Ну на Мотереї я без питань з першого разу паркувався у дворі. А от на мерсі - іноді 2-3 рази туди сюди смикаюсь - капота та заднього бампера в дзеркала не видно. Хоча габарити і однакові але на мерсі паркуватися значно складніше.
Ну на Мотереї я без питань з першого разу паркувався у дворі. А от на мерсі - іноді 2-3 рази туди сюди смикаюсь - капота та заднього бампера в дзеркала не видно. Хоча габарити і однакові але на мерсі паркуватися значно складніше.
поставь камеру заднего вида в рамку номера я иногда паркуюсь практически впритык к заднему, так если там водила, то он сигналить начинает а мне милллиметровочку видно ессно я потом подравниваюсь чтоб ему выезд оставался
ну головне результат. я в своїй професійній діяльності можу дати в штангу. тому довід то неминучий фактор.
От до речі. Зараз маю авто зі всіма ассістами і камерами по колу. Але реально паркуватися легше по дзеркалам. Але скажу чесно, в мене права 20 років але я все рівно часто туплю при паркуванні. Може, звісно, я до себе упереджена.
я так на ХС90 паркувався коли дали покататися. Параноїдальна тачка . Бур'янину високу побачила за метр і вже панікує. Все показує, але мимоволі дивишся в дзеркало. Треба звикати до всіх цих штучок, хоч життя за кермом вони сильно полегшують.
Та воно пищить в паркінгу як скажене. Це нервує. Я і сама бачу що тісно, але ж ну що поробиш.
поставь камеру заднего вида в рамку номера я иногда паркуюсь практически впритык к заднему, так если там водила, то он сигналить начинает а мне милллиметровочку видно ессно я потом подравниваюсь чтоб ему выезд оставался
Не, там никого нету и проблема не в том что я зад не вижу - в мерса парктроник очень точный. А то что я только угадываю где бампер Настолько покатый капот что я реально не вижу перед
ПС: на МЛке там чуть свежее команд ,так там штатная. Но край капота тоже не видно