Колись, була тут хороша традиція, обмінюватись хорошими пропозиціями, що трапляються на ЧП...
11.11. потихеньку минуло...ніяких привабливих пропозицій не бачив(окрім якихось дрібничок на Аліекспресі), може кому пощастило більше, давайте тут ділитися, приємними цінами/знижками...
цілком погоджуся про Алі...щойно замовив крутезний павербанк, приблизно за півціни:Baseus 100W Power Bank 20000mAh Capacity PD Fast Charging з усіма знижками/монетами/кодами вийшло $29,99
обприскувач, імхо, краще буде тут моніторити, у міжсізоння чатувати найнижчу ціну... були на алі, до початку розпродажів, маленькі 5-літрові по 200+- грн, але ж то маленькі)...але по 200
обприскувач, імхо, краще буде тут моніторити, у міжсізоння чатувати найнижчу ціну... були на алі, до початку розпродажів, маленькі 5-літрові по 200+- грн, але ж то маленькі)...але по 200
Так, звісно тут.
Зайшов тільки що в спорт магаз, купил малому баскетбольного м`яча, ще шкарпетки зі смайліками, собі бутси. Окрім м`яча все було зі знижками, але магаз виявилося ще дає 10% знижки
Неочікувано, але реально приємно
Зайшов тільки що в спорт магаз, купил малому баскетбольного м`яча, ще шкарпетки зі смайліками, собі бутси. Окрім м`яча все було зі знижками, але магаз виявилося ще дає 10% знижки
Неочікувано, але реально приємно
посилання на магазин, ятр, не буде?
Та можу дати, але тобі в нагоді не стане
А я хочу знайти на Аліку Realme P3 ,або Realme 14 8/256 до 150 ойро....проте не знаходжу
Я подарував дружині мультипіч на яку й зараз типу знижка 1000 грн. Яка була вартість до і чи реальна та знижка хз.
Окрім павербанків цього року нічого цікавого на Алі не було. Собі взяв Baseus магнітний за 10$ на 5000, більших в мене вистачає.
Я подарував дружині мультипіч на яку й зараз типу знижка 1000 грн. Яка була вартість до і чи реальна та знижка хз.
яку?
яку?
Tefal EY506810
щойно замовив крутезний павербанк, приблизно за півціни: Baseus 100W Power Bank 20000mAh Capacity PD Fast Charging з усіма знижками/монетами/кодами вийшло $29,99
Щось там він біля 60 баксів стоїть...Так само, як і магнітний павербанк не 10,а 30...
яку?
Tefal EY506810
Вітаю з придбанням
щойно замовив крутезний павербанк, приблизно за півціни: Baseus 100W Power Bank 20000mAh Capacity PD Fast Charging з усіма знижками/монетами/кодами вийшло $29,99
Щось там він біля 60 баксів стоїть...Так само, як і магнітний павербанк не 10,а 30...
Все вірно, 66 баксів - ціна без знижок, із знижкою я взяв за 30. Ця ж тема, саме про знижки;)
Все вірно, 66 баксів - ціна без знижок, із знижкою я взяв за 30. Ця ж тема, саме про знижки;)
Та ні, нема там 29,99, типу 66 вже зі знижкою