У мене в будинку стояв окремий 12В тяговий аккумулятор на інтернет і камери відеоспостереження. Але вже підсів, тримає тільки години дві. Замовив на Нконі комірки 230А, хочу зібрати новий. Вибираю JK-BMS під ці комірки. Питання, БМС з яким струмом балансування підійде до цих комірок? 1А вистачить?
Хватит, он сильно большой не нужен, если акки нормальные. А если ненормальные, то им и больший ток не поможет
230 Аг на роутер і камери? Непогано. 1А з головою буде
Скажем так найкритичніше обладнання + останній резерв якщо основний аккум розрядять повністю. Те як воно зараз йде з відключення ми і руйнуваннями енергетики, то краще хай буде запас. Плюс собівартість такого саморобного аккума виходить дуже помірною.
У мене в будинку стояв окремий 12В тяговий аккумулятор на інтернет і камери відеоспостереження. Але вже підсів, тримає тільки години дві. Замовив на Нконі комірки 230А, хочу зібрати новий. Вибираю JK-BMS під ці комірки. Питання, БМС з яким струмом балансування підійде до цих комірок? 1А вистачить?
Достаточно, если ячейки нормальные.
У меня 12В 12Ач возле роутера - держит 20 часов. 1Ач - это ниочём.
І де в моєму повідомленні було про 1 Аг? Було про 1 ампер, про який питав ТС, про балансування
І де в моєму повідомленні було про 1 Аг? Було про 1 ампер, про який питав ТС, про балансування
Неправильно понял предложение
Друге питання. Цей аккумулятор у мене стоїть разом з інвертором LogicPower/ В описі сказано що інвертор підтримує залізофосфатні аккумулятори. Але коли заптав виробника вони відповили розмито. Типу наші аккуми підтримуються, а з іншими можуть бути ньюанси. Чи дійсно треба робити якісь спеціальні налаштування БМС під інвертор?
цей інвертор не має спеціального режиму підтримки таких акумів. але якщо він підтримує свинцеві то буде працювати і з залозофосфатом. бо робочі напруги дуже схожі. головне правильно налаштувати бмс. у мене перша самозбірка на залізофосфаті успішно працювала з самим простим древнім інвертором для котла для автомобільної батарейки. в паралель я ще підключав дві автобільні зарядки для пришвидшення заряду.
цей інвертор не має спеціального режиму підтримки таких акумів. але якщо він підтримує свинцеві то буде працювати і з залозофосфатом. бо робочі напруги дуже схожі. головне правильно налаштувати бмс. у мене перша самозбірка на залізофосфаті успішно працювала з самим простим древнім інвертором для котла для автомобільної батарейки. в паралель я ще підключав дві автобільні зарядки для пришвидшення заряду.
+1, що ліфепо нормально працюватиме. Питання лише щодо фрази "нормально налаштувати БМС". Більшість зараз з заводу вже нормально налаштовані (якщо обрати необхідний тип хімії, пресет Ліфепо). Тобто, по-пам'яті, якщо це популярні JK BMS (SMART) - то там лише кілька очевидних змін явно необхідні. Номінальна ємність, струм розряду, струм заряду (можливо і все, вже не пригаду). Тобто, нічого складного. А, пригадав - по-замовчуванню, можуть бути температурні захисти дуж низько, то можна підняти температури.
Якщо ємність 230 Аг, то розрядний струм захисту можна вказати, наприклад, 100 А, а зарядний, відповідно, 50 А (але це залежно від номіналу БМС, а він має приблизно відпоавідати ємності АКБ).