у меня на машине долго держался из летних шин Мишка Энерджи Савер (если правильно помню название) и Гиславед (модель уже не помню) из зимних - Гиславед Норд Фрост 3 - 7 сезонов и Гудик УГ-500 - этот вообще ходил сезонов 8 точно (в год тогда я проезжал по 25-30 тыс приблизительно) у знакомого на Кашкае Финская Nokian Hakkapeliitta R прошла сезонов 10...
у меня на машине долго держался из летних шин Мишка Энерджи Савер (если правильно помню название) и Гиславед (модель уже не помню) из зимних - Гиславед Норд Фрост 3 - 7 сезонов и Гудик УГ-500 - этот вообще ходил сезонов 8 точно (в год тогда я проезжал по 25-30 тыс приблизительно) у знакомого на Кашкае Финская Nokian Hakkapeliitta R прошла сезонов 10...
Якісь фантастичні цифри. Особисто веду екселіну де фіксую пробіг на момент переобувки, відповідно є реальні, а не сезонні цифри по пробігу на кожній гумі. Єдине, я зазвичай ніколи не експлуатую гуму більше 5-6 років, виключення батьківське авто, де пробіги 5-6 ткм в рік. Із моїх рекордсменів була Kumho Ecowing ES01 KH27, на них я проїхав реальних 60 ткм і ще вона була не на мітках. Віддав знайомому за символічну плату добивати. При цьому на гумі не було жодних тріщин і тд. Хоча все ще залежить від умов експлуатації, швидкості, завантаженості, рівності дороги і тд.
когда-то и я на енерджи е3а отьездил 80 тыс. на маленькой машинке, но это дубовый бюджетный вариант. а сейчас если резина живет 50 тыс. км, то считаю это уже хорошо. (если говорить о современной резине серьезных производителей). Даже мишлен примаси 4+ стирается за этот пробег, а это одни из самых износостойких. бюджетный резиново-пласмасовый вариант может наверное и больше, но как на нем нормально ездить?
брав типу нову (з Європи, можливо Німеччини) комплект прімасі 4, відкатав на ній 30+ткм, далі віддав знайомому, думаю що в загальному 50ткм точно добігає. За енерджі е3а теж був досвід, 70ткм одна пара пройшла на задній вісі, на передній вісі через розвал з'їло дві пари за це пробіг. Для порівняння Юніроял в батька пройшов 30 з невеликим ткм, то майже в ноль зносився. Тому так, 50ткм виглядає вже більш ніж добре, але ж все залежить від манери їзди. Колись майстер один на ВВ кадді казав мені шо на літньому гудієрі виїхав аж 100ткм, думаю на трасі резина ходить довше ніж по місту.
брав типу нову (з Європи, можливо Німеччини) комплект прімасі 4, відкатав на ній 30+ткм, далі віддав знайомому, думаю що в загальному 50ткм точно добігає. За енерджі е3а теж був досвід, 70ткм одна пара пройшла на задній вісі, на передній вісі через розвал з'їло дві пари за це пробіг. Для порівняння Юніроял в батька пройшов 30 з невеликим ткм, то майже в ноль зносився. Тому так, 50ткм виглядає вже більш ніж добре, але ж все залежить від манери їзди. Колись майстер один на ВВ кадді казав мені шо на літньому гудієрі виїхав аж 100ткм, думаю на трасі резина ходить довше ніж по місту.
у меня тезка с Новой почты работал на Спринтере почтовике, так говорил, что 225/70R15C Росава LTA-401 112/110R без проблем у него выхаживала за 80+ тыс.км...
Оце повністю підтримую. Так само веду облік.
В мене рекорд був на Goodyear Efficient Grip SUV - 63 тик, ще й продав не на мітках