autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Кросовер 1-1.5млн (6/20)

V.I.P *
46 лет (27 лет за рулем), Киев
С нами с 25.03.2004

Re: Кросовер 1-1.5млн [Re: R.Karp]
      19 ноября 2025 в 19:09 Гілками

В ответ на:

Цілком нормальний там салон. Деяким тільки кластиковий підлокітник не подобається. Судячи зі статистики продажів Субару сидіти в їх салоні також не багатьом подобається.

Ну, я порівнював. Тойота займає в великим відривом впевнене останє місце.

Остання тойотка, яку тестив вживу, була венза на "фарші". Скажем так, не дивлячись на дуже суттєіву ріхниці в ціні - враження від салону не дуже приємні

Хоча це субєктивно, комусь реально пох і не видно різниці.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
V.I.P *
С нами с 25.03.2004

Re: Кросовер 1-1.5млн [Re: Paulskit]
      19 ноября 2025 в 19:12 Гілками

В ответ на:

У Субару бінго з опозитника і варіатора.

Варіаток багато в кого, і субарівський точно один з найкращих, якщо не найкращій. Про опозит - слухай, я знаю про "легенди", але ж ... ну не від людини з БМВ в профілі.

Сорян, в штатах саме БМВ це приклад ненадійної марки, це відчувається по тестах. На Субару, окрім відвертих дебілів, ніхто не гонить

СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

19 ноября 2025 в 19:15 Гілками

Paulskit 19.11.2025 18:59 пишет:

У Субару бінго з опозитника і варіатора. Комбінація, відверто кажучи, на поціновувача.

на своїх основних ринках, де вони продаються сотнями тисяч, а не сотнями як у нас, типу США та Австралії вони займають перші місця по продажах та надійності у своїх сегментах, тому тут більше міфів, ніж підтверджених даних.

member
47 лет (28 лет за рулем), Вышгород
С нами с 05.04.2020

Re: Кросовер 1-1.5млн [Re: axon]
      19 ноября 2025 в 19:23 Гілками

axon 19.11.2025 11:52 пишет:

Daugava 19.11.2025 11:34 пишет:

Мені по описам Karoq подобається більше, от тільки в живу посидити не вдалося.

Є два цікавих моменти на які зверніть увагу - підстаканники у підлокітнику дуже зручно на ходу дизайнеру цвях в голову забити треба за це.
друге - вона йде на китайській гумі від слова гееее, тобто, якщо вам важлива ваша безпека - то ви будете її міняти відразу.

Підстаканники там нормально підходять, уточніть, що підлокітник там звигається По гумі в залежності від партії, також уточняйте, купляв в липні 25 р. Ханкук Корея. І щоб не Флудити ніяка Мазда СХ 30 і навіть СХ 50 по плавності не зрівняється з Карок. РОЗХІД сьогодні 7.4 л. Тільки пройшов обкатку. 80 місто 20 траса. Максимально було 8.5 але чисто місто і короткі поїздки за день. Мінімально 5.7 при шв.90-110. при загрузці 4 чол і повний багажник речей розхід 6.7 при 90-130 з обгонами. ТРок також непогано але багажника менше і по підвісці пропонував Автору потестити щоб зрозуміти. ПЯорівнюю з Поло седан і Мерс 124 то Карок прям посередині

V.I.P ***
Re: Кросовер 1-1.5млн [Re: keen]
      19 ноября 2025 в 19:27 Гілками

keen 19.11.2025 19:15 пишет:

У Субару бінго з опозитника і варіатора. Комбінація, відверто кажучи, на поціновувача.

на своїх основних ринках, де вони продаються сотнями тисяч, а не сотнями як у нас, типу США та Австралії вони займають перші місця по продажах та надійності у своїх сегментах, тому тут більше міфів, ніж підтверджених даних.

Так я ж не кажу, що звʼязка погана, просто у нас її уникають. По обʼєктивним причинам чи ні - справа вже інша. Я особисто також субарівських двигунів боюсь, а варіатор мені просто не подобається в їзді. Тим не менш, Субару я б був готовий купити при конкурентній ціновій політиці.

V.I.P ***
Re: Кросовер 1-1.5млн [Re: batal]
      19 ноября 2025 в 19:30 Гілками

batal 19.11.2025 19:12 пишет:

В ответ на:

У Субару бінго з опозитника і варіатора.

Варіаток багато в кого, і субарівський точно один з найкращих, якщо не найкращій. Про опозит - слухай, я знаю про "легенди", але ж ... ну не від людини з БМВ в профілі.

Сорян, в штатах саме БМВ це приклад ненадійної марки, це відчувається по тестах. На Субару, окрім відвертих дебілів, ніхто не гонить

Якщо ти думаєш мене зачепити надійністю (чи не надійністю) БМВ, то мені відверто все одно
Мало того, мова була про конкретне прийняття Субару у нас, а не десь там в штатах. Як воно там в штатах мені також глибоко все одно.

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

19 ноября 2025 в 19:31 Гілками

В ответ на:

Я особисто також субарівських двигунів боюсь, а варіатор мені просто не подобається в їзді.

Як на мене, все простіше. Треба брати машину, яку ти можеш починити, якщо що

Умовна БМВ мене не лякає, хоча я читав про купу проблем. І суть не в проблемах, а в бюджеті і все

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

19 ноября 2025 в 19:33 Гілками

В ответ на:

Мало того, мова була про конкретне прийняття Субару у нас, а не десь там в штатах. Як воно там в штатах мені також глибоко все одно.

Машини ж однакові, тому сприйняття тут каже виключно про рівень обізнаності тут

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

19 ноября 2025 в 19:33 Гілками

Paulskit 19.11.2025 19:27 пишет:

keen 19.11.2025 19:15 пишет:

Так я ж не кажу, що звʼязка погана, просто у нас її уникають. По обʼєктивним причинам чи ні - справа вже інша. Я особисто також субарівських двигунів боюсь, а варіатор мені просто не подобається в їзді. Тим не менш, Субару я б був готовий купити при конкурентній ціновій політиці.

щодо оф.цінової політики, то вона якась дивна. Чого я тільки не наслухався на віді, коли намагався отримати прийнятну ціну таке було враження, що це якась унікальна мазераті з салоном пошитим вручну, а не утілітарна жоповозка. На щастя, в них є притомні конкуренти
ти до речі саме на субарівському варіаторі з останніх поколінь катав?

V.I.P ***
      19 ноября 2025 в 19:35 Гілками

batal 19.11.2025 19:31 пишет:

В ответ на:

Я особисто також субарівських двигунів боюсь, а варіатор мені просто не подобається в їзді.

Як на мене, все простіше. Треба брати машину, яку ти можеш починити, якщо що

Умовна БМВ мене не лякає, хоча я читав про купу проблем. І суть не в проблемах, а в бюджеті і все

Це якраз для поціновувачів візитів на СТО чи сидіння в гаражі. Не спорю, свій шарм в "крутити гайки" є, також інколи виникає бажання. Але більшість хоче, щоб авто просто їздило, а на СТО заїжджати раз на рік чи навіть рідше. Займатись ремонтами бажаючих мінімум.

V.I.P ***
      19 ноября 2025 в 19:40 Гілками

keen 19.11.2025 19:33 пишет:

щодо оф.цінової політики, то вона якась дивна. Чого я тільки не наслухався на віді, коли намагався отримати прийнятну ціну таке було враження, що це якась унікальна мазераті з салоном пошитим вручну, а не утілітарна жоповозка. На щастя, в них є притомні конкуренти

Я не знаю він з останніх чи ні, катав XV 21 чи 22 року, не памʼятаю точно. Ще у друга Форестер 2017 року. Чесно кажучи, кардинальної різниці з іншими варіаторами не помітив, мої претензії до них все ще в силі.

Змінено Paulskit (19:40 19/11/2025)

V.I.P ***
      19 ноября 2025 в 19:41 Гілками

batal 19.11.2025 19:33 пишет:

В ответ на:

Машини ж однакові, тому сприйняття тут каже виключно про рівень обізнаності тут

Мені цікаво чи розумієш ти, що це проблема виключно виробника і імпортера?

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

19 ноября 2025 в 19:50 Гілками

Paulskit 19.11.2025 19:40 пишет:

keen 19.11.2025 19:33 пишет:

Я не знаю він з останніх чи ні, катав XV 21 чи 22 року, не памʼятаю точно. Ще у друга Форестер 2017 року. Чесно кажучи, кардинальної різниці з іншими варіаторами не помітив, мої претензії до них все ще в силі.

це схоже попередні покоління, на яких я не їздив, але їздив на ніссан-реношних того часу, але вони мені також не подобались. А ось поточний, не впевнений, що всліпу міг би відрізнити від автомата.

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

19 ноября 2025 в 19:57 Гілками

В ответ на:

Це якраз для поціновувачів візитів на СТО чи сидіння в гаражі. Не спорю, свій шарм в "крутити гайки" є, також інколи виникає бажання. Але більшість хоче, щоб авто просто їздило, а на СТО заїжджати раз на рік чи навіть рідше. Займатись ремонтами бажаючих мінімум.

Так воно ламається не так часто, як більш "технологічні" німці. Ну сорян, але це так.

Ну і чому одразу сидіти? Я не розумію? Ймовірність того, що двигло зламається на авто, яке використовується в лайтовому режимі мінімальна для любої сучасної машини. Звісно є менш вдалі, але це точно не субарі

V.I.P ***
      19 ноября 2025 в 19:59 Гілками

keen 19.11.2025 19:50 пишет:

це схоже попередні покоління, на яких я не їздив, але їздив на ніссан-реношних того часу, але вони мені також не подобались. А ось поточний, не впевнений, що всліпу міг би відрізнити від автомата.

Можливо. Якщо не тупить на старті і не підвисає в рамках "передачі", то можна жити.
Хоча, якщо зовсім відверто, станом на зараз, я б особисто собі купував тільки класичний автомат (або механіку). Ніяких роботів, варіаторів і іншої екзотики. Хіба тільки інших варіантів немає чи цінова пропозиція занадто гарна, щоб відмовитись.

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

19 ноября 2025 в 20:03 Гілками

В ответ на:

Ну не знаю, для мене головна "претензія" - це дві педалі на другий машині. Решта ... ну сорян, на аналогічному співвідношенні маси/потужності я не думаю, що ти знаєш кращі альтернативи. Ну чесно

Я згадую довожний тест дизельної Скали. DSG, ой така крута - камон ... простий тест. Спокійно підтошнюємо, і тут різке прискорення ... очикуванно 1, 2 ... ну я поїхала

V.I.P ***
      19 ноября 2025 в 20:07 Гілками

Переконувати мене не треба. Я тебе також не намагаюсь. Просто прийми той факт, що не всі завжди будуть розділяти твої погляди і переконання, це нормально.

V.I.P *
С нами с 25.03.2004

19 ноября 2025 в 20:15 Гілками

В ответ на:

Мені цікаво чи розумієш ти, що це проблема виключно виробника і імпортера?

Ну ... я ж не в цьому бізнесі. Ну правда. Давай з моєї колокольні. Я хочу купити авто, яке мені подобається. Мені треба імпортер? Ну ... є ОК. Немає - да пох. Головне є СТО, які можуть обслугувати машину.

А ми тут просто базікаємо

А топікастер вибирає щось

Супер писатель! *
Варшава
С нами с 05.02.2013

19 ноября 2025 в 22:17 Гілками

keen 19.11.2025 13:41 пишет:

В ответ на:

...

кліренс 155 проти 220, і висота 1585 проти 1600, база 2603 проти 2670. Питання на логіку 3-го класу з використанням математики, яке авто більше квадратніше?

В ответ на:

И на полноприводном Т-Roc не балка сзади.

ти ж сам розпинався на минулій сторінці, що пп потрібен не всім, ну і ціна там відповідна.

В ответ на:

Шо там еще, ага динамика атмоовоща после 150 только просыпается. 4.5 метровая машина с багажником от В класса, для трассы самое оно.

Тому ти виступаєш за гібридоовоча А по факту, по-перше 4.45, а по-друге, після 150 вона продовжує їхати на відміну від гібридовоча, що на 130 вже впирається. І от як обʼєм багажника впливає на комфорт їзди по трасі, особливо для 2-х людей

Знову ж, ти доколупався без контексту до всіх абсолютно характеристик, я ж казав про комфорт на українських дорогах, не про швидкість, не про прохідність, а про те, що габарити, підвіска, невеликі вібрації та плавність, на трасі дають комфорт, якого буде менше у т-рока.

Ну если на уровне 3го класа и забыть про длину то T-Roc более квадратный чтобы это не значило у вас там в 3 классе.
Только вот чем меньше клиренс тем лучше больше скорость потока под днищем и машину сильнее прижимает к дороге. И тут 155 vs 220 нифига не преимущество.
Но это конечно не 3й класс.
"Гибридовощ" едет до 100 на 2 секунды быстрее Атмоовоща Crosstrek, жрет на трассовой скорости минимум на 1 литр меньше а по городу в 2 раза меньше. И соотношение мощности на кг веса у него лучше чем у твоего овоща Crosstrek и аэродинамика тоже. Так что кто там куда поедет большие сомнения есть.
P.S. У меня был Passat CC c 1.8 DSG весил он на аж 15 кг тяжелее твой зверюги и он после 150 толком не ехал. Хотя максималка у него была 220. Но ты прододжай рассказывать как твой Crosstrek едет после 150.

Супер писатель! *
Варшава
С нами с 05.02.2013

Re: Кросовер 1-1.5млн [Re: vvvolf]
      19 ноября 2025 в 22:21 Гілками

vvvolf 19.11.2025 17:55 пишет:

Leshik 19.11.2025 17:53 пишет:

Я після RAV4 зайшов до Mazda і купив собі CX-5 sport black за тіж самі 1.5. Не зрозумів я салон тайоти...

Ну Тойоту за салон і не купують...
Там інші переваги - у випадку гібрида - це розхід...

У Тойоты нет шумки. У Короллы почти нет а у Яриса Кросс вообще нет. И по трассе ездить
больше 110 так себе развлечение. Ярис Кросс сугубо городское авто. С расходом в 4 литра. А если постараться то и 3 можно увидеть.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
1 користувачів і 41 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 10358

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія