~4.8 млн, пневма, обігріви, доводчики, асистенти, подвійне скло і таке інше. Не хочете такий?
Небідна значить база в БМВ) Але я так розумію, що докинути в конфігові ще щось бажане до цієї "бази" можна?
4.5 - це не "база", це просто якійсь конкретний екземпляр з наявних або з тих, що знаходиться в дорозі. До нього вже нічого не докинути. Але ніщо не заважає обрати інший з наявних (на сайті Баварії є варіанти за ~4.7...4.8 в дуже пристойному фарші) або зібрати конкретно під себе з нуля.
Скоріш-за все мова таки про базу + єдину пакетну пропозицію під назвою "м-пакет".
Скоріш-за все мова таки про базу + єдину пакетну пропозицію під назвою "м-пакет".
Не знаю, що таке M-пакет. Є набори опцій, що містять М в назві (M Sport, M Sport Pro, M Aerodynamic і таке інше). І дуже сумніваюся, що Баварія привезла / замовила якійсь X5, де окрім (наприклад) M Sport більше взагалі нічого не додано.
Чого точно в цій комплектації не вистачає - камер 360. Чи є розширений парк асіст також питання. Авто велике і високе, оглядовість не так щоб супер, камери 360 і парктроніки це те чим 100% кожен день будеш користуватись.
У мене зараз є камери 360, в попередньому Турі була лише камера позаду та парктроніки по колу. З практичної точки зору, тобто наскільки зручно та безпечно можна маневрувати при паркуванні, різниця мінімальна.
Не погоджусь. В БМВ на ці опції завʼязані додаткові фічі типу автоматично виїхати заднім ходом по траекторії якій заїхав.
а ось ця опція хєрня повна, бо якщо на цій траєкторії хтось зупинився після того, як ти заїхав, то бвм це похер . ну принаймні в моїй X1 так, тому забув по цю опцію і батькові навіть не казав що така є.
...
У мене зараз є камери 360, в попередньому Турі була лише камера позаду та парктроніки по колу. З практичної точки зору, тобто наскільки зручно та безпечно можна маневрувати при паркуванні, різниця мінімальна.
Не погоджусь. В БМВ на ці опції завʼязані додаткові фічі типу автоматично виїхати заднім ходом по траекторії якій заїхав.
а ось ця опція хєрня повна, бо якщо на цій траєкторії хтось зупинився після того, як ти заїхав, то бвм це похер . ну принаймні в моїй X1 так, тому забув по цю опцію і батькові навіть не казав що така є.
Кому хєрня, а кому топ. Я користуюсь постійно, виїжджати з дворів, особливо незнайомих, без освітлення, а ще й коли втомлений ввечері - безцінно. Одна з найулюбленіших фіч в авто.
Як приклад, дівчину на манікюр завожу на точку в якийсь ЖК, куди останні метрів 100 їдеш через серпантин з запаркованих авто. Виїзд - тільки назад, попереду глухий кут. Я перші пару разів мучався сам, тепер навіть не намагаюсь. Натис кнопку і сидиш чілиш, кайф же.
...
а ось ця опція хєрня повна, бо якщо на цій траєкторії хтось зупинився після того, як ти заїхав, то бвм це похер. ну принаймні в моїй X1 так, тому забув по цю опцію і батькові навіть не казав що така є.
Кому хєрня, а кому топ. Я користуюсь постійно, виїжджати з дворів, особливо незнайомих, без освітлення, а ще й коли втомлений ввечері - безцінно. Одна з найулюбленіших фіч в авто.
Як приклад, дівчину на манікюр завожу на точку в якийсь ЖК, куди останні метрів 100 їдеш через серпантин з запаркованих авто. Виїзд - тільки назад, попереду глухий кут. Я перші пару разів мучався сам, тепер навіть не намагаюсь. Натис кнопку і сидиш чілиш, кайф же.
якщо у втомленому стані покладатись тільки на авто, то це подвійно небезпечно
XC90 дивився? за 4,5 млн буде все чого нема в бмв, та ще й plug in
в мене він зараз ))) в максимальному Інскріпшн хочу щось нове...
І що саме шукаєте - комфорт, драйв, якісь опції, що відсутні в вашому авто?
драйв.комфорт. і не гірше по комплектації ніж є але основне-шукаю нову емоцію бо сів в новий вольво і він прям нічим там мене не здивував
драйв.комфорт. і не гірше по комплектації ніж є але основне-шукаю нову емоцію бо сів в новий вольво і він прям нічим там мене не здивував
Якщо емоцію, то в цьому класі за 115-120к на ринку є свіжі (2-3 річні) Х5M/X6M з мінімальними пробігами і на гарантії. Just saying.
драйв.комфорт. і не гірше по комплектації ніж є але основне-шукаю нову емоцію
Все перелічене в X5 є, але є одне "але". BMW (і решта преміальних німців) дорожче Вольво. Доведеться чимось поступитися. Як варіант - просто погодитись з більшою ціною. Інший підхід - відмовитись від певних опцій, які ви самі не вважаєте обов'язковими. А може, як порадив пан Paulskit, придивитися до відносно свіжого б/в.
Я б радив потестувати X5 особисто. Оціните як воно в порівнянні з XC90, чи варто взагалі міняти. Рік тому я був в таких самих пошуках, як і ви. І саме тест-драйви допомогли визначитись.
Цікаво буде почути яку нову емоцію дасть предмет обговорення.
Омріяний всіма "дрочерами" як сама файна автівка... тим паче прилетіла мені реклама 0% на 3 роки )))
корочі...поїхав я до того салону на Гавела ))) 4.5лмн Хі5 в М обвесі на 3.0 дізеліці...очі горять... але... 360* нема підігріва задніз сидінь нема мертвих зон нема фар матриці нема дотяжок -але то таке нема евротонування нема асистанців (ткритичні гальма. полоса) нема м ля ...але є чорна стеля і бємеве
Воно того вартує? тобто купити собі шаман бубен але бмв ще в М то воно для кого? для сусідів )))
чуток настрій впав...а я так мріяв )))
я вижу тут только несколько "дрочеров" на вольво, которые на этом заброшенном форуме пытаются похоже переубедить самих себя, что они сделали правильный выбор. Сколько уже тем, а воз и ныне там.
BMW X5 должен иметь все нужные владельцу опции, как и любой другой автомобиль. Когда покупатель идет на какие то компромиссы в виде мотора или опций это говорит лишь одно - у него просто нет денег на покупку данного автомобиля. Все.
Х5 в хорошей комплектации стоит 130 - 150 тысяч евро новый, это 1.5 от стоимости Volvo. Совсем другое кино.
Да и те кто ездит на 2 литровых сараях с максимальной скоростью в 180 км, это не люди, кто берет себе 6 или 8 на BMW, потому что эра таких двигателей уходит насовсем.
Так что копи деньги, в 2026 выйдет новый BMW G065, правда год - полтора обождать еще придется, пока продажи начнутся.
Х5 в хорошей комплектации стоит 130 - 150 тысяч евро новый, это 1.5 от стоимости Volvo. Совсем другое кино.
За €130k і, тим більше, за €150k комплектація X5 30d буде не просто "хороша" (що б це не означало), а матиме майже всі доступні опції. Якщо не вважати обов'язковими, наприклад, панорамний дах зі світлодіодною підсвіткою, систему нічного бачення, обмежитись акустикою від Harman замість топового Bowers і т.п., то пристойний варіант вийде значно дешевше (€100...110k).
Вартість потужніших за 30d версій, звісно, з легкістю прямує в космос.
в мене іноді теж схожі бажання, але я б не змінив XC90 на Х5. якщо міняти то вже хіба на Х7 або GLS, бо на Х5 це шило на мило ІМХО, нічого не зміниться глобально у комфорті, щасливішим не станеш.
p.s. при виборі нового авто задай собі питання: чи зробить воно тебе щасливішим?
До речі, чим може неприємно здивувати X5, так це простір на другому ряді. Його там несподівано мало. Висота та ширина - норм, а по довжині - лише умовно необхідний мінімум. І це в автівці, яка майже 5м завдовжки!
Не знаю, наскільки комфорт на другому ряду важливий для автора теми, принаймні, варто даний момент перевірити особисто.
якщо міняти то вже хіба на Х7 або GLS, бо на Х5 це шило на мило ІМХО, нічого не зміниться глобально у комфорті.
Залежить від того, якій зміст вкладається в слово комфорт. Відмінності між X7 та X5 майже виключно в геометричних розмірах. Якщо мається на увазі саме це, то погоджуюсь. За даним критерієм X5 може виявитись гіршим за XC90 (див. попередній пост про місце позаду).
Якщо ж йдеться про драйв та їздовий комфорт, от тут вже погодитись не можу. X5 (та X7) з пневматикою та integral active steering (поворотна задня вісь) - прямо найтоповіший топ. Не чув подібних оцінок про підвіску XC90