киньте ссылку на 1-2-3, пожалуйста? ну честно... ощущение, что я что-то не то делаю. Все пишут - дорого, а я, блин, Дартаньян...
ти ж вмієшь на авторів фільтра ставити ))) тезісно - колір ДУУУУЖЕ на поціновувача усі бантікі тіпа парктроніків, алькантари, прошивок та ін - ніхто не доплатить, ну кілька сотень макс. Пробіг тут да, 160 проти 300 - аргумент, але навіть +1000 дол воно не вартує в очах Василя з кацапєтовки.
Согласен. Можно. Дизель, от 2015 года на автомате (мы ж похожие вводные смотрим, правда)?
Червоний колір, при такому кузові дійсно швидше мінус, а не плюс, але у мене були клієнти, яким підходив тільки червоний колір і про жоден інший вони й чути не хотіли, так що навпаки може позитивно зіграти, хоч і в загальних рисах не ходовий.
1 варіант та 2 варіант . Явно суттєво дешевше Вашої ціни. І не забуваємо, що це також хотєлкі власників)) Тут як завжди, або продавати, або продатти - тоді треба враховувати реалії ситуації в країні.
1 варіант та 2 варіант . Явно суттєво дешевше Вашої ціни. І не забуваємо, що це також хотєлкі власників)) Тут як завжди, або продавати, або продатти - тоді треба враховувати реалії ситуації в країні.
Звісно, що дешевше, тому що це найпростіша комплектація S! Яка з салону коштувала більше ніж на 4000 дол меньше. Я свою S-ку продав за 12 600 дол, 6 міс тому.
У ТС - топова SEL, а це як мінімум - клімат, зручні сидіння, панорама і ще купа всього.
11 і 15 це СУТТЄВА різниця, як на мене.. але 30% вартості. Різниця має відчуватися в ціні відносно комплектації, проте все має об'єктивну ціну
А то что у них общего с машиной топикстартера только год, кузов и объем двигателя это же в принципе никакого значения не имеет
Тс попросив показати гольфа 2015 року на дизелі 2.0 з автоматисчною акп, дешевше ніж у нього, начібто таких не існує, і у нього низ ринку за 15,5 куо, Дочечі всі тачки з Мексики, та +- з однаковими пробігами.
Так, біточки, але ж відновлені.
Також за 10-11 багато 1,6 -2.0 з европи не біточки. В різноманітних комплектаціях.
бл..... Админы, забаньте меня. не могу больше. Одни выражения.
"на ріа купа подібних дизельгейтів 15-го року від 10500 і червоненькі є"
спросил - дайте ссылки. я не могу найти, кучу подобных от 10500. ПОДОБНЫЙ - обладающий похожими характеристиками. Не гольф 7, дизель. Гольф 7 дизель, автомат, конфигурация SEL.
"ціна на авторіа - це хотєлка, по ній ніхто нічого не купує та не продає. Отой за 15500 - віддасть за 15, тіки скажи про це, а реально торгуватися заходити треба з 12-13 десь. 13500-14000 можна зійтися..."
я вроде написал выше (если кто-то готов еще и читать, а не только писать) - цена обсуждаемая, но не до 8900 евро (единствненное прозвучавшее предложение)
"ти ж вмієшь на авторів фільтра ставити ))) тезісно - колір ДУУУУЖЕ на поціновувача усі бантікі тіпа парктроніків, алькантари, прошивок та ін - ніхто не доплатить, ну кілька сотень макс. Пробіг тут да, 160 проти 300 - аргумент, але навіть +1000 дол воно не вартує в очах Василя з кацапєтовки."
Это субьективно? обьективно? что считать индикативной ценой? для меня - авториа. Не продается за эту цену? дайте статистику в цифрах. Иначе - это, извините, лишь слова
Там ниже написали. Гольф 1.4 бензине - тоже 7-го поколения. и даже красный бывает. но другая машина. не нужно сравнивать мелкое с мягким. не умеете пользоваться поиском - не учите других.
"Тс попросив показати гольфа 2015 року на дизелі 2.0 з автоматисчною акп, дешевше ніж у нього, начібто таких не існує, і у нього низ ринку за 15,5 куо, Дочечі всі тачки з Мексики, та +- з однаковими пробігами. Так, біточки, але ж відновлені. Також за 10-11 багато 1,6 -2.0 з европи не біточки. В різноманітних комплектаціях."
Для тех кто ... ТС дал цену. Прибежало Нное количество людей с воплями - дорого, не продашь везде дешевле. ТС попросил - покажите, ПОЖАЛУЙСТА, где дешевле. я дал цену по низу рынка. показали фигову тучу всего другой конфигурации. выше дал первую ссылку на гольф за 15700. Это минимум на авториа. есть дешевле? покажите.
Дальше началась аргументация, что авториа это вообще не цена. Красная машина это отстой. Допы на цену не влияют. Искать ТС не умеет.
Господа, простите, но сейчас я могу сказать, что без аргументов в цифрах это сборище дешевых балаболов. Я свою цену подтвердил. Это минимум на авториа. Если есть что ответить - велкам. Вы ж не новички на автоуа.