хочу собі на НР щось таке купити, особливих потреб немає, скоріше десь глянути на проводку, може десь знайти якісь витоки тепла локальні, тощо. Тобто скоріше це річ яку хочеться мати на всяк випадок, ніж вона буде часто потрібна. Що порадите: окремий виріб чи додаток до телефона, можливо конкретні моделі з досвідом користування? Бюджет хотілось би мінімізувати, але і якість якусь прийнятну також мати.
Як раз планую собі напрокат взяти, обслідувати на предмет тепловитоків одне вікно, яке після певних монтажних робіт з використанням цього вікна сильно сифонить взимку. А на рахунок купувати тепловізор, вартість достойних екземплярів починається від 20 тис грн. Чи варто воно того, щоб за ці гроші просто лежало, не знаю. Якщо жити поза містом, то для самооборони може бути корисна річь.
как для проводок и иногда пользоваться чтоб не бегать искать... Я себе выбрал к телефону, но пока не купил. Тоже была такая хотелка Но... Меньшенький поламал мой мерс ( его на стоянке стоял). Ну чинить все равно мене. Если-б он сразу заглушил, уже-б на ходу был. А так немного попал.
На аліекспресі не дивилися? щось таке, нещодавно попадалося, навіть із хорошими ввідгуками.
дивився, але можливо хтось вже має досвід, не хочеться по граблям ходити
хочу собі на НР щось таке купити, особливих потреб немає, скоріше десь глянути на проводку, може десь знайти якісь витоки тепла локальні, тощо. Тобто скоріше це річ яку хочеться мати на всяк випадок, ніж вона буде часто потрібна. Що порадите: окремий виріб чи додаток до телефона, можливо конкретні моделі з досвідом користування? Бюджет хотілось би мінімізувати, але і якість якусь прийнятну також мати.
У меня теплак в телефоне, CAT S60, 2016 года, с которым я долго ходил, сейчас лежит в столе и чисто как теплак используется. По опыту юзания - бери модуль-приставку, ее за глаза хватает для бытовых потребностей, в т.ч. от нахождения теплопотерь в деревянном срубе между бревнами до ремонта электроники. Эти приставки бтв можна напрокат взять и решить подходит оно тебе или нет.
CAT S60, 2016 года,
, Вот именно на таком мелочь фиг рассмотришь, какой элемент на плате греется фиг поймешь, потому что флир с разрешением 80*60
CAT S60, 2016 года,
, Вот именно на таком мелочь фиг рассмотришь, какой элемент на плате греется фиг поймешь, потому что флир с разрешением 80*60
Давай ты мне не будешь рассказывать, что на нем видно, а что нет? ))) С ним была уже куча электроники отремонтирована, smd-рассыпуху он отлично дифференцирует. Я не советую ТС купит такой телефон, суть была в том, что для бытовых целей его более чем достаточно.
У меня теплак в телефоне, CAT S60, 2016 года, с которым я долго ходил, сейчас лежит в столе и чисто как теплак используется. По опыту юзания - бери модуль-приставку, ее за глаза хватает для бытовых потребностей, в т.ч. от нахождения теплопотерь в деревянном срубе между бревнами до ремонта электроники. Эти приставки бтв можна напрокат взять и решить подходит оно тебе или нет.
а з твого досвіду, яка мінімальна роздільна здатність має сенс?
а з твого досвіду, яка мінімальна роздільна здатність має сенс?
Ну, как выше написали, мне хватает 80х60. Потому все, что больше, за глаза будет достаточно для общих бытовых потребностей без конкретных целей.
Ну вот нашел что под рукой было, слева направо сверху вниз: кондей, разъем видяхи, закоротившая банка в акумуляторе, сруб.
Провода вот тоже есть, греющий кабель в коврике для кошек и вилка бойлера. Короче, я хз, мне хватает.
дякую, такого мені вистачить ось саме такі речі я і планую міряти при потребі.
CAT S60, 2016 года,
Давай ты мне не будешь рассказывать, что на нем видно, а что нет? ))) С ним была уже куча электроники отремонтирована, smd-рассыпуху он отлично дифференцирует. Я не советую ТС купит такой телефон, суть была в том, что для бытовых целей его более чем достаточно.
мне не понять зачем брать хуже если можно лучше за чуть дороже но ок.
як телефон не дуже хочеться, і так їх дофіга вже, окремий девайс дорого виходить, тому модуль виглядає більш підходящим.
як телефон не дуже хочеться, і так їх дофіга вже, окремий девайс дорого виходить, тому модуль виглядає більш підходящим.
когда брал, цена модуля флир как в кате была 0,75% цены телефона
...
мне не понять зачем брать хуже если можно лучше за чуть дороже но ок.
Блин, когда ты успел мой щиток сфоткать?!
З побутових - Seek Thermal Compact були найкращі. З професійних Testo. Китайці - як всі китайці... Красиві зовні і картинка куча непотрібних функцій, але похибка може досягати 10%, а розподільча здатність 1'С - в професіних 0,1. Погратись - норм, для праці - г...
З побутових - Seek Thermal Compact були найкращі. З професійних Testo. Китайці - як всі китайці... Красиві зовні і картинка куча непотрібних функцій, але похибка може досягати 10%, а розподільча здатність 1'С - в професіних 0,1. Погратись - норм, для праці - г...
для того, щоб побачити різницю в температурі проводки, або глобальний витік тепла побутового точно буде досить
А приставки працюють з будь-яким смартфоном? І якак краща?