Я вагався, чи не почекати нову модель. Підозрював, що вона стане значно дорожчою за попередню та головне не думав, що до нас їх так швидко завезуть. Але зі швидкістю я насправді не помилився, бо гібридний мотор, який я ставив собі як основну перевагу, до нас не приїхав, і схоже приїде не скоро.
Іх там скоро вже два різних гібридів буде - майлд і повний ( а якщо рахувати ще і 2.0 etsi, то три). 1.4 надійніший, як і айсін. 1.5 веселіший з дсг, але теж купанюансів. Читав, що деякі поляки деактивують act.
Мені кредит обійшовся в 1% + ~8000 щомісяця поки я за нього платив. З плюсів, Порше Фінанс не вклався з документами в листопаді, тому я забрав машину 3 грудня, а першій платіж робив аж 15 січня. Якщо замовити повний розрахунок до 15-го числа місяця, то за нього теж платити не треба.
по салону схоже хоч краще зробили, вже пристойне конкурентне авто, але мене останнім часом більше цікавить рено Symbioz, зробили нормальний гібрид з 1,8 атмодвигуном за цілком пристойні 1,3 млн грн цікаво тільки що там по салону - це рено чи все ж таки дачія
по салону схоже хоч краще зробили, вже пристойне конкурентне авто, але мене останнім часом більше цікавить рено Symbioz, зробили нормальний гібрид з 1,8 атмодвигуном за цілком пристойні 1,3 млн грн цікаво тільки що там по салону - це рено чи все ж таки дачія
Там питання не стільки в салоні, скільки в тому, як при розрядженій батареї стодевʼятисильний атмомотор тягнутиме півторатонне авто.
як при розрядженій батареї
В гібридах так не буває. Батарея завжди на +-30-60% заряджена. Приблизно так це працює - якщо в конкретний момент часу автомобілю потрібно 75 к.с. для руху, то фактично ДВЗ працює на всі 80-90-100 для того щоб в тому числі дозарядити батарею.
В гібридах так не буває. Батарея завжди на +-30-60% заряджена. Приблизно так це працює - якщо в конкретний момент часу автомобілю потрібно 75 к.с. для руху, то фактично ДВЗ працює на всі 80-90-100 для того щоб в тому числі дозарядити батарею.
сімбіоз це м'який гібриб, тобто як морська свінка - і не свінка і не морська це так, щоб вписатися в норми екології, економії там не буде взагалі.
сімбіоз це м'який гібриб, тобто як морська свінка - і не свінка і не морська це так, щоб вписатися в норми екології, економії там не буде взагалі.
1.3 м'який, 1.8 звичаий гібрид
Нормальний там гібрид, і рено не дача, але симбіоз якийсь малий, колісна база 2,6, ніхто не бачив/сидів у ньому? порівняти хоч би з дустером
1.3 м'який, 1.8 звичаий гібрид
так, не дочитав...
А я зимою почитав цю тему і купив собі Карока Сузукі якісь сумні по салону. Корейцям якось довіра до двигунів пропала. А до шкоди теплі почуття і враження Можна було б кодіак, але жаба задушила ще десятку баксів додавати.
А я зимою почитав цю тему і купив собі Карока Сузукі якісь сумні по салону. Корейцям якось довіра до двигунів пропала. А до шкоди теплі почуття і враження Можна було б кодіак, але жаба задушила ще десятку баксів додавати.
заздрю людям яким габарити авто не відіграють жодної ролі - "Карок/Кодьяк"
Ну логіка була така - габаритів і Карока мені вистачало. І грошей вистачало. Взяти більший Кодіак - ну можна, але влізати в кредит - не хочеться.
Ну логіка була така - габаритів і Карока мені вистачало. І грошей вистачало. Взяти більший Кодіак - ну можна, але влізати в кредит - не хочеться.
Та й сенс його брати, якщо менший брат задовільняє? Я б наспарвді теж хотів меншу машину (в ідеалі шось типу хетча С класу), але кількість і специфіка пасажирів не довзоляє
Мені кредит обійшовся в 1% + ~8000 щомісяця поки я за нього платив. З плюсів, Порше Фінанс не вклався з документами в листопаді, тому я забрав машину 3 грудня, а першій платіж робив аж 15 січня. Якщо замовити повний розрахунок до 15-го числа місяця, то за нього теж платити не треба.
Що це за кредит такий 8к в місяць? Авансу 70%? Там тільки страховка 8к+- буде в місяць.
Каско за рік теж можуть додати до кредиту, і розмазати на весь термін.
Що це за кредит такий 8к в місяць? Авансу 70%? Там тільки страховка 8к+- буде в місяць.
Власне я суму страховки і вказав . Бо "обійшовся" - це те, що я заплатив додатково в порівнянні з тим, якби кредит не брав. % авансу впливає тільки на разовий 1% збір. По ставці 0.01% річних процентів було аж 2-3 гривні на місяць.
Калькулятор на сайті каже що буде ось так:
Калькулятор на сайті каже що буде ось так:
Ну власне це мої цифри з 6.9% КАСКО.
Єдине в калькуляторі немає 1% "Адміністративний платіж: 1% від суми фінансування", який сплачується на старті. https://www.volkswagen.ua/financing
За всієї поваги до VW, відсоткова ставка по КАСКО - це щось
За всієї поваги до VW, відсоткова ставка по КАСКО - це щось
І це за франшизу 0.5% Якщо хочеш 0, то буде 7.9%. Тобто на одній страховці переплачуєш приблизно 5% за рік.