Потім в касі без проблем видають за замовленням? А купюри які будуть, тобто можуть і 1993 року видати?
Засунув стодоларку пошкоджену, яку ніхто міняти не хотів, в банкомат зеленого банку. Через півгодини у відділенні отримав нову хрустящу.
Потім в касі без проблем видають за замовленням? А купюри які будуть, тобто можуть і 1993 року видати?
по замовленню виводяться і отримуються без проблем. По якості купюр, як повезе. Приводять під замовлення зазвичай старі, але впродовж дня можуть люди здати й нові. Можна сказати - це беру, а це ні, замовляти повторно й приходити так цілий місяць.
а евро теж можна купити?
Курс привата настільки неадекватний, що я знімав налік в банкоматі, міняв в кіоску, якщо "за домовленістю" курс буде ще краще, якщо сума більше $1000". Потів засовував долари в приват купюроприймач. Колись рахував, за ці пів години витраченого часу біля 700 грн економія на $1000. P.S. зараз з подивом побачив що курс привата і оптових обмінок, співпадає 1:1, курс=42.45. Але пост вже не буду видалять.
а евро теж можна купити?
Так. У межах ліміту 50 к.грн на місяць.
а евро теж можна купити?
Так. У межах ліміту 50 к.грн на місяць.
Дякую Вам
P.S. зараз з подивом побачив що курс привата і оптових обмінок, співпадає 1:1, курс=42.45
дивно з курсом привата, вже декілька днів мені (у додатку) показує курс 42,55...невже, різні курси існують для різних клієнтів?
вже декілька днів мені (у додатку) показує курс 42,55...невже, різні курси існують для різних клієнтів?
там написано курс для карток. А курс у відділенні ось. Там за посиланням є перемикач і дійсно вони різні. Аде для карток і купівля вище, ніж у касі.
Не завжди нові є навіть під замовлення , дуже часто тривалі та повільні черги в касах . В 20-х числах краще зовсім не замовляти валюту в кассу