Для 14 річного малого ультру купувати? Щоб в школі понтуватися? Чи там всі такі?
Так. а в чому це погано? користуватись гарним ще з малеча... чи. може його одягати в секонді треба і дати йому і руку цеглину?
Якщо хлопець хоче Ультру, то купляй сіряка. В мене також Самсунг сіряк, нормально все. Мені Ультра завелика, не у всі кишені влазить, але якщо не носити в кишені, то Ультра краща і камери повинні бути кращими, якщо вони йому потрібні. S25+ сіряк в яку ціну? від 33к сірий S25+ можна купити...але нахіба 25+??... якщо, сіра ж, Ультра - лише на 2-3 к дорожча За розміром вони практично однакові, буквально на декілька мм ультра більша, вчора власноруч порівняв цю пару у магазі...імхо, жодного сенсу не обрати Ультру, не бачу
Хлопець хоче Plus бо не впевнений що йому треба стілус та камера ))) Різниця між Plus та Ultra 5000 грн
Для 14 річного малого ультру купувати? Щоб в школі понтуватися? Чи там всі такі?
Так. а в чому це погано? користуватись гарним ще з малеча... чи. може його одягати в секонді треба і дати йому і руку цеглину?
Не треба ображаться. Між Ультрою і, я к ви кажете "секондом" є дуже багато всього.
А зачем покупают сумку луи витон , если сумка гесс на много дешевле? И может быть больше по размеру. Но хотят купить луи витон . Так примерно и с телефонами, у меня у сына так же самсунг, кажись правда или 22 или 23. Видать в их нынешнем возрасте это по модному, даже айфон не хотят, хотя по цене что S25, что айфон, соизмеримы.
ну сумка - це стиль, там ТТХ мало які є, в порівнянні з електронікою.
Смартфони Samsung Galaxy не отримували патчів безпеки Google Play з липня 2025 року
розумієш, що самсунг навіть з оновленнями вже не кращий за OnePlus/Oppo.
Якщо хлопець хоче Ультру, то купляй сіряка. В мене також Самсунг сіряк, нормально все. Мені Ультра завелика, не у всі кишені влазить, але якщо не носити в кишені, то Ультра краща і камери повинні бути кращими, якщо вони йому потрібні. S25+ сіряк в яку ціну? від 33к сірий S25+ можна купити...але нахіба 25+??... якщо, сіра ж, Ультра - лише на 2-3 к дорожча За розміром вони практично однакові, буквально на декілька мм ультра більша, вчора власноруч порівняв цю пару у магазі...імхо, жодного сенсу не обрати Ультру, не бачу
Хлопець хоче Plus бо не впевнений що йому треба стілус та камера ))) Різниця між Plus та Ultra 5000 грн
Різниця, як на мене, не така вже суттєва, щоби дати хлопцю, дійсно найкращий варіант. Цілком підтримую вашу позицію: "користуватись гарним ще з малеча"
Щодо, сумнівів про камеру та стілус, то він про корисність цих благ, так й не дізнається, якщо плюс йому купите. Тому, імхо, тут вже ваше рішення, чи дійсно дати хлопцю найкраще та безкомпромісне...бо така логіка(про сумніви, чи треба стілус/камера), може призвести до FE...або, про сти господи до ван плас/оппо, що тут вперто дехто просуває
Так. а в чому це погано? користуватись гарним ще з малеча...
Сподіваюсь відмінник і спортсмен. Бо гарним бути треба теж з малеча за такою логікою)
камеру та стілус, то він про корисність цих благ, так й не дізнається, якщо плюс йому купите. Тому, імхо, тут вже ваше рішення, чи дійсно дати хлопцю найкраще та безкомпромісне
Ігри, тікток і музня (ще й часто російська), це найчастіший контент 14 річних хлопців. Нахіба йому стілус і міфічна "безкомпромісність"?
Яка різниця? Для когось телефон за 15 тис дорого, купляють за 6тис. Так само і тут. Імхо. Чим більше дохід, тим більші витрати, але у відсотковому співвідношенні можуть бути однакові. Тобто телефон може коштувати 1/4 зп, тільки хтось купить Самсунг А36, а хтось Айфон 16промакс.
За розміром вони практично однакові, буквально на декілька мм ультра більша, вчора власноруч порівняв цю пару у магазі...імхо, жодного сенсу не обрати Ультру, не бачу
Мені і Самсунг+ чесно кажучи завеликий, думав звикну, але як беру в руки з екраном 6.3-6.4, то розумію, це те що потрібно.
Різниця, як на мене, не така вже суттєва, щоби дати хлопцю, дійсно найкращий варіант. Цілком підтримую вашу позицію: "користуватись гарним ще з малеча"
Щодо, сумнівів про камеру та стілус, то він про корисність цих благ, так й не дізнається, якщо плюс йому купите. Тому, імхо, тут вже ваше рішення, чи дійсно дати хлопцю найкраще та безкомпромісне...бо така логіка(про сумніви, чи треба стілус/камера), може призвести до FE...або, про сти господи до ван плас/оппо, що тут вперто дехто просуває
ну-ну. якщо що -то через стилус телефон товще. і важчий. а стилус то просто іграшка. я дочці подарував S9 планшет зі стилусом. Так то планшет. Екран великий. Але все одно, стилус використовувася перший тиждень-два, потім місяць був на док-зарядці в планшеті, а потім взагалі викинула в тумбочку. Пробував, може хлопець краще заюзає, але ніхто в моїй сімї стилус не оцінив. А от камери, типу як місяць червоний знімати вночі зі 50-100х приближенням - то це всім подобається.
камеру та стілус, то він про корисність цих благ, так й не дізнається, якщо плюс йому купите. Тому, імхо, тут вже ваше рішення, чи дійсно дати хлопцю найкраще та безкомпромісне
Ігри, тікток і музня (ще й часто російська), це найчастіший контент 14 річних хлопців. Нахіба йому стілус і міфічна "безкомпромісність"?
та й не кажіть: "от маладьош пашла!" ...риторика, як в бабусь, під парадним ...от вони ж, точно знають, кому/який контент дивитися/слухати у 2026 році та недай боже, юнаку, навіть думати про S Pen
та й не кажіть: "от маладьош пашла!" ...риторика, як в бабусь, під парадним ...от вони ж, точно знають, кому/який контент дивитися/слухати у 2026 році та недай боже, юнаку, навіть думати про S Pen
ви краще про безкомпромісність ще розкажіть))
Не треба ображаться. Між Ультрою і, я к ви кажете "секондом" є дуже багато всього.
а на що мені ображатись...я просто для себе хотів зрозуміти вашу логіку... З одного боку я дещо вас розумію що давати-купувати дитині флагман (топовий телефон) щоб він грав у ігри чи інше але точно не для дзвінків то таке... але з іншого боку, а чому ні...він справно проходив 3 роки з самсунг м52 мені здається ви давно в школі не були ))) просто зверніть увагу на гаджети з якими ходять діти...наприклад єпл лінійку...
Сподіваюсь відмінник і спортсмен. Бо гарним бути треба теж з малеча за такою логікою)
не відмінник але спортсмен ))) хоча я теж не був відмінником вірніше як показує практика життя то відмінники отримають в суспільстві не саму кращу долю....це спогляди мої особисті...н
Я за S25+, бо що тоді дарувати наступного року)
Я за S25+, бо що тоді дарувати наступного року)
Як що! S26+ (Взагалі, різниця між s23-s25 помітна?) Доречі, а шо про піксель ніхто не заговорив?
Доречі, а шо про піксель ніхто не заговорив?
З такими цінами і таким процесором гімняним, нехай корпорація їх купує своїм співробітникам.
Взагалі, різниця між s23-s25 помітна?)
В мене S23+, сьогодні був в магазині, вирішив порівняти. Імхо, але 20тис грн переплати S25+ точно не вартує. 25FE це взагалі якесь знущання із нижнім підборіддям на екрані, таке відчуття, що вскрили запаси 2018 року.
Якщо йому не потрібна камера... краще взяти Onepus 15 - довго тримає акум (для ігор та соц мереж це перевага) - чудовий тач - тягне всі сучасні ігри, більшість вже в реальних 120 Гц - швидка зарядка (при відключеннях світла це те що потрібно) - екран, що не випалює очі - приємні оригінальні чохли
у самси 25+ хіба що камера буде трішки краща... все інше ні... але це моя думка... не розумію, навіщо переплачувати за бренд...
ну-ну. якщо що -то через стилус телефон товще. і важчий. а стилус то просто іграшка. я дочці подарував S9 планшет зі стилусом. Так то планшет. Екран великий. Але все одно, стилус використовувася перший тиждень-два, потім місяць був на док-зарядці в планшеті, а потім взагалі викинула в тумбочку. Пробував, може хлопець краще заюзає, але ніхто в моїй сімї стилус не оцінив. А от камери, типу як місяць червоний знімати вночі зі 50-100х приближенням - то це всім подобається.
це ще залежить від дитини... у мене мала постійно користувалась пенсілом на айпаді, доки не зламала влітку... а мене тепер жаба давить купувати ще один пенсіл за 4к +/-
Бо в 14 колектив не зрозуміє, особливо якщо у всіх самс/іфон. У вашої ж дочки айпад, а не ленова таб умовний. Підлітковий вік штука тонка, тому якщо є можливість в батьків то звичайно самсунг.
Бо в 14 колектив не зрозуміє, особливо якщо у всіх самс/іфон. У вашої ж дочки айпад, а не ленова таб умовний. Підлітковий вік штука тонка, тому якщо є можливість в батьків то звичайно самсунг.
хех.. мені випадково попався айфон, а малий також "от айфон те, от айфон це".. дав йому погратися. через 2 дні хлопець "здався" бо там ніхера ж зробити та кастамізувати не можна, в порівнянні з андроїдом то просто якесь убежство. Попустився. І тепер на одноклассників, які з айфоном ходять - "фу, у тебя айфон? він же не вміє ні того, ні того.." В результаті половина класу перейшла за півроку на андроїди.