надійний, ремонтопридатний автомобіль С класу року так 2016-2018 бажано на автоматі недорогий до 9-10 цілий тип кузова не принциповий реальний пробіг 150-200 тис км комплектація ( електро пакет, кондиціонер , абс, есе було б супер ) є такі? і яка ціна буде на таке авто?-) дякую
недорогий
Тут більшість розуміє цифри.
Крім віку авто є ще пробіг, який напряму впливає на вартість, є стан, биток не биток і тд. Тут правильно зауважили, без вказаного бюджету не має сенсу говорити про щось.
Крім віку авто є ще пробіг, який напряму впливає на вартість, є стан, биток не биток і тд. Тут правильно зауважили, без вказаного бюджету не має сенсу говорити про щось.
Таки ключевое для начала понять, что подразумевается под "не дорого" .
Таки ключевое для начала понять, что подразумевается под "не дорого" .
якщо пишеться не дорогий і в комплектаціі вказується вимога кондиціонер та абс то що мова про бмв 330?-)
якщо пишеться не дорогий і в комплектаціі вказується вимога кондиціонер та абс то що мова про бмв 330?-)
Взагалі незрозуміло, про що конкретно мова. Тобто про якій ціновий діапазон. Комусь і той мерс за $30k+ недорого, а комусь на порожню канонічну не вистачає. Назовіть вже конкретні цифри.
З такою вичерпною конкретизацією вимог є тільки одне додаткове запитання
- це п'ятниця ще не закінчилась чи вже почалась?
все дописав в першому повідомленні
надійний, ремонтопридатний автомобіль С класу року так 2016-2018 бажано на автоматі недорогий до 9-10 цілий тип кузова не принциповий реальний пробіг 150-200 тис км комплектація ( електро пакет, кондиціонер , абс, есе було б супер ) є такі? і яка ціна буде на таке авто?-) дякую
ну перелік я і сам знаю питання які варті уваги -))
))) тоді зі свіжого досвіду - фьюжн за 10 дивитися не варто (кіт у мішку скоріш за все), фокуси на 1.5 екобуст то таке, з провершифтом однозначно ні. Мегани 4 це вже не меган 3, з надійністю сумніше. Що меган, що сценік на EDC - пробіг під 200 готуйся вкидати в заміну зчеплення, можливо ще й мозгів. Це 2-3к.
Всі і жоден. Ми ж про бу - можна знайти і дуже надійне авто на колінах, і авто з купою болячок, але всі ве виправлені.