Я розумію, що хочеться православного айсина з далекого 2007, але ж на дворі майже 2026… Може краще почати з того чому так дорого?
Я розумію, що хочеться православного айсина з далекого 2007, але ж на дворі майже 2026…
і хундай нарешті визнав епікфейл зі своїми роботами та згортає їх виробництво... поточний санта ніби останній де буде стояти 8DCT повертаються до звичайних гідротрансів...
Може краще почати з того чому так дорого?
А новий вже 1,4-1,5 ляма в салоні
Може краще почати з того чому так дорого?
А новий вже 1,4-1,5 ляма в салоні
Зараз в салонах продають вже рейсталову модель і комплектація краща. Тут сама базова комплектація, такі були +- 1100000. Як на мене ціна норм, з невеликим торгом має поїхати
Нагадаю
22900$
22800
22700
22600
22500
Нагадаю
Зараз якраз ідеальна погода для повнопривідних паркетників. Попит збільшився, тому бажаючих купити повний привід зараз побільшало. Ап.
Зараз якраз ідеальна погода для повнопривідних паркетників. Попит збільшився, тому бажаючих купити повний привід зараз побільшало. Ап.
Тут FWD Але веде себе досить впевнено на дорозі при такій погоді, сам на ній пересуваюсь кожен день.
Тут FWD Але веде себе досить впевнено на дорозі при такій погоді, сам на ній пересуваюсь кожен день.
тут не зрозуміло, чи vitaxa2006 не помітив передній привід, чи натякає на "неможливість продажу" полу-привода та пропонує скинути ціну до, наприклад, 15 куе
Можливий обмін на більший авто формату прадо, паджеро і тп. Також можлива доставка