ТС, а ти дивився CX-30? В твій бюджет влазить навіть топова комплектація. По якості салону Мазда буде на голову вище ВАГу, комфортніша підвіска, класний надійний двигун, навіть на повному приводі є за бажанням.
Днями довелось посидіти в співставних комплектаціях трійки і сх-30. І залишилось дивне враження - якість салону сх-30 відрізняється в гірший бік. Я прямо таки був вражений. Хоча в цілому- класний варіант. З-поміж запропонованого, на мою думку, кращий.
Трійки ти маєш на увазі Мазда 3? Чи БМВ 3 ? У нас наразі Мазда 3 немає в салонах, не порівняти Але ось буквально на вихідних дивились другу HR-V, CX-30 і Карок. Після Мазди все інше виглядає ну дуже бідненько. Хоча я особисто за ці гроші дивився б CX-5, на мою думку це ще краща пропозиція, якби не була треба менша машина.
Я дивився Infocar . Саме його обрав оператор після перебору 19 авто, але VAG він фактично не дивився. На той момент на T-Roc не було таких знижок, а на слово "Шкода" у оператора свої таргани.
Але при цьому той же Камік його приємно здивував.
В общем Субару Кросстрек это специфическая машина и пересичному она нафиг не сдалась, тем более для поездок на дальние дистанции.
В цьому підтримую. В салон Subaru (хоч він був поруч з Skoda) ми навіть не зайшли. Основна причина, мої таргани в голові підняли транспарант: "всі Субари мають ПП, а він тобі не потрібен", звідки вони його взяли, не знаю, але я до них прислухався.
В общем якщо є "час та натхнення" сходить и посидеть во всем что разумно влазит в бюджет, например в те же Мазды и Шкоды. А потом составить шорт лист и попросить тест драйвы кандидатов. Cвоя не обманет.
ТС, а ти дивився CX-30? В твій бюджет влазить навіть топова комплектація. По якості салону Мазда буде на голову вище ВАГу, комфортніша підвіска, класний надійний двигун, навіть на повному приводі є за бажанням.
Днями довелось посидіти в співставних комплектаціях трійки і сх-30. І залишилось дивне враження - якість салону сх-30 відрізняється в гірший бік. Я прямо таки був вражений. Хоча в цілому- класний варіант. З-поміж запропонованого, на мою думку, кращий.
Трійки ти маєш на увазі Мазда 3? Чи БМВ 3 ? У нас наразі Мазда 3 немає в салонах, не порівняти Але ось буквально на вихідних дивились другу HR-V, CX-30 і Карок. Після Мазди все інше виглядає ну дуже бідненько. Хоча я особисто за ці гроші дивився б CX-5, на мою думку це ще краща пропозиція, якби не була треба менша машина.
Мені вистачає клепки не порівнювати трійку бмв з сх-30.)Саме мазда3, хетчі. Хотів покататись на 2.0 skyactive g, а були лише skyactive x.
класний надійний двигун,
1,4 не менш класний і надійний + 2 передачі бонусом...
Ваг з 8АТ не буде дуже економною. Імхо краще з DSG брати. Але такий варіант лише в шкода камік (1.5) або сеат Леон В Леон є ще універсали в наявності (були) - мабуть найбільш оптимальний варіант для подорожей майбутніх + буде економний Але не кросовер
например в те же Мазды и Шкоды.
А яка ситуація зараз у Mazda з гниючістю кузова, зміни в кращий бік були якісь?
Мені вистачає клепки не порівнювати трійку бмв з сх-30.)Саме мазда3, хетчі. Хотів покататись на 2.0 skyactive g, а були лише skyactive x.
Що скажеш про skyactive x? Жодного разу не доводилось їздити, по g все зрозуміло, 2.0 - one love .
У меня сейчас 1.2 130 Puretech 8AT, до этого был Карок 1.5 150 DSG. Расход по трассе по сути одинаковый где-то 6.5 при 120-130.
Хто ж по автобану їздить 130 . Мій першій Polo (1.2л 55к.с.) споживав на трасі більше ніж в місті. Бо місто - це проспект Бажана та Набережна, а траса - 165 км/г по GPS при паспортному максимумі 152.
Насчет 1.2 136 то народ пишет что в городе это 5 литров.
У нього навіть по паспорту більше. "а народ пише" - я про свій Polo те саме можу написати.
эээ по паспорту там вообще-то 4.7.
например в те же Мазды и Шкоды.
У знакомого 6ка ей 10 лет, все норм.
Але при цьому той же Камік його приємно здивував.
Він його в результаті навіть не дивився . Бо йому розповіли, що Scala це те саме.
Пробіг який? Кузов оброблявся чимось чи рідний, в оригіналі?
У T-roc в Sport+ матричные фары. У мазды это только в premium. ИМХО T-roc c этими скидками очень хороший вариант.
Пробіг який? Кузов оброблявся чимось чи рідний, в оригіналі?
Пробег чуть больше 100, кузов родной, машина гаражная, в Польше тоже дороги солью посыпают, но снега тут последние 5 лет очень мало.
У нас наразі Мазда 3 немає в салонах, не порівняти Але ось буквально на вихідних дивились другу HR-V, CX-30 і Карок. Після Мазди все інше виглядає ну дуже бідненько.
Посадка в CX-30 "легкова", суперечить основній вимозі дружини. Моя особиста жаба проти дволітрового атмосфернику.
У нас наразі Мазда 3 немає в салонах, не порівняти Але ось буквально на вихідних дивились другу HR-V, CX-30 і Карок. Після Мазди все інше виглядає ну дуже бідненько.
Посадка в CX-30 "легкова", суперечить основній вимозі дружини. Моя особиста жаба проти дволітрового атмосфернику.
1.4 на автоматі буде не сильно економічніше, якщо що. Це ж не ДСГ.
эээ по паспорту там вообще-то 4.7.
Можна паспорт подивитися або який саме авто мається на увазі. Бо я щось не можу знайти жодного Стелантіса з такою витратою в місті.
А гібриди японські не дивилися, Кашкай та Королла-крос наче влазять в ціну?
Пробег чуть больше 100, кузов родной, машина гаражная, в Польше тоже дороги солью посыпают, но снега тут последние 5 лет очень мало.
Дякую.
В общем Субару Кросстрек это специфическая машина и пересичному она нафиг не сдалась, тем более для поездок на дальние дистанции.
В цьому підтримую. В салон Subaru (хоч він був поруч з Skoda) ми навіть не зайшли. Основна причина, мої таргани в голові підняли транспарант: "всі Субари мають ПП, а він тобі не потрібен", звідки вони його взяли, не знаю, але я до них прислухався.
я от також також навіть не думав про субару, просто хотілось плавності і комфорту. Після тестдрайву у ті стелантісовські поробки сідати не хотілось взагалі, хоча по результатам ютюба вони були в топі