Бегунком пользовался один раз, еще в начале 2000х, когда продавал свое родное Жигули. На бегунке настоял и оплатил покупатель "все будет быстро и не надо напрягаться". И правда - все быстро - мне деньги ему документы, и разбежались. Потом оппа - через полгода или год мне в почтовый ящик приходит уведомление из исполнительной службы "Все ваше имущество арестовано в обеспечение штрафа от налоговой 200 грн за не выплату в той продаже какого-то-там сбора со смешной суммой толи 3 толи 5 гривен". С тех пор обхожу стороной
Годувати різного роду ускорітелів по замовчуванню така собі ідея. Незалежно від результату.
Юль,сорян...а ти давно користувалася "послугами" ( ) офіційних ЦОА МВС? Зі свого досвіду- я краще двійко-трійко тисяч віддам людям ніж проходити ті всі знущання ще раз.
Годувати різного роду ускорітелів по замовчуванню така собі ідея. Незалежно від результату.
Юль,сорян...а ти давно користувалася "послугами" ( ) офіційних ЦОА МВС? Зі свого досвіду- я краще двійко-трійко тисяч віддам людям ніж проходити ті всі знущання ще раз.
Що ще за знущання? Позаминулого і минулого року переоформляв декілька авто, все займає до години часу. Взяв завчасно талон, приїхав на призначений час, все.
а ось коли подаватися на англійську візу, то можна офіційно доплатити, аби твої документи поклали зверху стосу заяв (і розглянули швидше, але без гарантій видачі візи). Це - корупція? Чи прийнятна послуга за тарифами і таксами держустанови?
Взяв завчасно талон, приїхав на призначений час, все.
Та ти шо... А в мене доки не прийняли...сцк Причина- відсутність Дії....іпанашкі Паперовий Пачьпорт зразака 1994го року виявляється для них не ДОКУМЕНТ! Ну ок....за хвили 40 я їх довів досказу..та до розуміння ,шо вони не праві.
але...в мене 40 хв. вартують більше ніж ті 2-3 к_грн.
Тож наступного разу- я просто заплачу людям.
Ще шось незрозуміло?
Взяв завчасно талон, приїхав на призначений час, все.
Та ти шо... А в мене доки не прийняли...сцк Причина- відсутність Дії....іпанашкі Паперовий Пачьпорт зразака 1994го року виявляється для них не ДОКУМЕНТ! Ну ок....за хвили 40 я їх довів досказу..та до розуміння ,шо вони не праві.
Тож наступного разу- я просто заплачу людям.
Ще шось незрозуміло?
У мене свіжі паспорт і решта документів, Дія є, жодних проблем, що я роблю не так?
Зи Уявляєш, в 45 я отримав ІД картку взамін напівсовковій книжечці 95 року. І платити більше нікому не збираюсь. "Ще шось незрозуміло?"
Дія є, жодних проблем
Я Вас поздравляю!
що я роблю не так?
Все так! Правільной дорогой ідьотє.
Дія є, жодних проблем
Я Вас поздравляю!
що я роблю не так?
Все так! Правільной дорогой ідьотє.
А тобі яке до того діло? Може якось аргументуєш свій допис? Ти звідси звалив, все, крапка. Живи своїм життям, при чому не минулим, яке нафіг нікому не потрібне, а майбутнім. Хоча...
Правільной дорогой ідьотє.
а майбутнім.
в 19му за наркомана голосував?
а майбутнім.
Чур мене. Але я за розвиток, технологій в тому числі. В теорії змови також не вірю.
а майбутнім.
Чур мене. Але я за розвиток, технологій в тому числі. В теорії змови також не вірю.
То може ти і в церкву не ходиш?
...
Це якось стосується теми?
...
Це якось стосується теми?
Цілком стосується. Треба ж зрозуміти до якої стадії ти підвласний майнд контролю?
Якщо 40 хвилин=2000 грн, то вісім годин робочого часу=24000 грн. Відповідно, 40 годин робочого тижня =120к грн. Один місяць=480к грн.
"Осетра уреж"
Якщо 40 хвилин=2000 грн, то вісім годин робочого часу=24000 грн. Відповідно, 40 годин робочого тижня =120к грн. Один місяць=480к грн.
"Осетра уреж"
Тіко довбні працюють 8 годин в день. Ну і рахують вони по тій же системі.
Тіко довбні працюють 8 годин в день.
Забагато самовпевненості "Осетра уреж"
Чи що ти хотів своїм коментом сказати?
Вже відповіли зразу наступним дописои
Не побачила, де там йшлося про офіційно. Уточни, пліз.
Давно, в 2012 році в останнє Але реєструвала своє авто самостійно. Що там змінилося з тих пір?
Давно, в 2012 році в останнє Але реєструвала своє авто самостійно. Що там змінилося з тих пір?
Кардинально все Можна записатися заздалегідь на зручний час, приїздити зранку і чекати щоб ніхто не вліз не треба - в записі присутній або номер авто, або власник. Тобто ніхо інший в твою чергу не пройде. Вся процедура переєстрації з отриманням номерів 40-45 хвилин. Експерт не потрібен, що особливо зручно при перереєстрації авто всередині сім'ї. Просторе приміщення, багато місць для посидіти. В наявності консультанти.