Model Y достатньо аскетичне авто, тому відношення камрада як до "утилітарного" легко зрозуміти.
Ставлення до авто може бути яким завгодно. Це ж не скасовує факт, що Model Y доволі технологічна модель від відомого виробника, далеко не найдешевша.
Тобто? Навпаки, дешеве (ми ж її не в штатах новою купуємо) і достатньо просте технічно авто. Тому їх так і люблять. Не надто надійні, але ремонтуються дешево і де завгодно.
Ставлення до авто може бути яким завгодно. Це ж не скасовує факт, що Model Y доволі технологічна модель від відомого виробника, далеко не найдешевша.
Тобто? Навпаки, дешеве (ми ж її не в штатах новою купуємо) і достатньо просте технічно авто.
"Дешеве" / "просте" не дорівнює "найдешевше" / "найпростіше". І походження авто (біток зі штатів чи нове) тут нічого принципово не змінює.
То обирайте. Я свого часу так і зробив - взяв дорестайловий X5 з наявних, в чудовому "фарші" та з дуже приємною знижкою.
До речі, і зараз на Баварії є кілька X5/G05 в дуже приємній комплектації за ~5 млн. Пневма, шкіра, вентиляція сидінь, подвійний склопакет і таке інше.
Мабуть, фінальний акорд G05.
То обирайте. Я свого часу так і зробив - взяв дорестайловий X5 з наявних, в чудовому "фарші" та з дуже приємною знижкою.
До речі, і зараз на Баварії є кілька X5/G05 в дуже приємній комплектації за ~5 млн. Пневма, шкіра, вентиляція сидінь, подвійний склопакет і таке інше.
Мабуть, фінальний акорд G05.
Як бачимо з відео інфокару, того фінального акорду аж 440 шт на складі)
Цікаво як швидко продадуть. Трійки в крутих комплектаціях розлетілись буквально за тиждень.
Цікаво як швидко продадуть. Трійки в крутих комплектаціях розлетілись буквально за тиждень.
Ну то трійки. Цінник майже вдвічі менший, коло шанувальників ширше ( тут можу помилятись). В самому відео подають ціну w8 в 80€ як якусь акційну. У мене восени минулого родич наконфігурував багатшу, ніж у відео за 80, і це не було якось супердешево.
Як бачимо з відео інфокару, того фінального акорду аж 440 шт на складі)
Я не про кількість авто, а про ціну.
В самому відео подають ціну w8 в 80€ як якусь акційну. У мене восени минулого родич наконфігурував багатшу, ніж у відео за 80, і це не було якось супердешево.
Треба порівнювати конкретні комплектації. Ну і в цілому автівки дорожчають, то ж рік тому дійсно могло бути дешевше.
Ну то трійки. Цінник майже вдвічі менший, коло шанувальників ширше ( тут можу помилятись). В самому відео подають ціну w8 в 80€ як якусь акційну. У мене восени минулого родич наконфігурував багатшу, ніж у відео за 80, і це не було якось супердешево.
Обʼєктивно, X5-му важче, бо є дуже сильні конкуренти. У Ауді гарні пропозиції, також є сильно дешевший Тур, якого для середньостатистичного покупця великого СУВа буде за очі. Тут той сегмент, де керованість, компоновка і привід цінуються значно менше, ніж обʼєм багажника, місце в салоні і комфорт підвіски. Плюс, кватра більшості буде більш зрозуміла, бо поводиться скоріше як передній, ніж як задній в xDrive. В трійки ж, особливо m340, конкурентів на ринку немає, була надія хоч на нову S5, але вийшло величезне фіаско.
Плюс, кватра більшості буде більш зрозуміла, бо поводиться скоріше як передній, ніж як задній в xDrive
Якщо не помиляюся, для систем повного приводу з торсеном у ВАГа декларується невеликий акцент на задню вісь (щось типу 60 на 40). Це, звісно, не xDrive, але й не передній привід.
Можливо і декларується, можливо він там десь навіть є в якому небудь Sport Plus при WOT чи як у них цей режим називається. Фактично авто поводиться повністю як передньопривідне, за виключенням моментів переднього приводу з недостатнім зчепленням, wheel hop, torque steer і т.д. Чесно кажучи, для цього класу, це більше плюс ніж мінус. БМВ може трохи кинути зад навіть в режимі Comfort з повністю включеною стабілізацією. На долі секунди і стабілізація відразу спіймає, але цього достатньо, щоб налякати не надто досвідченого водія і забрати у нього впевненість в стабільності авто. В ВАГівській імплементації цього немає.