Треба спробувати, але ніхто не пише що саме за "фермерська" або "американська"
якось питання не стояло де саме придбати...а що придбати Фермерська - це штучно виведена риба...не дика... Американська - це ікра шоковой заморозки... гугл в допомогу де купити...бо я наприклад не знаю де не в Києві купувати...
"нормальний лемберг"
той що тут форумчанин продавав більш меньш був норм, але остання партія була вже не дуже...
Треба спробувати, але ніхто не пише що саме за "фермерська" або "американська"
якось питання не стояло де саме придбати...а що придбати Фермерська - це штучно виведена риба...не дика... Американська - це ікра шоковой заморозки... гугл в допомогу де купити...бо я наприклад не знаю де не в Києві купувати...
таки питання, про де купити, актуальне ...бо імхо, це важливо, коли "бачили очі..." коли купуєш такий коштовний продукт делікатесної групи)
"нормальний лемберг"
той що тут форумчанин продавав більш меньш був норм, але остання партія була вже не дуже...
а остання - це коли було, років 5 тому?
я в сезон купував ту що на вагу в сільпо, кишені, форі де акції були там і купував, її видно яка вона в кориті, чи багато натекло води. в Таращі два маленьких магазини, які відрізняються досить якісним набором товарів, возять на вагу до Різдва і Нового року, то купую у них. Якщо буде нормальний лемберг десь напідхваті, то можу купити банку. Подобалась свого часу метровська заморожена в таких піддончиках, але метра коло мене зараз немає і не знаю чи є там така ікра.
до речі, про "нормальний лемберг"(буває й НЕнормальний? )...пам'ятаю, що він більш-меньш "їстівний"(кета, горбуша - те, що пробував)... колись його тут на форумі продавали(наче з німеччини його впривозили), а у торг. мережах/маркетах ніколи не зустрічав, а де його зараз взяти й чи він взагалі є у пропозиціях
Лемберг мабуть е на Столичному базарі і раніше ще на бусі клубі продавали але зараз тиша
Лемберг мабуть е ( ) на Столичному базарі
немаЄ, сьогодні перевірено...торгують у рибних рядах, в основному, якоюсь розвісною невідомого (бо продавчині не можуть впевнено вимовити, хто є виробником/фасувальником)походження. З баночної, багато від "Шаланди"...загалом мені якось стрьомно на столичному сабж купувати....
Зайшов у Метро та взяв на пробу фінську з форелі...
А ось пишуть що офіційний лемберг, пишуть що відправляють у пенопласті з льодом, що думаєте, ризикувати?
Лемберг мабуть е ( ) на Столичному базарі
немаЄ, сьогодні перевірено...торгують у рибних рядах, в основному, якоюсь розвісною невідомого (бо продавчині не можуть впевнено вимовити, хто є виробником/фасувальником)походження. З баночної, багато від "Шаланди"...загалом мені якось стрьомно на столичному сабж купувати....
Зайшов у Метро та взяв на пробу фінську з форелі...
ну нема та й нема, на сайті є можна замовити
Del
А яку саме в метро купив?
ти сам у себе питаєш?
А ось пишуть що офіційний лемберг, пишуть що відправляють у пенопласті з льодом, що думаєте, ризикувати?
а чому би й не ризикнути, якщо дійсно накладений платіж в них працює, як декларують на сайті.
оту саму, яку у старт топіку показав.
Все-ж таки кинув в приватні координати
Все-ж таки кинув в приватні координати
дякую, добре, що тут попередив, бо жовтий дзвоник не спрацював)
"нормальний лемберг"
а остання - це коли було, років 5 тому?
десь так...
заморощку брав на сайті рибка ribka.ua але треба зауважити що якщо ви розморозите 1 кг то його треба зісти за тиждень ))) тому бажано брати в упаковці на 4 секції 4*250
Мені ось на бус клубі скинули, але чомусь ну щось дешево виходить Ікра
Це +/- середня ціна на фермерську. 1200-1500 за кг. Дика +/- 2500-3000, тому що доставка дорога. Все що дорожча - то просто жадібність конкретних продаванів. Я приблизно так і беру в іншому місці.
Поряд в мене "Дім шашлику". Замаринований шашлик продають по 600-700 грн за кг. Смак досить середній, куплений в М'яснофф в три рази дешевше і настільки-ж смачніше
заморощку брав на сайті рибка ribka.ua
Та ну на. Глянув на ціни на рибу - в Сільпо дешевше набагато. Колись були нормальні, а зараз явно много кушають (зажрались)
Це +/- середня ціна на фермерську. 1200-1500 за кг. Дика +/- 2500-3000, тому що доставка дорога. Все що дорожча - то просто жадібність конкретних продаванів. Я приблизно так і беру в іншому місці.
Поряд в мене "Дім шашлику". Замаринований шашлик продають по 600-700 грн за кг. Смак досить середній, куплений в М'яснофф в три рази дешевше і настільки-ж смачніше
Костя, вибач, але те шо у тебе на фото, то імітована ікра, зерно одного розміру/коліру, так її навчилися добре імітувати та добре "парити" під видом фермерської. А акції третя в подарунок, сама про себе каже, ікра високоліквідний товар, ніхто в подарунок нічого не дає. Вартість ікри в середньому 100 уо за 1 кг, шо фермерська, шо морожена фермерська.