В Audi ще гірше, я досі не розумію як зрозуміти в якому зараз положенні підвіска і як, наприклад, в комфортному режимі її опустити на мінімум.
наскільки легше без пневми, просто без турбот зайвих
Реально легше в авто, де положення кузова і режими водіння регулюються окремо. Завжди їжджу в нижньому і в комфорті.
Плюс, робив би так само.
Реально легше в авто, де положення кузова і режими водіння регулюються окремо. Завжди їжджу в нижньому і в комфорті.
В цьому сенсі в X5 зроблено все правильно: рівень - окремо, режими (комфорт / спорт) - окремо. Тільки рівень все одно опосередковано впливає на комфорт: максимальні ходи підвіски та енергоємність досягаються в стандартному (=середньому) положенні.
В Audi ще гірше, я досі не розумію як зрозуміти в якому зараз положенні підвіска і як, наприклад, в комфортному режимі її опустити на мінімум.
Наскільки пам'ятаю, в попередньому Турі це неможливо. На трасі він сам "присідав" після 140 км/год (окремих налаштувань не передбачено). Єдиний спосіб опустити підвіску вниз примусово - перейти в спорт. Може, в вашій Audi так само.
Наскільки пам'ятаю, в попередньому Турі це неможливо. На трасі він сам "присідав" після 140 км/год (окремих налаштувань не передбачено). Єдиний спосіб опустити підвіску вниз примусово - перейти в спорт. Може, в вашій Audi так само.
Я внаслідок оптимізації витрат їжджу на 18-ках, тож цілком комфортно в нижньому)
ну от є ціни на новий неокласичний Х5. Але нікого не дивує, що Х5 тепер дорожчий за GLS (дорест, але новий з салону) ??
ну от є ціни на новий неокласичний Х5. Але нікого не дивує, що Х5 тепер дорожчий за GLS (дорест, але новий з салону) ??
Так не сказати, щоб ріст ціни прям кардинальний
G05 40d xDrive - від 4,66 млн. грн. G65 40d xDrive - від 4,88 млн. грн.
Взагалі не дивує. Нова модель, яка щойно з'явилася, та автівка, яку безуспішно намагаються продати з 2025 року (мабуть). Так і має бути.
Впевнений, коли / якщо в салонах застрягнуть непродані минулорічні екземпляри X5/G65, то ціна на них теж виявиться зовсім іншою.
Так не сказати, щоб ріст ціни прям кардинальний
G05 40d xDrive - від 4,66 млн. грн. G65 40d xDrive - від 4,88 млн. грн.
в мене в конфігураторі з опціями виходить 6,5 млн 40d...
Взагалі не дивує. Нова модель, яка щойно з'явилася, та автівка, яку безуспішно намагаються продати з 2025 року (мабуть). Так і має бути.
Впевнений, коли / якщо в салонах застрягнуть непродані минулорічні екземпляри X5/G65, то ціна на них теж виявиться зовсім іншою.
але ж класи різні. при схожій потужності двигуна і набору опцій однозначно вибрав би дешевший gls 25року. навіть якби нове бмв більше подобалось візуально. (вживу поки не бачив, тому не скажу однозначно)
але ж класи різні. при схожій потужності двигуна і набору опцій однозначно вибрав би дешевший gls 25року. навіть якби нове бмв більше подобалось візуально. (вживу поки не бачив, тому не скажу однозначно)
А чому ж він тоді не продається?
...
А чому ж він тоді не продається?
мабуть тому що дорого
Може ще тому, що більшості така каравелла як GLS не потрібна взагалі, а більш компактні і практичні варіанти по типу GLC/GLE підходять краще, зручніше в експлуатації і т.д. Я, наприклад, уявляю чому б я міг купити авто класу X5/GLE. Але абсолютно не бачу себе покупцем GLS, навіть якби його продавали по ціні GLC.
Може ще тому, що більшості така каравелла як GLS не потрібна взагалі, а більш компактні і практичні варіанти по типу GLC/GLE підходять краще, зручніше в експлуатації і т.д. Я, наприклад, уявляю чому б я міг купити авто класу X5/GLE. Але абсолютно не бачу себе покупцем GLS, навіть якби його продавали по ціні GLC.
ну можу погодитися з усім, крім останнього речення. а так кажуть, GLS комфортніший за коротші GLE/X5 на негладких дорогах,яких у нас більшість.
в мене в конфігураторі з опціями виходить 6,5 млн 40d...
Тролінг доволі топорний та нецікавий. Треба якось тонше
Скільки вийде GLS 450d по конфігуратору з тими самими опціями? Старт - від 6+ млн за "бубен", якщо що.
але ж класи різні.
Саме тому новий GLS під замовлення з персоналізованим набором опцій дорожчий за X5 під замовлення з відповідними опціями. Все у відповідності до класу.
при схожій потужності двигуна і набору опцій однозначно вибрав би дешевший gls 25року.
То обирайте. Я свого часу так і зробив - взяв дорестайловий X5 з наявних, в чудовому "фарші" та з дуже приємною знижкою.
наскільки легше без пневми, просто без турбот зайвих
В Ланосі взагалі турбот мінімум. Ні пневми, ні турбодвигунів, ні решти опцій. Авто мрії
я весь рік хочу а) купити авто мрії б) купити "кросовок мрії"
...і от сидів, аналізував, що ж мене зупиняє по факту. і прийшов до висновку що просто впадлу/нема часу ними займатися.
от зараз тесла - піджопник котрий не шкда взагалі, миється раз на хз скіки часу на автомийці (бо впадлу годину сидіти на мийці), в салоні прибирається вдома в теплу погоду коли є настрій (а він є рідко)
... і я зрозумів - мене все влаштовує - дешевий піджопник, дешева і поки не геморна обслуга (за 20 місяців володіння 1 раз був на ТО міняв мастило в редукторах), пофіг що брудна (бмв мив кожен тиждень - 500 баксів на рік уходило).
короче, доріс то того що авто вже не розкіш, а засіб пересування.
так що ще трохи і скажу що ланос норм варіант. особливо з кондіціонером.
... і саме тому взяли Model Y від відомого виробника, замість якоїсь noname бляшанки. "У мене невибагливий смак: мені цілком достатньо найкращого." (C)
... і саме тому взяли Model Y від відомого виробника, замість якоїсь noname бляшанки. "У мене невибагливий смак: мені цілком достатньо найкращого." (C)
Model Y достатньо аскетичне авто, тому відношення камрада як до "утилітарного" легко зрозуміти. Мені Прадо також було не жалко, бо він не викликав жодних емоцій. А за тією ж CX-3 я доглядав краще ніж за БМВ.
Model Y достатньо аскетичне авто, тому відношення камрада як до "утилітарного" легко зрозуміти.
Ставлення до авто може бути яким завгодно. Це ж не скасовує факт, що Model Y доволі технологічна модель від відомого виробника, далеко не найдешевша.
Я всі автівки сприймаю як "утилітарні" (з X5 включно), та все одно за кермом хочеться чогось ще: драйву, комфорту, емоцій (тут вже все індивідуально). Твердження від власника BMW про "не розкіш, а засіб пересування" виглядає настільки ж непереконливим, як і від власника Tesla.
я хотів єтрон - але за ці гроші з цим запасом ходу авто нецікаве. роздивлявся китай - але очканув що і як з ремонтами.
тесла - масова лушпайка з копійчаними запчастинами і електронною базою котру чудово багато де вміють ремонтувати. тому суто практіш-квадратіш.