны вообще в Европе не котируются, а вот СЮВы вытесняют универсалы нещадно. И очень жаль. Универсал мой самый любимый тип кузова: оно с огромным багажником, большой колесной базой и низким центром тяжести. Идеальный вариант для семейного дальняка по автобанам.
Но есть одна современная проблема: вес. Вес более двух тонн стал нормой. Это же просто мрак. В каком-то обзоре на этот БМВ 5 электрический, журналист говорил: все классно, это БМВ, оно едет, поворачивает, в нем очень много дури... но эти две с половиной тонны ежесекундно корректируются и удерживаются электроникой, и это чуствуется, и это страшно.
А GLS350D - это вообще что-то отдельное. Не знаю, как люди на этих автобусах ездят. Это ведь просто автобус, со всеми вытекающими. Это какой-то отдельный класс, нужно быть сильно абстрагированным от чисто автомобильных характеристик: управляемости, динамики, устойчивости.
Попередня А6, але нова 5. Мерси щось взагалі ніяких емоцій крім відрази не викликають.
на авторіа є одна
Та це якийсь нафарширований оверпрайс якийсь. Простіше з Німеччини пригнати щось майже нове на зразок цього.
Ну то сильно простіше. Тут он колір Ауді ексклюзив тисяч на 8 переплати потягнув. Цікаво, це менеджери таке наконфігурували під реалізацію чи хтось відмовився? Напевно, єдина модель, яка ще залишалася з потужним 3-літровим дизелем. 3.0 бітурбо ставили на S6 і сюди. Паркетникам він не дістався.