Добрый день, а можно последние 7 цифр номера кузова, просто для посмотреть, думаю не все так однозначно как Вам рассказали в ТСЦ
В работе ускорителя не вижу ничего предосудительного.
А в обʼїзді пробок узбіччям?
В работе ускорителя не вижу ничего предосудительного.
А в обʼїзді пробок узбіччям?
Ты считаешь эти вещи тождественными?
"Орієнтовна вартість реєстрації автомобіля в Україні становить близько 1105–1240 грн, включаючи оплату послуги сервісного центру (близько 350 грн), бланка свідоцтва про реєстрацію (близько 405 грн) та номерного знака (близько 350 грн). Додатково може стягуватися пенсійний збір (3–5% від вартості авто) при першій реєстрації, а також можливі витрати на експертизу та податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) при перепродажі протягом року. " До години по часу. Або через дію, нові номери та техпаспорт прийдуть через пару днів.
Дякую за деталі.
Ты считаешь эти вещи тождественными?
Так Що то - лізти поза чергою, шо то
Добрый день, а можно последние 7 цифр номера кузова, просто для посмотреть, думаю не все так однозначно как Вам рассказали в ТСЦ
Останніх 6 цифр, весь він: KL1NF1961CK784087 Аж цікаво, буду вдячний.
...і не факт що за день отримаєш номери
А зараз який час йде на "вот ето фсьо", які процедури туди входять, скільки часу потрібно від "зайшов в приміщення взяв талон" до "вийшов з документами/номерними знаками"? Яка вартість процесу (без податків, зборів, тощо)? Дякую.
це я не знаю як зараз
Робив точно так же у 2019 році (але газ так і не встановив). Перевірив по Вашому посиланню - Топливо: БЕНЗИН АБО ГАЗ. Тобто все ОК.
Это не одно и то же. Как минимум, потому что я плачу деньги за это.)) И не поза чергою, а я приезжаю в назначенное время, ускоритель уже взял для меня талон, везде занял очередь и пр. Так что, всё ровно!) Я раз было поехал сам на Крайнюю. Увидел всё это скотство, как работает эксперт, как он собирает документы, относит в окошко, как там сидит сучка и демонстративно лениво их перебирает... Да я кохал эту систему! Мне проще дать пару тыщ и вуаля быстро. Да еще пару человекам "правильным" останется время за сегодня успеть.)
Робив точно так же у 2019 році (але газ так і не встановив). Перевірив по Вашому посиланню - Топливо: БЕНЗИН АБО ГАЗ. Тобто все ОК.
Та я вже зрозумів, що все дуже залежало від порядності бігунка і того хто від бігунка отримував свою долю, і вносив дані в базу.
хто від бігунка отримував свою долю, і вносив дані в базу.
Це все можна було робити власними силами, щоб не перейматися можливими проблемами у майбутньому. Нічого складного не було ні в які часи.
Років 15-20 тому. Полтава. УДАІ Полтавської області. Часи зажратих даїшників. Робив переоформлення автомобіля. У черзі стоїть приблизно 3 (троє) "лохів", включно зі мною. Це ті, які не користувалися послугами рішал. Поруч, до віконечка даїшного "начальника" (керівника відділу) - стоїть п'ятеро "нелохів" дядьків з гайками на пальцях, в малінових піджаках, золотими ланцюгами та хрестами до пуза. Це черга з тих, кому "нарішали вопросіки за толіку малую". Я отримав свої документи та й пішов, а трійко з "нелохів" ще чекали своєї "черги поза чергою".
Це все можна було робити власними силами, щоб не перейматися можливими проблемами у майбутньому. Нічого складного не було ні в які часи.
Років 15-20 тому. Полтава. УДАІ Полтавської області. Часи зажратих даїшників. Робив переоформлення автомобіля. У черзі стоїть приблизно 3 (троє) "лохів", включно зі мною. Це ті, які не користувалися послугами рішал. Поруч, до віконечка даїшного "начальника" (керівника відділу) - стоїть п'ятеро "нелохів" дядьків з гайками на пальцях, в малінових піджаках, золотими ланцюгами та хрестами до пуза. Це черга з тих, кому "нарішали вопросіки за толіку малую". Я отримав свої документи та й пішов, а трійко з "нелохів" ще чекали своєї "черги поза чергою".
Я це чудово знаю бо власноруч займався перереєстрацію авто з ГБО. В даному випадку все було ще до мене, а я протупив і не звернув одразу увагу. Зараз це все вже давно не актуально. В 16 і 17 роках, коли оформляв ГБО, процедура займала хвилин 40, довше стояв в черзі на оплату і чекав виготовлення нового ТП. Через тиждень поїду на сертифікацію і переоформлення, розкажу, що да як.
А зараз який час йде на "вот ето фсьо", які процедури туди входять, скільки часу потрібно від "зайшов в приміщення взяв талон" до "вийшов з документами/номерними знаками"? Яка вартість процесу (без податків, зборів, тощо)? Дякую.
А зараз талон береш вдома через сайт на певний день і годину. На місці година часу максимум.
Звісно. Наш ворог готувався до вторгнення і досить вміло (КГБ/ФСБ) зумів "продати скляне намисто" спраглим до "жижиталізації". Щоправда, результати вийшли непередбачуваними, а для когось навіть летальними, ну то такоє. Лєс рубят - щєпкі лєтят.
Одним словом: Кєсарю - кЄсарєво, слЄсарю - слєсарєво.
Чи що ти хотів своїм коментом сказати?
Вже відповіли зразу наступним дописои
Я це чудово знаю бо власноруч займався перереєстрацію авто з ГБО. В даному випадку все було ще до мене, а я протупив і не звернув одразу увагу. Зараз це все вже давно не актуально. В 16 і 17 роках, коли оформляв ГБО, процедура займала хвилин 40, довше стояв в черзі на оплату і чекав виготовлення нового ТП. Через тиждень поїду на сертифікацію і переоформлення, розкажу, що да як.
Коли я оформлював в 2021 давно встановлене гбо, то мені казали, що там ще має значення наскільки старий балон, і я тоді ледь вписався в норматив. Зараз є таке?
Ошибка инспектора Далее инспектор дает проверить учетку Автор не проверил Виноват бегунок) который просто берет порядка 3 тыс грн и стоит на улице))))
Бате протокол выписали бо время такое…
Звісно. Наш ворог готувався до вторгнення і досить вміло (КГБ/ФСБ) зумів "продати скляне намисто" спраглим до "жижиталізації". Щоправда, результати вийшли непередбачуваними, а для когось навіть летальними, ну то такоє. Лєс рубят - щєпкі лєтят.
Одним словом: Кєсарю - кЄсарєво, слЄсарю - слєсарєво.
Навіщо ти бігаєш по темам і постиш ту саму маячню? Звалив, сиди собі і сопи в дві дірки. Дістав уже своїм зрадойобством.
Ошибка инспектора Далее инспектор дает проверить учетку Автор не проверил Виноват бегунок) который просто берет порядка 3 тыс грн и стоит на улице))))
Бате протокол выписали бо время такое…
Ніт, не помилка, все чітко як і замовляли. Просили вписати ГБО в ТП, от і вписали. Здається це було якраз перед реформою, все могло бути.
Ще цікаво,що та Лачетті важить на пару сот кг більше,ніж мала би. А із оформленням гбо там взагалі цифра буде захмарна