сподіваюсь, що просто вкид. але гроші треба. ще й чинуш пощіпали значно останнім часом. ну і питання: що буде вигідніше - СТО для проведення ТО, чи пункт придорожнього технічного контролю?
що буде вигідніше - СТО для проведення ТО, чи пункт придорожнього технічного контролю?
Цікаво, бо звучить так, що любе авто повинно бути в стані нового
сподіваюсь, що просто вкид.
Чому вкид? Цілком реально. Деякі країни наші авто вже без техогляду і не пускають до себе. Румунія, якщо не помиляюсь. Звісно, хочеться одночасно вирізати каталізатор і дихати чистим повітрям "як в Європі". Але так не буває. Слідом і європейські податки підуть, і тотальний контроль за витратами, які потрібно буде пояснювати податковій.
Як тоді бути з американськими авто , яких вже стільки понавозили...?
Певно, як і в сусудніх країнах - мінімум, головні фари і задні ліхтарі більшості переробити.
Певно, як і в сусудніх країнах - мінімум, головні фари і задні ліхтарі більшості переробити.
Так вони ж дорогущі
Це вже зроблено для сертифікату. Чи знову сертифікат за хабар?
Так вони ж дорогущі
В багатьох фарах просто переналаштовують розподіл світлового пучку, а в задні ліхтарі ставлять, наприклад, потужні зелені лампи в задній ліхтар, щоб на виході був жовтний поворотник.
Це вже зроблено для сертифікату. Чи знову сертифікат за хабар?
А до чого тут сертифікат? На кожному техогляді перевіряють функціональність світлооптики і відповідність стандартам.
Додайте ще повне розмитнення з Китаю....
Додайте ще повне розмитнення з Китаю....
Там не повне розмитнення. Додають ПДВ з 2026 року. Пільга по миту і акцизу поки залишається.
сподіваюсь, що просто вкид.
Чому вкид? Цілком реально. Деякі країни наші авто вже без техогляду і не пускають до себе. Румунія, якщо не помиляюсь. Звісно, хочеться одночасно вирізати каталізатор і дихати чистим повітрям "як в Європі". Але так не буває. Слідом і європейські податки підуть, і тотальний контроль за витратами, які потрібно буде пояснювати податковій.
Ти ще напиши європейські доходи.... Особливо по периферії.
Додають ПДВ з 2026 року.
Більше 20%, а на скільки?
Ну і в чому суть писанини?
Є проблема тримати авто в справному стані? Як що так - постав авто їзди на метро.
Особисто я за - отой мотлох з димовими завісами, та колесами що живуть окремо від авто вже РЕАЛЬНО ЗАДОВБАЛИ.
А як? Буде черговий автомайдан, як було із євробляхами. І всіх потім легалізують.
Є проблема тримати авто в справному стані? Як що так - постав авто їзди на метро.
Особисто я за - отой мотлох з димовими завісами, та колесами що живуть окремо від авто вже РЕАЛЬНО ЗАДОВБАЛИ.
Ніякої проблеми. Але потім зроблять так, що авто старше 5 років - збільшеня податку щорічного, такого, що не буде сенсу мати Вам же Ваш мерседес старий. В чому проблема придбати Вам нове авто, а не "мотлох"?
Ніякої проблеми. Але потім зроблять так, що авто старше 5 років - збільшеня податку щорічного, такого, що не буде сенсу мати Вам же Ваш мерседес старий. В чому проблема придбати Вам нове авто, а не "мотлох"?
збільшення податку можуть і без техосмотру зробити. Я ніяку сторону не займаю, просто констатую такий сумний факт.
а ще забуваєте про МАЛЕСЕНЬКИЙ нюанс. Куди поборники нових авто будуть дівати свої автівки коли вони стануть вже не новими? Зараз їх купляють ті у кого грошей на нове нема, а ось коли купляти їх сенсу вже не буде, бо їздити на них стане занадто дорого або взагалі неможливо, куди ви їх подінете? Готові кожні Х років викладати ціну НОВОГО авто? Тим більше що техогляд в Україні це не про технічний стан а про хабарі, за 15 років з пам'яті ще не вивітрилось.
Тим більше що техогляд в Україні це не про технічний стан а про хабарі, за 15 років з пам'яті ще не вивітрилось.
Та невже українці, які тотально проти корупції, скотяться до цієї самої корупції і будуть давати хабарі?
ПовірТЕ він набагато простіше пройде техогляд ніж в три рази новіший китаєць. Такої кількості систем самодіагностики я навіть не очікував В мене вже та модель, яка несправною сама не поїде ( або недалеко). Тому за мене не переймайТЕся. Я можу купити і новий, але давайТЕ ВИ будеТЕ рахувати свої гроші і я не буду ВАМ нічого казати.