У таких авто як цей Lexus RX потрібно дивитися не на пробіг, а на стан. Вашій увазі офіційний автомобіль в ідеальному стані, у передтоповій комплектації без жодного підфарбування і який не потребує жодних вкладень. На мою думку, в найкращому для цієї моделі поєднанні перлинного кольору та шоколадного салону з вентиляцією. Просто подивіться і переконайтеся. 27900$ 277km. 0502002020 VIN JTJBAMCA902004809 Базар: https://bazar.autoua.net/lexus/rx-200/id332064/
Часи настали, навіть срача немає...
… дизель зимой долго греется?
Клімат-конс'єрж досить зручна штука. Сраку гріє автоматично якщо змерзла. А от як там дизель гріється не в курсі. Але чув що якщо брати дизельний RX, то краще на механиці для економії палива.
Клімат-конс'єрж досить зручна штука. Сраку гріє автоматично якщо змерзла. А от як там дизель гріється не в курсі. Але чув що якщо брати дизельний RX, то краще на механиці для економії палива.
Говорят тогда передний привод. Оч экономный)
А який може бути срач на авто 2016 року з пробігом 277 км? 9 років, 277 км.
30 км. на рік, виїзжала з гаражу тільки на заміну резини :-)
А який може бути срач на авто 2016 року з пробігом 277 км? 9 років, 277 км.
30 км. на рік, виїзжала з гаражу тільки на заміну резини :-)
Мала б бути навіть драка.
а це багато 30 тисяч на рік??? я з червня вже 20 тисяч накатав, наприклад.
Це середньостатистичний пробіг в Україні (30ткм).
так в объяве не ТЫС км, а всего лишь 277 км на 9 лет - по 30 км в год, по 3 км - 3 тысячи МЕТРОВ в месяц (грубо)
якщо не скручений пробіг, то це навіть добре, видно що авто по пробкам не кінчали, а скоріш за все траса.
а може то 277 кіломиль?
якщо не скручений пробіг, то це навіть добре, видно що авто по пробкам не кінчали, а скоріш за все траса.
Якщо пішла така п'янка, то я не знаю, як треба любити понти, щоб купити таке авто за такі гроші. Мабуть я ніщета.
И это обычные ежедневные поездки без всяких там отпусков по европам и тп
У таких авто як цей Lexus RX потрібно дивитися не на пробіг, а на стан. Вашій увазі офіційний автомобіль в ідеальному стані, у передтоповій комплектації без жодного підфарбування і який не потребує жодних вкладень. На мою думку, в найкращому для цієї моделі поєднанні перлинного кольору та шоколадного салону з вентиляцією. Просто подивіться і переконайтеся. 27900$ 277km. 0502002020 VIN JTJBAMCA902004809 Базар: https://bazar.autoua.net/lexus/rx-200/id332064/
277ткм.
так в объяве не ТЫС км, а всего лишь 277 км на 9 лет - по 30 км в год, по 3 км - 3 тысячи МЕТРОВ в месяц (грубо)
Оскільки виправити перше повідомлення вже не можливо, то уточнив. Тисяч кілометрів.
Так і є. Жіночка по європі здебільшого накатала. І так, по стану вона була краща ніж всі що я передивився до 100 т.км, коли обирав цю для дружини.
Якщо пішла така п'янка, то я не знаю, як треба любити понти, щоб купити таке авто за такі гроші. Мабуть я ніщета.
А що не так? Ціна? Стан? Модель?
И это обычные ежедневные поездки без всяких там отпусков по европам и тп
если сугубо по городу работа-дача недалеко, то лично у меня грубо 1-1,5 ткм в месяц в мирное время было ну пару раз в год например в Польшу или один раз Хорватия на море это еще пусть 3-4 ткм в плюс на год и у знакомых приблизительно так же а то и чуть меньше ибо за кордон не катают а 20 ткм за пол-года - ну не знаю.. таксист или курьер?
Ну утром центр детей в школу и на работу. Вечером обратно 20-25