3 - Ну і Т-рок як золота середина, який незабаром з'явиться в профілі ТС зважаючи на цінову політику ФВ))
$34000 RLine+ з Premium сидіннями, в захваті.
Передплата внесена, взяв тиждень на подумати трусити чи не трусити останній матрац та взяти кредит. Подивлюся, що завтра запропонують під мої умови, по сайту виглядає, що фактично переплата тільки за рахунок Каско за 100 тик, яку без кредиту точно можна щонайменше "уполовинити".
Був певним, що буде вибір між Sport та Rline, та + опція black edition. Виявилося, що всі машини абсолютно різні і всі дуже напаковані. Обрав єдину з матричними фарами, на противагу була адаптивна підвіска та панорамний дах.
Вітаю! Матричні фари то реально топчик.
Доречі на Автосоюзі можна взяти у погодину оренду Т-рок, вцілому авто сподобалось, в порівняні з Гольф 7 гірші матеріали в салоні, їде норм, асистенти працюють адекватно. Але порахував що овер-прайс (особливо з дизельгейтним гольфом) та взяли BMW X1.
Вітаю, чудовий вибір. Ми теж вирішили обновитися, внесли завдаток за Карок Селекшен плюс, докупили матрицю і варіо, чекатимемо з заводу. Вийшло 33180.
Цілимося на кредит у привата, 3 роки під 0.01 і 2 роки під 19.9 аннуітет, ідея така, щоб основний платіж в грн віднести на кінець періоду і сплатити на 36 місяці. Думаю, що девал грн за 3 роки має компенсувати навіть страховку.
Ми теж вирішили обновитися, внесли завдаток за Карок Селекшен плюс, докупили матрицю і варіо,
що таке варіо?
цікаво почути думки/досвід, наскільки матриця довговічна. Світлодіоди деградуть з часом, як не крути, а чи можна їх там замінювати, чи вже фару загалом?
що таке варіо?
VarioFlex, задні сидіння складаються кожне, рухаються, регулюється нахил і повністю знімаються. ТС його згадував на початку теми.
Обрав єдину з матричними фарами, на противагу була адаптивна підвіска та панорамний дах.
З DCC повинна ж бути значно цікавіше, ні? Матричні фари звучить круто, але на практиці ти ними дуже рідко користуєшся. В місті взагалі застосування немає, на трасів більшості випадків просто ближнє-дальнє. Де реальна різниця помітна, так це на неосвітленій дорозі де багато поворотів. А ось підвіска адаптивна це те що буде радувати кожну хвилину в дорозі.
цікаво почути думки/досвід, наскільки матриця довговічна. Світлодіоди деградуть з часом, як не крути, а чи можна їх там замінювати, чи вже фару загалом?
Ніхто діоди не міняє окремо, заміна в зборі. Але не чув випадків, щоб це доводилось робити.
У мого Golf Plus світлодіоди позаду. За 18 років жоден з них не вигорів. Звісно там яскравість значно менша ніж у дальнього світла.
У мого Golf Plus світлодіоди позаду. За 18 років жоден з них не вигорів. Звісно там яскравість значно менша ніж у дальнього світла.
в мене в будинку вже 12 років все освітлення на діодах, десь через 3-4 роки деградація досить помітна, якщо порівняти нову та стару (причому це помітно лише коли вже замінив, а так вона світить і ти звик ніби). Я допускаю, що діоди у фарі та звичайній лампі по якості дуууже різні, але от цікаво розібратися.
деградація світлодіодів залежить по перше від якості компонентів, по друге від нагріву, системи охолодження. домашні швидко деградують, тому що зазвичай гріються сильно, тому що працюють в критичних умовах по параметрам, без запасу по потужності, плюс маленькі радіатори охололодження. при тому чим яркіші лампи в тому ж розмірі, тим швидше деградують бо гріються сильніше. у мене лампочки на 2,5 вт працюють 10 років. при тому недорогі. бо гріються не сильно. потужніші, гарячі, вмирають швидше. думаю в авто такого класу стоять світлодіоди якісні з запасом по параметрам, нагріву. в фарах взагалі може бути система охолодження з кулерами.
Тим часом пропозиція Порше Фінанс виглядає більш ніж привабливо. "Конське" КАСКО, яке фактично є основною частиною витрат по кредиту, береться не наперед на рік, а лише по місяцях використання.
Матричні фари звучить круто, але на практиці ти ними дуже рідко користуєшся. В місті взагалі застосування немає, на трасів більшості випадків просто ближнє-дальнє. Де реальна різниця помітна, так це на неосвітленій дорозі де багато поворотів.
Не тільки на поворотах. Достатньо просто нічного драйву на будь якій двосмуговій дорозі з помірним трафіком. Досить типова ситуація, коли в полі зору майже постійно перебуває один авто, ну, може, два, на досить великій відстані. За відсутності матриці, практично весь час працюватиме тільки ближнє світло. З матричними фарами - ще й дальнє, наскільки можливо. Різниця, як на мене, суттєва.
Яка з фіч важливіша та більш затребувана - зовсім неочевидно. При спокійному стилі водіння та на гарному асфальті адаптивна підвіска теж не завжди проявиться.
Матричні фари звучить круто, але на практиці ти ними дуже рідко користуєшся. В місті взагалі застосування немає, на трасів більшості випадків просто ближнє-дальнє. Де реальна різниця помітна, так це на неосвітленій дорозі де багато поворотів.
Не тільки на поворотах. Достатньо просто нічного драйву на будь якій двосмуговій дорозі з помірним трафіком. Досить типова ситуація, коли в полі зору майже постійно перебуває один авто, ну, може, два, на досить великій відстані. За відсутності матриці, практично весь час працюватиме тільки ближнє світло. З матричними фарами - ще й дальнє, наскільки можливо. Різниця, як на мене, суттєва.
Яка з фіч важливіша та більш затребувана - зовсім неочевидно. При спокійному стилі водіння та на гарному асфальті адаптивна підвіска теж не завжди проявиться.
Працювати буде, різниці майже не буде. Відверто не бачу відчутної якісної різниці між просто гарним прожекторним LED і матрицею в більшості типових умов. За 3 роки у мене може декілька випадків було, коли прям від матриці було "вау", весь інший час просто нормально. І це на БМВ. На Фольксвагені матриця працює відверто слабкіше. Звичайна пасивна підвіска на B класі MQB відверто посередня, адаптивна повинна бути сильно комфортніше хоч на якій швидкості. Тому, якщо вибір між адаптивною підвіскою і матричним світлом, я особисто обрав би підвіску. Хоч на T-Roc, хоч на БМВ.
Мабуть, бачили Туареги NF, в яких не світиться одна зі смужок ДХО? Це типова проблема для того покоління: через недостатнє охолодження діоди буквально плавляться. Мав таке "щастя" особисто. Фари міняли в зборі, після заміни закодував собі меншу яскравість ДХО.
Звісно, в новіших моделях подібних дитячих хвороб не має бути, проте діоди дійсно не вічні та можуть виходити з ладу, зокрема через перегрів.
Працювати буде, різниці майже не буде. Відверто не бачу відчутної якісної різниці між просто гарним прожекторним LED і матрицею в більшості типових умов. За 3 роки у мене може декілька випадків було, коли прям від матриці було "вау", весь інший час просто нормально. І це на БМВ. На Фольксвагені матриця працює відверто слабкіше.
Мабуть, залежить від маршрутів та сценаріїв використання. У мене прямо протилежне враження. Навіть допотопний DLA (ксенон зі шторками) на старому ВАГ на двосмугових ділянках вночі це якщо не "вау", то принаймні дуже круто та комфортно. Сучасна матриця має бути ще крутіша.
Працювати буде, різниці майже не буде. Відверто не бачу відчутної якісної різниці між просто гарним прожекторним LED і матрицею в більшості типових умов. За 3 роки у мене може декілька випадків було, коли прям від матриці було "вау", весь інший час просто нормально. І це на БМВ. На Фольксвагені матриця працює відверто слабкіше.
Мабуть, залежить від маршрутів та сценаріїв використання. У мене прямо протилежне враження. Навіть допотопний DLA (ксенон зі шторками) на старому ВАГ на двосмугових ділянках вночі це якщо не "вау", то принаймні дуже круто та комфортно. Сучасна матриця має бути ще крутіша.
Момент в тому, що навіть базове світло (мова про прожекторне led) частіше всього вже круто і комфортно. Матриця дає трошки більше можливостей по підсвічуванню темних ділянок десь там попереду, але це не завжди працює і не завжди потрібно, бо функціонально особливої різниці немає. Такого розриву як був колись вже немає.
VarioFlex, задні сидіння складаються кожне, рухаються, регулюється нахил і повністю знімаються. ТС його згадував на початку теми.
Буду скучати за ним, але насправді проаналізували, що в найближчі роки він нам навряд знадобиться.
Момент в тому, що навіть базове світло (мова про прожекторне led) частіше всього вже круто і комфортно.
Манагер в салоні саме так і казав, особливо якщо згадати, що порівнювати я буду з ламповим 18-річним жодного разу не полірованим галогеном.