Із перераховано мені хіба що камер 360 може б не вистачало. І то лише із-за того, що паркінг затісний. Решта - абсолютно непотрібно.
мертві зони та, особливо, перехресний рух позаду з автогальмуванням назад - це просто мастхев для Києва. Дальнє матричне, якщо їздити за містом, коли зранку ще темно, ввечорі вже темно - це реально просто ах№єнно, особливо якщо тобі 50+ та зір вже не той. Не хочу образити нікого, але з мого досвіду про непотрібність усяких асистемнів мені розповідали люди, яки ними жодного разу не користувались. Я зараз їжджу на тойоті, яка має SafetySence 3.0, в складі є функція PDA - це реально можливість їздити в місті, користующись однією педалью газу, настільки плавно та адекватно воно працює. Але ж спілкуючись на роботі з водіями, наприклад, які їздять на механіці на пірожках без кондішена навіть - чужш лише хейт у відповідь, що все це гімно.
коли цих плюшок нема в машині за 1,4 лями (і то, деякі все ж є, як ото автогальмування при виїзді назад, і при паркуванні на малих швидкостях, плюс мертві зони і заводське тонування) - то це можна простити за двигун, чи за підвіску. Коли їх нема в машині за 4.5... то воно якось дико, якщо чесно.
коли цих плюшок нема в машині за 1,4 лями (і то, деякі все ж є, як ото автогальмування при виїзді назад, і при паркуванні на малих швидкостях, плюс мертві зони і заводське тонування) - то це можна простити за двигун, чи за підвіску. Коли їх нема в машині за 4.5... то воно якось дико, якщо чесно.
саме це мене і здивувало ) але то таке...треба більше заробляти
Мій вибір цих асистенсів не просто забаганка...вони всі є в моєму тепершньому авто і зрозуміло що я бажаю їх мати в майбутньому
А ви подивіться по різних салонах) Ось наприклад. Звичайно дорожче ніж 4.5, але Х5 (і подібні) це авто в якому задоволення від їзди дуже залежить від опцій.
ну это чисто психологический момент. думаю условная ауди с 3.0 будет еще дороже, бавария норм цены держит
Нормальний Х5 30Д вже вартує ближче до 150к $
як на мене і з власного досвіду, для БМВ комплектація має важливу роль (в першу чергу при продажі)... Да і купити авто за 100-ку баксів і чогось там не мати, таке собі... тим паче, що ті функції, які відсутні, як на мене - досить важливі і необхідні. Купити гарний ззовні, а всередині напівпустий Ікс - це більше пил в очі для інших, ніж для особистого задоволення володіння такою автівкою. І воно буде вас потім шкребти)))
Так нічого не міняється, ти все одно купуєш її за підвіску, двигун, салон. Хоча ця комплектація дійсно дивна, у мене враження, що не у нас збирали.
Пневма, матричні фари, обігріви, доводчики, асистенти і таке інше. Але 4.77 млн. Якщо йдеться про мрію та планується додаткове фінансування, то може варто розглянути цей варіант?
приємний варіант по комплектації...колір на поцінювача але то таке...)))
Не хочу образити нікого, але з мого досвіду про непотрібність усяких асистемнів мені розповідали люди, яки ними жодного разу не користувались.
Я не проти асистентів і вважаю їх корисними, проте не вважав би їх наявність чи відсутність ключовим моментом при виборі конкретного варіанту.
Не хочу образити нікого, але з мого досвіду про непотрібність усяких асистемнів мені розповідали люди, яки ними жодного разу не користувались.
Я не проти асистентів і вважаю їх корисними, проте не вважав би їх наявність чи відсутність ключовим моментом при виборі конкретного варіанту.
Аксон вважає, що асистенти критично важливі при виборі конкретного варіанта авто. Сков вважає, що не критично важливі. На мою думку обоє вважають на 100% вірно))
Нічого дивного. Досить типовий підхід для преміуму. Комплектація формується під себе, як конструктор. Автівка може бути нафаршована крутими опціями і при цьому не мати якихось дрібниць, які присутні в базі практично всюди.
Хоча думка може мінятись. Рік тому мав ганебний досвід на автобані, коли на швидкості 120-130 раптом відбулось стабілізаційне вимкнення світла. Просто чудом обійшлось все дзеркалами (навіть не розбитими). Але 99% мало бути гірше. То асистент би по ідеї врятував, так?
А ви подивіться по різних салонах) Ось наприклад. Звичайно дорожче ніж 4.5, але Х5 (і подібні) це авто в якому задоволення від їзди дуже залежить від опцій.
Двигун, підвіска, шумка, якість збірки, налаштування керма та відгуків на газ і купа інших речей від опцій не залежать. А саме перелічене в першу чергу формує враження від керування авто.
Автівка може бути нафаршована крутими опціями і при цьому не мати якихось дрібниць, які присутні в базі практично всюди.
Ну передніх подушок безпеки не може ж не мати. Тому і логічне здивування ТС на рахунок певних асистентів...
Пневма, матричні фари, обігріви, доводчики, асистенти і таке інше. Але 4.77 млн. Якщо йдеться про мрію та планується додаткове фінансування, то може варто розглянути цей варіант?
приємний варіант по комплектації...колір на поцінювача але то таке...)))
Так ви ж на попередній сторінці сказали, що цього авто немає в наявності. То все ж таки є, чи ні?
Двигун, підвіска, шумка, якість збірки, налаштування керма та відгуків на газ і купа інших речей від опцій не залежать. А саме перелічене в першу чергу формує враження від керування авто.
Угу, так, наприклад, опція “акустичне скління” в наведеній вище комплектації ніяк на шумку не впливає)
Ну передніх подушок безпеки не може ж не мати. Тому і логічне здивування ТС на рахунок певних асистентів...
В попередніх повідомленнях посилання на екземпляр X5 на Гавела за ~4.77 млн, де всі асистенти є (в складі пакету Driving Assistant).
Угу, так, наприклад, опція “акустичне скління” в наведеній вище комплектації ніяк на шумку не впливає)
Впливає, та наскільки це змінює задоволення від керування?